|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hharo
|
Zaslal: po červen 30, 2014 4:52 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsme se optat jaký je poměr gramů na kg tělesné váhy v sacharidech/ bílkovinách/ tucích na den?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 30, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
neni
je to o tom, co jis
to neni klasicka kulturisticka dieta _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 10:28 am Předmět: Svaca |
|
|
Ahoj,
co se ji v paleo "diete" na svacinu? Kdyz prijdu z prace tak mam desnej hlad a nedokazu si predstavit jit s prazdnym zaludkem na trenink. V nouzi si dam chleba se syrem + ovoce, ale protoze bych chtel omezit lepek (stejne ho uz omezuji, manzelka je celiak), tak premyslim co s tim ...
Chapu, ze idelani by bylo vyrobit si karbanatky a pak si je davat se zeleninou, ale podstata svaciny je v tom, ze je rychla a neni z toho moc nadobi (nemame mycku :)).
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 5:13 am Předmět: |
|
|
slanina + vejce zelenina ovoce jestli jis mlecny vyrobky tak muzes ty
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 7:07 am Předmět: |
|
|
Divím se, že jsem se nikde v paleo diet nedočetl o kefíru z Tibetských hub, tyto houby z mléka konzumují právě laktózu a tím pádem není snad důvod se ho stranit.
Edit: nechápu pořád ty otázky lidí, zda to mají zkusit, či ne, prostě to na měsíc zkuste. Pro mě to mělo přínos hlavně v tom, že jím mnohem více ovoce a hlavně zeleniny (+se cítím lépe) a normálně na tom funguji s tím, že trénuji téměř každý den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st červenec 23, 2014 7:33 am Předmět: |
|
|
hodne lidi to nehcce zkusit protoze se musej zajimat o jidlo a musej si neco varit a pripravovat prece jen chleba s maslem je rychlovka :D me ten primal prijde taky super :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
Chci se zeptat, co si myslíte o kombinaci různých druhů tuků? Např. si dělám v mixéru vždycky mandle+lískový oř.+lněné semínko atd...kombinujete taky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 11:51 am Předmět: Re: Svaca |
|
|
| Bosi napsal: | Ahoj,
co se ji v paleo "diete" na svacinu? Kdyz prijdu z prace tak mam desnej hlad a nedokazu si predstavit jit s prazdnym zaludkem na trenink. V nouzi si dam chleba se syrem + ovoce, ale protoze bych chtel omezit lepek (stejne ho uz omezuji, manzelka je celiak), tak premyslim co s tim ...
Chapu, ze idelani by bylo vyrobit si karbanatky a pak si je davat se zeleninou, ale podstata svaciny je v tom, ze je rychla a neni z toho moc nadobi (nemame mycku :)).
Diky |
Ořechy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
To radí každý, ale zajímalo by mě kolik lidí to tak opravdu dělá. Abych se najedl ořechů tak jich musím sežrat aspoň 200g :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
ja orechy skoro nejim je to dost drahy :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
ve vsech velkych obchodacich maji pul kila arasidu pod 40 KC _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 12:42 pm Předmět: |
|
|
ja mel dycky z biologie trojku
nejen z ni
taky si pletu prostituci s restituci a revoluci s evoluci _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 12:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|