20 Rep Squat Project (20RSP)

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 20 Rep Squat Project (20RSP)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> 20 Rep Squat Project (20RSP)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mentzers boy

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 6:24 pm    Předmět: 20 Rep Squat Project (20RSP) Odpovědět s citátem

Ode dneška jsem začal trénink 20ti opakování na dřepy ze staré školy,známe pod názvem milk and squats nebo breathing squats (prodýchávané dřepy).

Naposledy upravil mentzers boy dne út červenec 29, 2014 3:41 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mentzers boy

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18/7
PÁTEK

-A-
DŘEPY 100 kg x 20
( u 10 op. FAIL =>zbytek mezi každým op. 5 hlubokých nádechů a výdechů )

VÝPONY VE STOJI NA JEDNÉ NOZE BW+35 kg x 11

ZDVIHY NOHOU V LEŽE NA SKLONĚNÉ L. x 12
mentzers boy

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21/7
PONDĚLÍ

DŘEPY 102.5 kg x 20 ( +2.5 kg )

VÝPONY VE STOJI NA JEDNÉ NOZE BW+35 kg x 12 ( +1 op. )
mentzers boy

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25/7
PÁTEK

DŘEPY 105 kg ( +2.5kg )
x 20

+ HIGH REPS UPPER BODY

TLAKY V LEŽE S JČ 13.5 kg
x 50
x42

NAUTILUS PULLDOWN (FAT GRIPZ) 50 kg
x 50
x 45

BENCH S VČ NA ŠIROKO (FAT GRIPZ) 30 kg
x 30

TLAKY NA RAMENA V SEDĚ S JČ 11.5 kg
x 26
x 20

MRTVÝ TAH (FAT GRIPZ) 60 kg
x 20
x 16

VÝPONY VE STOJE BW+20 kg
x 100
x 100

2. týden 20 reps dřepů a už začínám vidět první výsledky,ne tak v objemu ale hlavně v ''prokreslení'' stehen,všem doporučuju,dnes jsem přidal další 2.5 kg od minulého tréninku au 12 op. jsem myslel,že to nedám,ale hlava se s tím poprala a 20 jsem udělal,no s mírným cheatingem při posledních 2 opakováních.100 opakování na lýtka byl masakr!!!Dneska jsem poprvé použil FAT GRIPZ a je to super věc,předloktí v jednom ohni,a cítil jsem lepší procítění svalů.

Další trénink asi v úterý,a bude to pravděpodobně zase High rep FullBody.
raw

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chtel bych to zkusit na celni drepy, akorat mi pri 6-8op zacne osa vzdycky padat a musim si to nadhazovat ramenama zase vic ke krku z cehoz mam pak modriny jak krava
mentzers boy

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
chtel bych to zkusit na celni drepy, akorat mi pri 6-8op zacne osa vzdycky padat a musim si to nadhazovat ramenama zase vic ke krku z cehoz mam pak modriny jak krava

Tato metoda si myslím že je lepší pro zadní dřepy,protože ten set trvá kolem těch 4 minut.....ale je to vážně zajímavé a prozatím to vypadá,že ten 20 rep program funguje.
flew

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
raw napsal:

Tato metoda si myslím že je lepší pro zadní dřepy,protože ten set trvá kolem těch 4 minut.....ale je to vážně zajímavé a prozatím to vypadá,že ten 20 rep program funguje.

nemyslím si.. stačí jen správně držet osu na čelním dřepu.. a 4 min na 20 reps je taky dost dlouho to u toho ještě snídáš?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
mentzers boy

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28/7
PONDĚLÍ

1. DŘEPY 107.5 kg (+2.5 kg)
x 20

2 .BENCH PRESS HL. NAHORU S JČ (25 kg) přestávky mezi sériemi 2 min.

4 x 8

3.VÝPONY VE STOJE DIP BELT (65 kg) přestávky mezi sériemi 1min.30sec.

3 x 25

4.ZDVIHANÍ NOHOU V LEŽE přestávky mezi sériemi 1 min.

3 x 15

5.BENCH PRESS NA ÚZKO FAT GRIPZ (45 kg) přestávky mezi sériemi 2 min.

2 x 15

6.PŘÍTAHY KOLEN V SEDĚ přestávky mezi sériemi 1 min.

3 x 10

7.BICEPS VE STOJE S VČ FAT GRIPZ (27.5 kg) přestávky mezi sériemi 2 min.

3 x 8

Dřepy dnes byly hodně těžké,asi poslední 2 op. s cheatingem....uvidím jestli příště vůbec přidám váhu....ale nakonec jsem těch 20 dal no.Původně jsem měl v plánu dát ještě tlaky na ramena,ale ty krásně zabíraji i při benchi na nakloněné,tak nakonec je vynechávám.navíc poslední dobou se mi nechce zařadit žádný cvik na záda,tak jsem ho prostě dnes nedal ......celkově super trénink,líbilo se mi na benchi víc sérií než jsem původně zvyklý.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
mentzer's boy napsal:
raw napsal:

nemyslím si.. stačí jen správně držet osu na čelním dřepu.. a 4 min na 20 reps je taky dost dlouho to u toho ještě snídáš?

Nesnídám u toho,protože já nesnídám nikdy,ale jelikož váha je pro 10 RM tak zbytek s hlubokými nádechy a výdechy to hodí nějaké +- 4 min. i proto se tato metoda nazývá ''prodýchávací'' dřepy.
Hulkie

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakože přidávat z tréninku na trénink 2,5 kg a očekávat nějaký dlouhodobý progres, to je panečku, čistá naivita.
To by nezvládl ani zodpovědně dopující sportovec, ne tak naturál. Kdybys přidával kilo mezi
tréninky, možná by se to dalo zvládnout. Ale takhle se utavíš za 14 dnů...
Smysl vysokých počtů opakování na vrchní část těla v objemovém tréninku mi taky smysl
nedává. Řekl bych, že ani v tom tréninku, na který se odvoláváš, nic takového nebylo.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Jakože přidávat z tréninku na trénink 2,5 kg a očekávat nějaký dlouhodobý progres, to je panečku, čistá naivita.
To by nezvládl ani zodpovědně dopující sportovec, ne tak naturál. Kdybys přidával kilo mezi
tréninky, možná by se to dalo zvládnout. Ale takhle se utavíš za 14 dnů...
Smysl vysokých počtů opakování na vrchní část těla v objemovém tréninku mi taky smysl
nedává. Řekl bych, že ani v tom tréninku, na který se odvoláváš, nic takového nebylo.

No tak to se mýlíš,originál 20 rep Squats dokonce doporučuje :

trénink 3x týdně (např. Po-St-Pá)
každý trénink přidat 5-10 lb

Neboj sa,nechci machrovat,ale mám nějaké zkušenosti,a vím jak reaguju,pokud dosáhnu plateau tak mám v plánu buď použít ''mikro závaží'' (kolem 0.5 kg) nebo střídat rutinu např se sety v jednom tréninku např. na dřepy 3x12 a další trénik 20 rep nebo přidat odpočinek ....apod.Já dokonce mám trénink naplánovaný každý 4.den tedy 2 dny volno takže z regenaraci by zatím nemusel být problém,pokud bude tak to nějak budu řešit.Nějak to dopadne.
Ale každopádně,díky za reakci.
magion

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem si jist, ze to porovnani s originalem bylo mysleno temi vysokymi opacky na vrsek...
Tam nic takoveho neni, a je to opravdu blbost.

Jo a 3 x tydne pridat 2,5-5 kilo je nemozne dlouhodobe, tak take souhlas. V originalu je to jen na 6 tydnu s predpokladem dostatecnyho odpocinku a obrovskeho kalorickeho prebytku, proto doporucovane 4 litry mleka denne navrch k jidlu.

Ale aspon, ze si pridal trochu vic serii a frekvenci treninku a snad vyhnal ty mentzerovske bubaky z hlavy... protoze s takovou by si vypadal a zvedal stejne maly vahy celej zivot....
mentzers boy

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Jsem si jist, ze to porovnani s originalem bylo mysleno temi vysokymi opacky na vrsek...
Tam nic takoveho neni, a je to opravdu blbost.

Jo a 3 x tydne pridat 2,5-5 kilo je nemozne dlouhodobe, tak take souhlas. V originalu je to jen na 6 tydnu s predpokladem dostatecnyho odpocinku a obrovskeho kalorickeho prebytku, proto doporucovane 4 litry mleka denne navrch k jidlu.

Ale aspon, ze si pridal trochu vic serii a frekvenci treninku a snad vyhnal ty mentzerovske bubaky z hlavy... protoze s takovou by si vypadal a zvedal stejne maly vahy celej zivot....

Ano v originálu je jen 20 op. dřepů + pár sad benche a přítahu v předklonu.
Já původně měl v plánu provádět jen dřepy a pár sad výponu,ty cviky co tam používám nedělám do vyčerpání a mám vždy 1-2 op. rezervu........co se týče vysokých opakování,tak je to dobré na šokování partie,i jako změna je to fajn takže občas dávám + 50 op.,na lýtka to funguje nejlíp.
Co se týče Kcal tak to mám ošefované...uvidím jak to půjde dál,nevadí mi experimentovat i za předpokladu špatných výsledků.
Co se týče těch přidaných sérií,tak je to celkem fajn,možná že až skončím s tímto dřepovacím programem tak budu používat více setů,já se chci hlavně v tuto chvíli zaměřit na ty dřepy a kýty protože dřepy jsou pro mě cvik číslo 1,nejsem kultík a seru na symetrií chci mít hlavně velké kýty jako Platz (myšleno v nadsázce samozřejmě)nic víc mě nezajímá.
magion

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave proto bych nechal jen tu zakladni kostru drepy, pullover a k tomu bench a pritahy nebo kliky na bradlech a shyby s 2-3 setama po 5-8 opak... misto tech x- cviku s xy-opakovani, aby byl dostatek prostoru pro regeneraci, ktera je ze vseho nejdulezitejsi u tohoto treninku... Nevymyslej nic noveho, kdyz je to davno vymysleno a ozkouseno desitky let... je jiste ze nevymyslis nic lepsiho, jen horsiho....
magion

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
mentzer's boy napsal:
raw napsal:

kdyz o tom vis prd, tak radsi nepis... vypadas u toho jak hlupak

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 20 Rep Squat Project (20RSP) Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: