|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 10:46 am Předmět: Re: Dovolená v chorvatsku |
|
|
| Mablung napsal: | | Freimen napsal: | | Pokedex napsal: | | Ahoj :-) musim prehodnotit dovolenou , jelikoz jsem chtel navstivit tatry ale po vcerejsim vystupu na snezku kde jsem malem zahynul jsem usoudil ze radsi more :D a ted k dotazu hledam nejake bydleni v severni casti chorvatska aby mi cesta zabrala nejakych max 12-13 hodin autem ze severu cech asi nejaky apartman. ma nekdo nejaky oblibeny nebo muze doporucit ? dekuji |
jak se tohle dá udělat?
trvo: v Chorvatsku jsem byl asi 7x a také mě štve, jak se to tam za posledních 10 let proměnilo, naposledy jsem byl raději v Itálii a o tom Bulharsku jsem už také přemýšlel, jen kamarádka mi říkala, že je tam tolik chobotnic, že se tam kolikrát ani nedá hned u pláže plavat. |
Předpokládám, že myslíš meduzy. Neni to závislé na období? |
A od oblasti Som pravidelny navstevnik Bulharska a zatial som nemal to stastie/smolu na nejake problemy s meduzami (to uz skor riasy). Za mna Bulharsko je topka, co sa tyka pomeru cena-vykon. Odporucam Primorsko, lebo su tam dve plaze + vodny park, jedno z toho bude fungovat, aj keby sa vsetky meduzy spojili s riasami a zautocili na dovolenkarov. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 10:53 am Předmět: Re: Dovolená v chorvatsku |
|
|
Předpokládám, že myslíš meduzy. Neni to závislé na období?[/quote]
já tam právě ještě nebyl, ale už to také zvažuji, tohle mi říkala kamarádka, myslím chobotnice, ne medúzy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
meduzy tam jsou ale nezahaj ale maj zase pul metru v prumeru :D
a taky se prikladam k otazce kde se nechat pojistit jak sebe tak auto
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 5:00 pm Předmět: Re: Dovolená v chorvatsku |
|
|
| Freimen napsal: |
já tam právě ještě nebyl, ale už to také zvažuji, tohle mi říkala kamarádka, myslím chobotnice, ne medúzy. |
Medůzama bylo Bulharsko pověstné už v dobách mého mládí, ale jak již bylo napsáno, ty jejich aspoň nežahají. Že by tam byly nějaké nájezdy chobotnic:-) to slyším ale poprvé.
Jinak já o B loni fest uvažoval a prošel na netu co se dalo, a za zásadní průser tam považuji bordel na plážích...a nejen na nich. Což je věc, na které se shodují snad úplně všichni. Někdo to asi dá, já ne.
Chorvatsko .... jak kde .... tam je to dost místo od místa i hotel od hotelu, lze se tam super na týden nasrat, ale taky tam lze být těžce v pohodě, a to píšu jako ten, který Chorvaty celkem dost nemusí.
Ale ty jachty si tam chválí snad každý, pokud má člověk dobrou partu a takový styl dovolené mu vyhovuje, tak je to rozhodně velmi dobrá volba. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
Co se auta týče, tak dobré ohlasy má celkem http://www.auto-care.cz/ . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 5:29 pm Předmět: Re: Dovolená v chorvatsku |
|
|
[quote="ygg"] | Freimen napsal: |
Medůzama bylo Bulharsko pověstné už v dobách mého mládí, ale jak již bylo napsáno, ty jejich aspoň nežahají. Že by tam byly nějaké nájezdy chobotnic:-) to slyším ale poprvé.
Jinak já o B loni fest uvažoval a prošel na netu co se dalo, a za zásadní průser tam považuji bordel na plážích...a nejen na nich. Což je věc, na které se shodují snad úplně všichni. Někdo to asi dá, já ne.
Chorvatsko .... jak kde .... tam je to dost místo od místa i hotel od hotelu, lze se tam super na týden nasrat, ale taky tam lze být těžce v pohodě, a to píšu jako ten, který Chorvaty celkem dost nemusí.
Ale ty jachty si tam chválí snad každý, pokud má člověk dobrou partu a takový styl dovolené mu vyhovuje, tak je to rozhodně velmi dobrá volba. |
jak píšeš...táta na tyhle dovolené jezdí každý rok, ale ještě jsem nikdy nebyl s nimi, nedovedu si představit být na tak malém prostoru 14 dní
Jinak v chorvatsku jsou samozřejmě i pěkná místa, my jezdili vždy 2-3 auta a pronajímali celý apartmán, ale spíše jsem měl na mysli takové to jejich chování a služby. Dříve si hosta vážili, ceny byli rozumné. Dnes mi přijde, že Ti tam dávají najevo, že nejsi Němec a pro ně tak zajímavý
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
Dva týdny už by na mě byl masakr, ale týden s dobrou partou ok .... ale s rodiči .... ehm ... tralala:-)))).
Já byl s malou loni v Pule v hotelu s all-in (přece jen je s dítětem jednodušší když něco chce, a prostě ho jen pošleš si pro něco dojít, než furt něco řešit), a taková běžná pohoda. Před pár lety podobně v Rabacu, a taky klid. Ale je jasné, že když si vybereš slušný hotel, tak služby vcelku fungují jak mají a víc ty Chorvaty vlastně neřešíš. Takže těžko mohu něco soudit. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
je pravda, ze uroven sluzeb je tu na pomerne nizky urovni, ale zas bych ty Chorvaty nehazel do jednoho pytle, hosi :) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 10:19 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | je pravda, ze uroven sluzeb je tu na pomerne nizky urovni, ale zas bych ty Chorvaty nehazel do jednoho pytle, hosi :) |
Já taky vždy přiznával, že se jedná o můj subjektivní a čistě iracionální předsudek:-)))). A ta celnice v horách, jak jsme zabloudili, byla docela pěkná, milá, a navíc slušně spíkovala ... což by třeba u nás asi moc nehrozilo.
Jinak já když už, tak jsem vždy jel na Istrii .... holt c.k. je c.k. :-))) .... a pokud člověk věnuje výběru hotelu dostatečnou pozornost, tak je kvalita ubytování a zejména stravy vždy velmi vysoká. Malá byla teď s paní matkou na Kosu v nějaké 4hvězdě, a oproti té loňské Pule se jídlo prý vůbec nechytalo (a to šlo o 3hvězdu) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 11:13 pm Předmět: |
|
|
Ja tu jejich mentalitu taky tezko rozdejchavam, ale nadruhou stranu proc ne..kazdej jsme nejakej :) Na blbce muzes narazit kdekoliv..
Engleski tu mluvi skoro kazdej cicmunda s nedokoncenou zvlastni skolou, takze se vetsinou dorozumis bez problemu..to je vyhoda..
Istrie je pekna..teda zalezi kde..Pula me nejak neoslovila, ale je tam i par peknejch mist..
Hotely musis vzdycky poradne proklepnout..nejlip po znamejch nebo aspon nakejch forech, jinak muzes byt neprijemne prekvapen :) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 7:19 am Předmět: ... |
|
|
myslim ze Chorvatsko na lodi je samozrejme super , mariny su vsade samozrejme preplnene a poplatky pytaju aj za statie na kotve (co je vsade na svete zdarma )
Chorvati ti spoplatnia aj chlpy na ...
v tomo vidim ako cislo 1 Grecko s jeho tisickou ostrovov a niekolko tisic rocnymi dejinami
na taketo veci je Bulharsko a celkovo Cierne more chudobne co je skoda
ale stale som presvedceny o tom ze aj Cesi aj Slovaci nie su ekonomicky taky silny aby si dovolili luxusne dovolenky inde vo svete , preto vyberame nieco medzi cenov a kvalitou
Chorvatsko je + koli kvalitnym cestam a par hodinam sedenia v aute - su jednoznacne ceny
Bulharsko + ceny v restauraciach a ubytovania - dlzka cesty a slabsia hygiena verejnych plazi
o par tyzdnou znova ideme do Bulharska ale letecky a do toho isteho penzionu ako minuly rok v Pomori , boli sme max. spokojny ci uz s ubytovanim,bazenom blizkou plazou atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
trvo

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 11:54 am Předmět: ... |
|
|
tak a sme doma po 12 dnoch z BG
budem sa opakovat ale znova max. spokojny
more teple , piesoch zeravy a ceny ostali tie iste
parik z Levic mi hovoril ze to urobili za 16 hodin v slusnom tempe z toho
3 hodiny stali na hraniciach so Srbskom kde colnici cvicili Turkov ,
keby nie toho za 13 hod. su v Pomori
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|