| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CJHornster
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 9:05 am Předmět: Tvaroh s vodou |
|
|
Čau,
možná mám takovou blbou otázku, ale je možný pít tvaroh s vodou? vaničku 250g + půl litru vody - chtuná mě to tak, ale někde sem čet, že to prej tělo nestráví a nic si z toho nevezme. Je to pravda? mám se vrátit k vaničce se lžičkou?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
bolgi
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 10:29 am Předmět: |
|
|
Nevidim ziadny dovod preco by to telo nemalo stravit. Ja si miesam takto tvaroh s vodu a mrazenym ovocim do mixera a potom vypijem. je to lahoda
|
|
| nahoru |
|
 |
CJHornster
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 11:20 am Předmět: |
|
|
@bolgi uff, si mě docela uklidnil, mě to taky vyhovuje, ale někde na netu se lidi hádali, že to tělo prej nestráví, tak sem se radši zeptal :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
a ake boli argumenty? preco by to telo nemalo stravit? len kvoli vode? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 11:28 am Předmět: |
|
|
V žaludku vodu nikdy nemáš? ten tvaroh ji nějak "obejde"? Myslíš, že trávení potravin lze uskutečnit jinak než ve vodném prostředí (aby to jedinec přežil)?
Někdy si říkám, jestli tazatelé myslí své dotazy opravdu vážně, nebo si dělají srandu nebo jsou tak blbí...pardon - nevzdělaní, že je i takto jednoduchá věc nenapadne.
CJHornstern - nic proti Tobě -tohle je ještě z těch rozumnějších dotazů.
|
|
| nahoru |
|
 |
CJHornster
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 11:47 am Předmět: |
|
|
jj v pohodě, taky sem si říkal, že v žaludku vodu máš, takže je to stejně jedno - argumentovali to, že to neprojde slinami (nesmíchá se enzimem v nich) a že se to prý nestráví - upřímně mě to připadá jako blbost, ale radši sem se zeptal - co kdyby :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
| CJHornster napsal: | | jj v pohodě, taky sem si říkal, že v žaludku vodu máš, takže je to stejně jedno - argumentovali to, že to neprojde slinami (nesmíchá se enzimem v nich) a že se to prý nestráví - upřímně mě to připadá jako blbost, ale radši sem se zeptal - co kdyby :D |
No ten enzym (ptyalin) stejně začíná štěpit pouze škrob a slož. sachry
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 8:37 am Předmět: |
|
|
Odpověď je - nevadí. Někdo si mixuje třeba tvaroh vodu / nízkotučné mléko a banán a má takový home made nápoj plný bílkovin a sacharidů. Viděl jsem i kombinaci s vločkami, dokonce i s tuňákem (na to bych ale neměl).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |