Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 7:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja viem, ale proste neslo odolat a akonahle som citil, ze to nepojde, polavil som.
Je to v takom divnom mieste, vo vrchnej casi zadku/spodku krizov, kde nie je ziadne maso, len (asi?) upony. Ked stojim, neboli to, ale ked si sadnem, alebo sa zohnem, ta cast sa natiahne a vtedy to pobolieva. Nie je to nic tragicke, len neprijemne. Pocitam, ze som spravil nejaky blby pohyb pri celnom drepe a vtedy som si nieco natiahol. Dnes tomu davam klud, zajtra idem na preventivku (nesuvisi to s tymto) a uvidim, ci pojdem potom trenovat a ako (mal by som robit ramena). Pokial mi doktorka (ktoru asi ani nemam, naposledy som tam bol pred cca 10 rokmi a tak som zapisany stale u detskej !!!) bude chciet brat krv, vela vody v gyme nenamutim.
A keby chcel niekto rypat, ze nechodim na preventivky a ake je to dolezite - chodim, ale povinne v ramci zamestnania k inej doktorke (kde mi tiez jakziv nic nenasli) a kedze nie som chory, k mojej (detskej, hehe) doktorke nemam vobec preco chodit.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som už 5.tym rokom nebol u akéhokoľvek lekára, tož asi toľko k mojim preventívkam tiež
decarabas

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2014 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: Aj to tak u lekarky dopadlo. Moju prastaru kartu kamsi zalozili a nikto ju uz nenasiel. Takze som tam siel zbytocne.

Ramena tazko / Triceps / Biceps

Rotatory

Military press:
1x10x20kg
1x10x40kg
1x7x60kg PR
1x4x65kg PR

3x3x65kg
2x1x70kg
3x4x60kg

Pritahy k brade (kladka vleze):
5x10x45kg

Klokov press:
1x8x40kg
4x6x40kg

Tlaky s JC v stoji:
5x5x20kg

Upazovanie v sede:
5x10x6kg

Upazovanie v predklone:
5x10x6kg

Uzky bench:
4x10x60kg
1x8x60kg vytuhol som ukazkovo

Kladivovy zdvih s JC:
3x8x15kg kazda ruka
2x6xx15kg kazda ruka

Kliky na bradlach:
5x10xCarabas

Biceps kladka:
5x10x40kg

Hodnotenie treningu: Tempo na military dnes nebolo velmi akcne, lebo sme sa striedali az traja. Ale hned zo zaciatku som tam buchol dva osobaky, takze dobreee. Som velmi rad, ze aj v tomto cviku sa pomaly posuvam, ta 70kg tiez nebola az taka tazka, ako si ju pamatam (a to je moje sucasne maxko, takze realne aj to uz bude niekde inde). Dalsie cviky uz odsypali lepsie, nabehol som na supersety, ramena palili jedna radost a skoro som sa nemohol ani napit, nevladal som dvihnut flasku k ustam. Rukam som dal tiez pekne zabrat, takze naliate, nazilovane, vyzerali skoro ako nie moje Skoda pomalsieho rozjazdu na military, ktory mi trocha predlzil trening, inak super.

decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 19, 2014 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy "tazko"/ Hrudnik lahko

Drep:
2x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
5x1x150kg
1x2x140kg

Benchpress:
1x15x20kg
5x10x80kg
1x6x60kg

Legpress:
5x6x240kg

Peck deck:
5x10x35kg

Predkopavanie:
1x10x80kg
4x10x90kg

Zakopavanie:
5x10x45kg

Lytka:
6x8x100kg
2x15x50kg

Hodnotenie treningu: Neslo to mega. Vidim tri dovody:
1. Od rana mi bolo zle a cakal som, ze hodim tyku pri kazdej serii
2. Celkova unava celeho tela (poprehadzovanim treningovych dni som si skratil regeneraciu)
3. Stale ma cosi taha v tom spodnom chrbte a zneprijemnuje mi to trening

Z toho mi vychadzaju tri zavery:
1. Nezrat rano tuniaka, ten olej mi zjavne nerobi dobre, ostat skor pri niecom sacharidovom
2. Pokial nestiham regenerovat, dalsi tyzden vynecham alebo odlahcim niektory trening
3. Ak problemy s natiahnutym svalom neustupia, budem musiet vynechat mrtvoly aj drepy aj cokolvek v predklone

Pri drepoch nebola energia ani chut, padal som dopredu, celkovo to stalo zahovno. Tam, kde som minule dal tri opakovania, sotva som vymackol jedno. Bol som znechuteny a rychlo som to zabalil. Legpress siel lepsie, azda preto, ze som nemusel drzat rovnovahu alebo co, podarilo sa mi zatazit nohy aj peknou vahou. Celkovo taky mizerny trening, som cely otraveny, aj ked legpressom, predkopavanim a zakopavanim som si prepumpoval nohy a nemam pocit odflaknuteho treningu, lebo na tie moznosti, co boli, som slapal (superserie, minimalne pauzy)...

decarabas

PříspěvekZaslal: ne červenec 20, 2014 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes cely den pri vode na slnku, grilovacka, zranica. Pokozku mam ako obyvatel Hirosimy dna 6. Augusta 1945. Napriek tomu pekny vecerny trening boxu, vyblaznili sme sa. Takze kardio splnene

decarabas

PříspěvekZaslal: po červenec 21, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Lytka

Rozcvicka, rotatory

Benchpress:
1x20x20kg
1x10x60kg
1x4x100kg
1x2x110kg PR!
1x1x120kg PR!!!
1x2x110kg
4x3x100kg

Zhyby:
2x10xCarabas
1x8xCarabas+10kg
1x7xCarabas+15kg
1x5xCarabas+20kg
1x3xCarabas+25kg
1x2xCarabas+30kg
2x10xCarabas

Incline bench (Multipress):
4x5x70kg
1x4x70kg

Veslovanie - kladka:
5x10x60kg

Kliky na bradlach:
5x8xCarabas+10kg

Stahovanie kladky za hlavu:
5x10x50kg

Protismerne kladky:
5x10x25kg

Lytka:
8x10x80kg

Hodnotenie treningu: No dnes sa mi od rana neskutocne nechcelo. Bol som ako omraceny, cely den zival, zaspaval, vsetko ma bolelo... Dokonca som premyslal, ci si nedam pauzu od cvicenia. Poriadne smrtiace silne kafe a vyse 3 litre vody vypite v priebehu par hodin ma prebrali a osviezili. Takze som sa dokopal do fitka a hell yeah, stalo to za to!
Uz ked som dal prvu stvorku so 100kg, vedel som, ze to pojde Prva dvojka so 110kg, tak som si povedal, OK, je cas skusit 120kg. Mysliac pri tom strasne mocno na Diamonda, zabral som, potrapil sa, ale... Padlo to tam, cisto a bez pomoci Hned za tym dalsia dvojka so 110kg, no skratka to slo jedna radost.
Zhyby dnes sli tiez velmi pekne, v podstate vsetko, na co som sahol, superserie, pot, drina, luxusny trening Spravil som si chut po tych zmrvenych drepoch zo soboty. Ale aj tak premyslam, ze si coskoro musim dopriat nejaky voraz, zacinam sa citit mierne opotrebovane.
Takze tesim sa, spokojnost 100%

wondra

PříspěvekZaslal: po červenec 21, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je snad radioaktivní spad ve vzduchu nebo co??

Dobře válíš :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 21, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prý: Mně nejdou tlaky
Turakam

PříspěvekZaslal: po červenec 21, 2014 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2014 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky guys,

zajtra ale vypustam trening. Telo potrebuje oddych, rano som vstal cely rozlamany a kedze zajtra by som normalne mal robit mrtvolu + drepy, asi bude lepsie dat pauzu. Citim sa celkovo unaveny, tak snad bude len prospesne dat si zajtra volno. Nerad by som sa zranil/demotivoval.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá červenec 25, 2014 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramena tazko / Triceps / Biceps

Rozcvicka, rotatory

Military press:
1x10x40kg
1x9x60kg PR, neni o com
2x3x65kg
1x5x60kg
4x4x60kg

Pritahy VC k brade:
5x8x40kg

Klokov press:
5x6x40kg

Tlaky JC v stoji:
5x6x20kg

Upazovanie v sede:
5x10x6kg

Upazovanie v predklone:
5x10x6kg

Kliky na bradlach:
5x15xCarabas+5kg

Biceps s EZ:
5x6x35kg

Stahovanie kladky (jednorucny podhmat):
4x10x20kg

Biceps - kladka:

1x10x45kg
2x10x50kg
1x10x45kg

Hodnotenie treningu: Aaaa, moje ramenaaa Po troch dnoch volna s novou energiou v gyme. Hned skraja som si tam hodil osobak na military, lebo preco by som si nie Uz to skoro bola desiatka, kruci, snad nabuduce.
Superseria pritahov a klokov press ma odpalila komplet, ramena mi horeli a nevedel som sa ani normalne napit Samozrejme ma to neodradilo a odrovnal som sa dalsimi cvikmi s kratkymi pauzami a v supersetoch. Kliky na bradlach sli super, biceps klasika odflaknuty, ale napumpovany na prasknutie
Velmi spokojny, oddychnuty, po peknom treningu, co moze byt lepsie.

I am HERCULES!!!

decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 26, 2014 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy tazko / Hrudnik lahko / Lytka

Rozcvicka

Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x1x150kg
3x1x155kg
3x1x150kg
2x1x140kg
1x6x110kg
4x10x70kg

Bench:
1x10x20kg
1x10x60kg
6x8x85kg
1x8x60kg

Legpress:
5x6x310kg

Peck deck:
5x10x35kg

Hacken drep:
5x6x60kg

Predkopavanie:
5x10x80kg

Zakopavanie:
5x10x40kg

Lytka:
6x10x100kg

Hodotenie treningu: V gyme dusno, do pluc sa mi pri nadychu dostavalo len 30% potrebneho kyslika Drepy sli tazko, tu a tam mi bolo treba trochu aj pomoct. Momentalne som zamerany viac na tlakove cviky a trpia tym drepy (a mrtvoly). Rozhodol som sa, ze na zaver kazdych tazkych drepov zaradim niekolko serii s vyssimi opakovaniami, nech ta dynamika ide hore a snad to pomoze aj pri tazsich vahach. Preto dnes posledne 4 serie so 70kou (skoro som sa poblul, to asi ani nemusim pisat ). Bench siel tazko jak prase, ramena rozdrbane este zo vcera, opacny princip predvycerpania. Miesto hlavnej velkej partie som si predvycerpal ramena a triceps. Ale dal som to Na legpresse som sa tiez nesetril, nakladal som, nakladal a potom pocitam, aha, 310kg, to by malo stacit Pekna naloz na nohy vsak prisla az s hackenmi. Konecne som prisiel na to, ako sa nastavuje ta podelana plosina a tak mi netrpeli kolena ako naposledy. To uz ma fakt napinalo, ale nejak som predychal pri otvorenom okne a zaradil este na dopumpovanie predkop a zakop. Vysledok: nohy vyrobene zo slahacky, pri chodzi sa mi tu a tam podlomi koleno Proste trening ako ma byt. Spokojnost!

Poznamka: Cviky, ktore sli v superserii budem oznacovat rovnakou farbou, cviky, ktore som siel solo nebudu oznacene nijak.

decarabas

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Lytka

Benchpress:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x5x100kg asi PR na pocet reps
1x3x110kg PR na pocet reps
2x2x110kg
3x4x100kg + 1x8x60kg

Zhyby:
2x10xCarabas
1x7xCarabas+10kg
1x5xCarabas+15kg
1x4xCarabas+20kg
1x3xCarabas+25kg
1x2xCarabas+30kg
2x10xCarabas

Incline tlaky (multipress):
5x4x70kg

T-tyc uzky paralel:
5x12x40kg

Kliky na bradlach:
5x6xCarabas+20kg

Stahovanie kladky za hlavu:
5x10x60kg

Protismerne kladky:
5x10x25kg

Lytka:
5x12x70kg

Hodnotenie treningu: Moze byt ine ako pozitivne, ked bench stale zlepsujem? Pri niektorych, ked som uz nevladal sa mi odlepila prdel od lavicky, ale to uz boli fakt len tie posledne opakovania. Zhyby dnes nesli (paradoxne som mal oddiel oddanych fanusikov), ale to ma nejak neserie Pekny trening, zvysil som vahu pri klikoch na bradlach, boli ma z toho uplne vsetko, ale citim, ze hrudnik berie, takze cool a trendy Celkovo som spokojny, slo to dobre, len horuco na padnutie, potil som sa a a v triku bez rukavov som sa leskol ako vlhky sen nadrzaneho nemeckeho stareho buzika Nastastie ma popri treningu ani neskor v sprchach nikto neobtazoval a stastne som dorazil domov

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Moze byt ine ako pozitivne, ked bench stale zlepsujem?

To protože si zase určitě myslel na mocného DiamonDa
decarabas

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani nevies, ako casto, bejku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: