Proušoupu (roztrhám) každý kalhoty během pár týdnů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proušoupu (roztrhám) každý kalhoty během pár týdnů  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Proušoupu (roztrhám) každý kalhoty během pár týdnů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tomdan

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P4hill napsal:
noap napsal:
Tommm napsal:
To znam,mel sem podobnej problem,mam priblizne stejne proporce,ale v tom to snad nebylo.Kdyz sem studoval,mel sem na sobe rifle od rana do odpoledne od pondelka do patku,sedel sem v nich v lavici a chodil po meste...a vydrzeli me tak max. 3 mesice,nez se me udelaly diry v rozkroku a nic s tim neslo udelat.Ted,kdyz chodim do prace a prez den uz nosim pracovni odev,tak uz ty rifle nejsou tak namahany a vydrzej me v pohode treby i rok.Moje rada zni-vsude ,kde to jde si ber teplaky.

Bohužel vzhledem k okolnostem kde pracuju, tepláky nosit nemůžu.......i když by to bylo asi ideální řešení

Taky to znam, tepláky povolit jako spolecensky odev a je to lepsi jak perpetum mobile

tato o diskuze o teplacich mi pripomnela "teplakovou hymnu" :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cratach

PříspěvekZaslal: so prosinec 28, 2013 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P4hill napsal:
noap napsal:
Tommm napsal:
To znam,mel sem podobnej problem,mam priblizne stejne proporce,ale v tom to snad nebylo.Kdyz sem studoval,mel sem na sobe rifle od rana do odpoledne od pondelka do patku,sedel sem v nich v lavici a chodil po meste...a vydrzeli me tak max. 3 mesice,nez se me udelaly diry v rozkroku a nic s tim neslo udelat.Ted,kdyz chodim do prace a prez den uz nosim pracovni odev,tak uz ty rifle nejsou tak namahany a vydrzej me v pohode treby i rok.Moje rada zni-vsude ,kde to jde si ber teplaky.

Bohužel vzhledem k okolnostem kde pracuju, tepláky nosit nemůžu.......i když by to bylo asi ideální řešení

Taky to znam, tepláky povolit jako spolecensky odev a je to lepsi jak perpetum mobile

Emtik

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam dobrou zkusenost s timhle, nosim to do skoly, do prace, na trenink .. kdyz se clovek zapoti, tak to odvede pot, takze to staci vyprat jednou za 14 dnu az mesic. Kdyz tam zrovna neco poslu a naberu 20kg, tak nemam problem s vymenou obleceni, protoze se roztahnou, proste pohodicka

edit: jsou to leginy pro poradny borce, jako sme my

RebelSpirit

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S timhle mam problem plno lidi, kalhoty vetsinou vydrzi dele
Mike

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice s prošoupáváním problém nemám, ale mám problém s tím, že mám úzký pas a když rifle dostanu přes stehna, tak mám v pase 10 cm rezervu, že by se tam vešla se mnou i manželka :-) . Teď to řeším tak, sice se to bude zdát divný, ale kupuju si dámský rifle, protože u nich se počítá s větším zadkem a stehnama a užším pasem, navíc je tam asi tak 1000x větší výběr a taky jsou většinou s elastanem, takže jsou asi 1000x pohodlnější, hlavně při sezení, mají nižší pas a kalhoty sedí samy na kyčelních kostech, takže nemusím být přeštípnutý páskem jako vosa (vlastně ten pásek nosím spíš jako doplněk). Jó ženský to maj v oblečení lepší. A abych nezapomněl, nevím proč, ale jsou levnější.

Nebo jiná rada: zkus vyrýsovat a najednou z velikosti 36 bude 32 :-) a budeš mít po problému
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike napsal:
Sice s prošoupáváním problém nemám, ale mám problém s tím, že mám úzký pas a když rifle dostanu přes stehna, tak mám v pase 10 cm rezervu, že by se tam vešla se mnou i manželka :-) . Teď to řeším tak, sice se to bude zdát divný, ale kupuju si dámský rifle, protože u nich se počítá s větším zadkem a stehnama a užším pasem, navíc je tam asi tak 1000x větší výběr a taky jsou většinou s elastanem, takže jsou asi 1000x pohodlnější, hlavně při sezení, mají nižší pas a kalhoty sedí samy na kyčelních kostech, takže nemusím být přeštípnutý páskem jako vosa (vlastně ten pásek nosím spíš jako doplněk). Jó ženský to maj v oblečení lepší. A abych nezapomněl, nevím proč, ale jsou levnější.

Nebo jiná rada: zkus vyrýsovat a najednou z velikosti 36 bude 32 :-) a budeš mít po problému

Ženský obecně (u nás) kupujou víc hadrů, proto mají asi větší výběr a menší ceny. Dost chlapů stále má jedny jeansy,5 trik + jedny boty na léto a jedny na zimu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proušoupu (roztrhám) každý kalhoty během pár týdnů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: