|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Dá Alex muscle up než bude muset rozebrat lešení? |
| Nedá, je měkej jako dvojka máslo |
|
44% |
[ 4 ] |
| Dá, protože je hustej |
|
44% |
[ 4 ] |
| Dá, protože to je brnkačka a dá to i moje babi |
|
11% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 9 |
|
| Autor |
Zpráva |
Alexk

|
Zaslal: pá červen 27, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | MU je zrádný cvik, mně osobně to trvalo cca 3 měsíce, než se mi povedl alespoň ošklivý, ale netrénoval jsem na to nějak intenzivně
Nějaké moje poznámky:
- dle videa je tam dost tahové síly, abys dal pěkný MU bez kopání, jediné co musíš je zvyknout si na ten pohyb a hlavně pilovat to přetáčení zápěstí. Já jsem to dělal tak, že jsem jezdil dynamické shyby, a u toho jsem při každém opakování myslel na to přetáčení zápěstí nahoru a dolu, ale bez pokusu o MU. Když budeš totiž moc failovat na MU budou tě pekelně bolet lokty a pozděj i zápěstí a ramena, ale na to už si asi přišel sám :-) To přetáčení úchopu je prostě alfa a omega a bez toho se nehneš. I když totiž uděláš pěkně dynamický tah zádama, tak dokud to zápěstí bude v té "shybové" pozici, tak zase spadneš dolu a nedostaneš se nad tu hrazdu. Hodně taky pomáhají ty negativní opáčka. Nahoru na hrazdu vyskoč, vylez nebo třeba výmyk a pak pomalu a kontrolovaně dolu. Důležité je aby si tělo na ten pohyb navyklo.
- dle mého zkušeného oka bych řekl, že kdybys chvíli pilovat false-grip tak bys byl schopný dát i pomalý kontrolovaný muscle-up, bez jakékoliv dynamiky, samo sebou, že ne na té trubce od lešení ;-)
- nevím jestli je to přesně tvůj cíl, ale hodně lidí dělá ze začátku takový falšovaný MU a to tak, že jednou rukou drží hrazdu podhmatem a druhou nadhmatem, přitáhne se co nejvýš a tou nadhmatovou rukou se přetočí nad hrazdu, opře se hrudníkem o hrazdu a přetočí i tu druhou ruku ;-) tak to jen tak, kdybys to chtěl vyzkoušet
snad sem ti pomohl :-) budu sledovat tvoje snažení :-) |
Myslim zes to rozebral velice dobre, to pretaceni zapesti je urcite ten nejvetsi problem, jinak ty hrazdy dneska mi daly perfektni prehled o tom jak mam pokracovat, jedna je ve vysce me hlavy a druha ze se z visu spickama dotykam zeme. Ta dopomoc s partakem co mi da par centimetru v tom kritickem miste je podle me spravna cesta dal...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Jak to dopadlo? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexk

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
Čas je drahá komodita, udělal jsem dost pokroku, nicméně lešení ještě stojí. Já mám zlomenej prst, to ne ze by vadilo (činky s tím normálně tahám ) , ale teď jsem třeba v Londýně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 8:33 pm Předmět: |
|
|
Aha, myslel jsem ze uz si ho sundal.. tak pak dej vedet :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Alexk napsal: | | ... teď jsem třeba v Londýně... |
nevadi, delej ho na druhe strane |
...s prekrizenyma rukama? ...a v australii to delat nohama?
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexk

|
Zaslal: čt listopad 20, 2014 11:35 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Aha, myslel jsem ze uz si ho sundal.. tak pak dej vedet :) |
Nejak jsem na to tady zapomel, mel jsem dost jinych starosti. Tak predem jsem mekkej a MU jsem nedal , ani jsem se o to uz nepokousel. Leseni je davno pryc. Po zlomenem prstu jsem si pro jistotu zlomil jeste zaprstni kost na druhe ruce a s tim neslo delat uz vubec nic, coz me samozrejme neomlouva. Nevylucuju ze to jeste nekdy budu zkouset, ale momentalne nemam kde a sem celej nejakej rozbitej, asi starej a taky tezkej, jdu se zahrabat ;) ...
P.S.: zlaty zavazi, to me aspon jeste trochu posloucha, pokorne se vracim k cinkam a pred workoutem smekam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|