Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zjevně mu bylo trapné zatínat na koupališti stehna a pózovat.
Normálně tam stojí, nic nezatíná.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Reiben

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadá líp jak 90% lidí tady, tak nevím, co řešíte . Typičtí čecháčci. Místo, aby pochválili super formu, tak si najdou věc, co můžou zhejtovat.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
Vypadá líp jak 90% lidí tady, tak nevím, co řešíte . Typičtí čecháčci. Místo, aby pochválili super formu, tak si najdou věc, co můžou zhejtovat.
Kamile - já napsal, že vypadá výborně, ale bez noh. To je realita. I nezatnutá noha by měla nějaký základní objem (jako nezatnutá jeho paž nebo hrudník, které očividně objem mají i bez zatnutí). To, že je lepší než ne že 90 %, ale možná i více než 99 % je jasný fakt. Tady má očividně někdo problém s chápáním. Je výborný, ale na té postnuté fotce je bez nohou. ..tečka.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Postni svoji s nohama.
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta forma je super! Na hejtry se vyser
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Postni svoji s nohama.
Tak teď jsi ukázal, jak uvažuješ. Myslíš si, že když někdo třeba hraje fotbal, že se nemůže vyjádřit k tomu, jak hraje npř. Lafata? ...nebo k tomu, že byl někdo nedotažený/ měl široký pas, gyno...cokoliv? Ne to co psal Reiben- ale tohle je čecháčkovství - nesmyslná adorace za každou cenu.

btw. už roky kvůli zranění necvičím - tj. jak myslíš, že se to odrazí na svalovém rozvoji?

Fakta? vidíš na té fotce separaci stehen?...vidíš na té fotce svalový objem korespondující s vrškem? Obě odpovědi jsou ne, tak co tu šolícháš?
(Pro méně chápavé - přečtěte si moje posty k Vilovi výše...to není hatování, to je prostě reálné zhodnocení toho co bylo postnuto). Nebudu tu psát něco ve smyslu...výborně rozšlehané nohy a ten objem - to by bylo čecháčkovství - neúpřimost.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem to pochopil...mělo to být takto:vršek sice super, ale ty nohy ...ty neúměrně dominují vršku. Je to v pořádku? (tak takhle snad ne přátelé ).
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak klidně postni starší, když jsi byl ve formě.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já byl ve formě, když se ještě fotilo na film (závodil jsem naposledy v sezoně 1998-1999). Tak postni zatím ty jak vypadáš Hulku.

(pořád nevidím to, jak někdo zargumentuje, že se pletu, že na té fotce jsou ty nohy naprosto super - separaci chápu, že zatnutí dělá opravdu hodně, ale objem zatnutím tolik nedoženeš, prostě i ve stoje v relaxovaném postoji, tam ten surový objem být musí-to je fakt.).
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to vidím já?
"Kde máš nohy, Kamile?"
pěkně jsem ho seškráb frajírka, si myslí, že se z něho poserem, no vypadá sice tak jak já vypadat nebudu, ale kdybych chtěl! tak bych byl ještě lepší, jenom se mi nechce
evidentně jsi ho chtěl shodit, možná proto, že z něho máš mindrák, to pejorativní "Kamile"
mluví za vše
má po sezóně, nepózuje, a furt vypadá na naturálního borce, jestli se mu dá věřit, excelentně...
Irminsul

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co vidíte špatného na kritice.Nohy má slabší oproti tělu,to je jasné.Je spousty kulturistů co mají nějaký nedostatek.O tom to je,že každý člověk vypadá jinak.Kritika je zdravá,člověk se pak soustředí víc na jeho nedostatky.
medwed

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Co vidíte špatného na kritice.Nohy má slabší oproti tělu,to je jasné.Je spousty kulturistů co mají nějaký nedostatek.O tom to je,že každý člověk vypadá jinak.Kritika je zdravá,člověk se pak soustředí víc na jeho nedostatky.

No mozna "Kde mas nohy Kamile" odpovidajici usklebku nejakeho maleho smrada z pohledu nekterych zde (i meho) neodpovida zdrave kritice...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je fajn, že mi vidíš do hlavy - žel bohu těsně vedle.
Pořád nevidím tu argumentaci k nohám.

btw. rameno (směřuji k endoprotéze) ani záda mi neumožňují absolvovat rozumný trénink. Takže přiznám, že není v mých silách nabudovat takové množství svalohé hmoty (a lepší už to asi nebude)...a ani to není mým cílem.

Oslovení Kamile je moje libůstka a není to nic pejorativního - stejně tak oslovení Stando nebo Mirku není nic pejorativního - v kalendáři je to běžné jméno.

Kdybys mě znal, věděl bys, že pochválím a dopřeji, ale pokud vidím to co jsem viděl na té fotce (výborný vršek a špatné nohy), tak pardon - byl bych pokrytec, kdybych tvrdil, že je to tak OK a že to tak má vlastně být.

Takže z toho cos popsal je vše vedle...jinak tragédií našeho národa je "myslet a vidět".
Můj velmi dobrý učitel tvrdil, že myslet znamená hovno vědět a měl pravdu. Většina průserů u mě v práci je když někdo myslí místo toho, aby dělal to co má. Vzhledem k charakteru práce by je to některé mohlo dost mrzet (ono chytit choleru nebo mor není žádná sranda a "myšlení" tomu nepomáhá).
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:
Irminsul napsal:

No mozna "Kde mas nohy Kamile" odpovidajici usklebku nejakeho maleho smrada z pohledu nekterych zde (i meho) neodpovida zdrave kritice...

aha...takže jen...kde máš nohy Vilo? Mohlo by to tak být pane?...vyhovuje Ti to tak?

Naposledy upravil Deadlift dne pá červenec 25, 2014 8:09 am, celkově upraveno 1 krát
medwed

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
medwed napsal:
Irminsul napsal:

aha...takže jen...kde máš nohy Vilo? Mohlo by to tak být pane?

Je uz to slusnejsi ale napsat neco ve stylu: "nohy podle me zaostavaji za vrskem" nebo neco podobneho je slusnejsi a odpovida chovani dospelych lidi

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: