Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 252, 253, 254 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
. Typičtí čecháčci. Místo, aby pochválili super formu, tak si najdou věc, co můžou zhejtovat.

Tohle je právě projev toho tvého "čecháčkovství", myslet si jak výjimečný je tenhle národ oproti ostatním například v "hejtování".
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vec sa má ale tak, že tie nohy sú vcelku primerané aj takto nezatnuté, keby deadlift videl moje, tak by povedal, že som v živote nespravil ani drep hehe
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro nespokojence -stránku před tím sem hodil fotku Filip Vaško - jak si můžete ověřit, nečiní mi nejmenší potíž někoho pochválit.

Vilo je super sportovec a asi po desáté musím napsat, že z toho co jsem viděl ty nohy prostě zaostávají - to že dělá physique - tam je extra moc nepotřebuje, takže to je v pořádku.

Turakam - si děláš srandu, ne? Vždyť máš oddřepováno jako málokdo tady - to prostě není možné, aby ty nohy nerostly:o))

(pro některé - tohle byla legrace, ať z toho není flame na další dvě strany z kterého vyplyne jen to, že to co jsem napsal je prostě fakt a realita).
Tom.K.

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
keby deadlift videl moje, tak by povedal, že som v živote nespravil ani drep hehe

jsem na tom podobně.
jnerez

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift: myslím, že už si starý a blbě vidíš. Já vidím nohy úměrné postavě. Podle mě si hodně přestřelil.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Deadlift: myslím, že už si starý a blbě vidíš. Já vidím nohy úměrné postavě. Podle mě si hodně přestřelil.
To je právě to co jsem psal o tom myšlení výš.
strejda.

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
jnerez napsal:
No tohle jsi fakt nedal deadlift, raději se nauč základy pravopisu.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...a ty chápání - myslel jsem výš jako výš, ne víš jako víš.

Jinak Deadlifte...velké D a e na konci, když už tu něco píšeš:o)
sk

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

strejda. napsal:
Deadlift napsal:
jnerez napsal:
No tohle jsi fakt nedal deadlift, raději se nauč základy pravopisu.

[/img]
ViloNejaky

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 9:20 am    Předmět: sranda Odpovědět s citátem

No nečakal som že tu zbudím až také vášne Ale každopadne, nikto ma neurazil ani nič dakujem za každý pozitívny alebo negatívny komentár, to su veci čo ma posúvaju vpred. Len by som upresnil teda pár vecí:

1. Nohy ako aj vrch sú nezatnute (na tej fotke čo som postol dve strany dozadu...)
2. Cvičím nohy, separácia v takom rozsahu ako navrchu tela im však chýba (chce to ešte par rokov makať :)
3. Nechcem mať ale nohy ako ronnie coleman obrazne povedané.
4. Tak hodim fotku nôh zatnutých

Samozrejme chcem to vylepšiť, je to deficit určite, chcem to skvalitniť, v zime sa bude na tom pracovať aktívne teraz aktuálne mám problémy s kolenom (zrejme krížny väz ?) tak to musim si dať dokopy.

;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobra fitneska
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každopádně se tu nechci a nemíním s nikým dohadovat nad tím, jaký mám na věc názor. Pokud dochází argumenty, je lepší neargumentovat vůbec než takhle blbě kafrat, jak tu prezentuje třeba jnerez (také nehodnotím Tvůj vkus o topic vedle s ženami s 100x vyšší hladinou testosteronu než má průměrný muž) a strejda (tady nehodnotím raději vůbec nic).

Je blbost se plácat po zádech jací jsme úžasní - moje hodnocení neměla za úkol nikoho shodit. chtěl jsem říct, že vidím jasnou dysbalanci mezi vrchem a spodem (a to zatnutí už to nevytrhne) - to není žádná urážka. Pokud někomu nevyhovuje forma - tak pardon, nemělo to nikoho zesměšnit nebo poškodit.

Zkuste si zakrýt ten prvotřídní vršek a podívejte se jen na nohy. Takové nohy co vidím na fotce má prostě kde jaký fotbalista (tohle by byla urážka:o)...a vtip pro některé pomalejší).
Pro některé ještě pomalejší - mít nohy jako fotbalista je urážka ve světě BB.:o)

edit: mezitím vilo hodil další fotky - tady to vypadá už lépe - zejména ta bez retuše je super.

Tak jen pro procvičení základů logiky a ostatní : hodnotil jsem rozvoj stehen na té konkrétní fotce - klidně si to dohledejte a tam se situace tak nějak nemění.

Každopádně asi po sté - pokud se můj komentář někoho dotkl (Vila očividně ne), tak pardon, příště si vyžádám souhlasné stanovisko....
jnerez

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift: přečti si po sobě, co jsi napsal k příspevkům ostatním, dyž ti říkali, že má nohy normál a pak mluv něco o kafrání. Jaké argumenty, co to žvatláš? Vidíš asi jinou fotku než my ostatní.

Samozřejmě nikdo ti tvůj názor nebere. Jen když si napsal něco ve smyslu, že má malý nohy a tečka. Tak my ti řekneme , že se mýlíš a tečka.
prochm

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas s Deadliftem. Postava je super. Nohy tam také nějaké jsou ale hodně zaostávají za vrškem ostatně tak jako u všech těchto borců této kategorie. Ale u hodnocení na soutěži se na nohy nebere zřetel, tak že se na vršek určitě zaměřují víc než na nohy, i když to vypadá směšně. Proto asi také nosí na bazén tyto dlouhé plavky nebo co to je.
kubaz

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mas sice vek, ale ze slipy uz se nejakou dobu nenosi, bys mohl vedet ne ?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 252, 253, 254 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: