Pečené brambory

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pečené brambory  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Pečené brambory
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
555SIMI555

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 11:09 pm    Předmět: Pečené brambory Odpovědět s citátem

Ahoj, chci se zeptat, jestli je možné někdy nahradit po tréninku rýži pečenými brambory
(pečené mají prý vysoký GI), cca 30-45 min po tréninku? Například 400g pečených brambor + 120g prsou. Je to vhodné nebo jsou to sacharidy, který půjdou spíše do tuku? Mám v plánu na zejtra od 13:00 fotbalový trénink pak 100g kuskus a 80g prsou pak 17:30 posilovna a 19:00 Pečené brambory + prsa, tak chci , aby posilovna k něčemu byla, ale zas aby to nešlo do tuků... Předem děkuji za názory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: st březen 27, 2013 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ser na glykemický indexy a glykemický faktory, to jsou jenom pojebaný kidy, který lidem akorát pletou hlavu, chceš přibrat, žer více, chceš zhubnout, žer méně, to je celá jednoduchá pravda...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zajímal spíš trénink a strava...nedávno mi tu jeden obřík psal, že sedí s jedním 2x tak velkým obříkem na kafi a netuší co je GI - svoji hmotou je neuvěřitelně velký a neřeší, zda mu z pečených brambor s vyšším GI ( o kterém vůbec netuší) půjde něco do tuků. GI je asi miliontá věc, kterou bych někdy řešil.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uplna klasika, vetsinou lidi co vi desetinu tady co spravny ronnie teoretik jsou zaroven desetkrat lepsi, protoze si dou proste 3-4x tydne zacvicit naji se kdyz maji hlad a neresi kokotiny
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
uplna klasika, vetsinou lidi co vi desetinu tady co spravny ronnie teoretik jsou zaroven desetkrat lepsi, protoze si dou proste 3-4x tydne zacvicit naji se kdyz maji hlad a neresi kokotiny
¨
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo nekteri jsou velci a treba ani necvici a nevi nic o jidle
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt březen 28, 2013 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
ser na glykemický indexy a glykemický faktory, to jsou jenom pojebaný kidy, který lidem akorát pletou hlavu, chceš přibrat, žer více, chceš zhubnout, žer méně, to je celá jednoduchá pravda...

Chudák kid...
blikk

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já teď v poslední době jako přílohu volim výhradně brambory. Nějak jsem nikdy moc nepochopil tu euforii, kdy skoro všichni lidi z fitness po kilech jí hlavně rýži, případně těstoviny. Přitom brambory vyjdou levněji, momentálně obzvlášť, líp zasytí a navíc podle mého názoru jsou i výživnější - pokud koupím celozrnné těstoviny nebo nějakou rýži natural tak tam nějaké živiny jsou, ale hodně lidí kupuje tu bílou nebo standardní těstoviny, což jsou vlastně jen sacharidy bez přidané hodnoty - brambory mají plno vitamínů, minerálů a pokud srovnám cenu těch celozrnných těstovin/rýže, jsou na tom mnohem líp.

Teď jsem zkoušel nakrájet na tenké plátky a do trouby, jen tak na pečící papír, bez oleje, jen trochu posolit, případně nějaké koření a uplná lahoda.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam radsi na ctvrtky, poradne olivoveho oleje, sul a cesnek
Woko_O

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já si třeba po treninku dám kebab s hranolkama a bilinkovým dresinkem...
Kozlicek

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že tímhle si projde asi každý - ze začátku řeší GI, jídlo musí mít na minutu přesně každé 3 hodiny, pokud po tréninku nemá gainer tak je zoufalý atd..
A nakonec zjistí, že takové věci vůbec nemusí řešit a že stačí poctivě cvičit a přiměřeně jíst a výsledky jsou stejné a navíc je ten člověk víc v pohodě, protože už není otrokem jídla, ale užívá si ho.

Rychle na stránku:

Přejdi na: