Dovolená v chorvatsku

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dovolená v chorvatsku  Úvodní stránka -> Ostatní -> Dovolená v chorvatsku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pokedex

PříspěvekZaslal: ne červenec 20, 2014 7:03 pm    Předmět: Dovolená v chorvatsku Odpovědět s citátem

Ahoj :-) musim prehodnotit dovolenou , jelikoz jsem chtel navstivit tatry ale po vcerejsim vystupu na snezku kde jsem malem zahynul jsem usoudil ze radsi more :D a ted k dotazu hledam nejake bydleni v severni casti chorvatska aby mi cesta zabrala nejakych max 12-13 hodin autem ze severu cech asi nejaky apartman. ma nekdo nejaky oblibeny nebo muze doporucit ? dekuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne červenec 20, 2014 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nespletl sis forum?:D
Pokedex

PříspěvekZaslal: ne červenec 20, 2014 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proto topic ostatni :D doufam ze tady se najdou i lidi co obcas odpocivaj :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
proto topic ostatni :D doufam ze tady se najdou i lidi co obcas odpocivaj :D

Coze ? ty tam nebudes posilovat, cvicit, sportovat atd ?
Take by bylo dobrej zjistit dopredu esli tam maji dobry protaky a hlavne jakej maji tvaroh.
Pokedex

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

budu :D beru si kettlebell :D
trvo

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 3:29 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

chod radsej do Bulharska bude to o 3 hod. dlhsia cesta autom ale radsej 10 x Bulharsko ako 1x Chorvatsko
Poman

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 5:34 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

trvo napsal:
chod radsej do Bulharska bude to o 3 hod. dlhsia cesta autom ale radsej 10 x Bulharsko ako 1x Chorvatsko

lol proč?
Pokedex

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja byl v bulharsku loni a bylo to super ale chtel bych letos do chorvatska do apartmanu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Pobavilo.
trvo

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 9:17 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

uz som to niekde pisal za a proti Bulharsko
v Bulharsku :
vsade piesocne plaze
vo vode ziadny jezkovia
minuly rok dostavali dialnicu zo Sofie do Burgasu
nam trva cesta 14 hod. s prestavkami kazde 3 hod.
dialnicne poplatky prijatelne
pivo priamo na plazi za 1e
cely obed polievka druhe jedlo a pivo do 5 e
ubytovanie na sukromi od 7 e , apartmany od 10 e

jedine co my vadi je slabsia hygiena na plazi a mimo hlavnych tahov
toto plati pre letoviska Pomorie ,Primorsko a juznejsie
samozrejme Varna , Slnecne pobrezie a Nesebar su cenovo daleko drahsie
Freimen

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 10:00 am    Předmět: Re: Dovolená v chorvatsku Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
Ahoj :-) musim prehodnotit dovolenou , jelikoz jsem chtel navstivit tatry ale po vcerejsim vystupu na snezku kde jsem malem zahynul jsem usoudil ze radsi more :D a ted k dotazu hledam nejake bydleni v severni casti chorvatska aby mi cesta zabrala nejakych max 12-13 hodin autem ze severu cech asi nejaky apartman. ma nekdo nejaky oblibeny nebo muze doporucit ? dekuji

jak se tohle dá udělat?

trvo: v Chorvatsku jsem byl asi 7x a také mě štve, jak se to tam za posledních 10 let proměnilo, naposledy jsem byl raději v Itálii a o tom Bulharsku jsem už také přemýšlel, jen kamarádka mi říkala, že je tam tolik chobotnic, že se tam kolikrát ani nedá hned u pláže plavat.
Pokedex

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

freimen hele cviceni mam tak ze zvedam cinky :D jinak jsem linej na krok :D takze 15km v horach pro me je hroznejch :D na to bulharsko jeste mrknu teda byl jsem tam loni letecky
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vůbec mě tu nestrašte, jak se Chorvatsko zhoršilo :) Letos tam jedu poprvé, pronajali jsme si jachtu na týden, vyplouváme ze Zadaru směrem k Pagu a tak, tak doufám, že když jsem musel oželet letos Řecko, že to bude stát za to. Jen tak mimochodem, nemáte tucha, kde je nejlepší se nechat připojistit?
Mablung

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2014 10:40 am    Předmět: Re: Dovolená v chorvatsku Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Pokedex napsal:

jak se tohle dá udělat?

trvo: v Chorvatsku jsem byl asi 7x a také mě štve, jak se to tam za posledních 10 let proměnilo, naposledy jsem byl raději v Itálii a o tom Bulharsku jsem už také přemýšlel, jen kamarádka mi říkala, že je tam tolik chobotnic, že se tam kolikrát ani nedá hned u pláže plavat.

Předpokládám, že myslíš meduzy. Neni to závislé na období?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dovolená v chorvatsku Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: