|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
adrubina
|
Zaslal: ne červenec 27, 2014 8:38 pm Předmět: Váha |
|
|
Ahoj
Chtěla bych se jen zeptat, jestli je normální vážit při 163cm 47kg. Je mi 14, takže počítám s tím, že do 18 ještě něco přiberu..Ale i tak. Jím normálně (zdravě a dost), hodně sportuju a posiluju. Myslíte, že je to velký problém, když mám +- 2kg podváhu? Vzhledově rozhodně nejsem kdovíjak hubená. Jen jenstli to prostě nemůže mít nějaké následky nebo tak.
Díky za odpověď :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 27, 2014 8:46 pm Předmět: Re: Váha |
|
|
| adrubina napsal: | Ahoj
Chtěla bych se jen zeptat, jestli je normální vážit při 163cm 47kg. Je mi 14, takže počítám s tím, že do 18 ještě něco přiberu..Ale i tak. Jím normálně (zdravě a dost), hodně sportuju a posiluju. Myslíte, že je to velký problém, když mám +- 2kg podváhu? Vzhledově rozhodně nejsem kdovíjak hubená. Jen jenstli to prostě nemůže mít nějaké následky nebo tak.
Díky za odpověď :-) |
Ano, je to normální, přítelkyně váží cca. 50kg/165cm a je jí 18. Postavu má více než vysportovanou
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne červenec 27, 2014 8:52 pm Předmět: |
|
|
já bych řekla, že je to ok  jako nějaké to kilčo-tak 2, by se hodilo, ale pokud se cítíš fajn, skutečně jíš, nejsi unavená, máš MS.....tak bych to extra neřešila a počkala si pár let, jak to bude vypadat dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 27, 2014 10:13 pm Předmět: |
|
|
Na baletku máš cca 4 kila přes, takže bych to fakt neřešil:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 8:48 am Předmět: |
|
|
podle me je to malo, ale s nejakym hodnocenim bych pockal aspon dva tri roky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Hubený holky si myslí, že jsou tlustý; normální holky si myslí, že by měli něco shodit; a tlustý holky si myslí, že můžou nostit legíny... True story |
sakriš, nevím, kam se zařadit
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | JanaHn napsal: | | Spazik napsal: | Hubený holky si myslí, že jsou tlustý; normální holky si myslí, že by měli něco shodit; a tlustý holky si myslí, že můžou nostit legíny... True story |
sakriš, nevím, kam se zařadit |
jako "Reklama na hlad" |
to na výběr nebylo!!!
a hodně rychle bys změnil názor, kdybych ti vyfotila jednu paní na dovolený tý bylo asi 50, vypadala na 100, dlouhý šedobílý vlasy, svraštělá kůže na kostnatým těle, vrásky všude, bylo vidět, že se drží s jídlem, ale necvičí, zadek povislej, menší než můj, ruce jak můj 10ti letý syn, ale prsa tak D, že bylo úplně vidět ty silikony.
takže se cítím uražená
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
nemuzu za to, ze se mi libi urcity typ zen
proste baba s kostkana na brise neni pekna baba _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nemuzu za to, ze se mi libi urcity typ zen
proste baba s kostkana na brise neni pekna baba |
však to je v pořádku, ale rozhodně nejsem reklama na hlad!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
vyska? vaha?
podle fotek jsi vazne dooost hubena _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | vyska? vaha?
podle fotek jsi vazne dooost hubena |
umíš číst? máš to tam.....173cm/momentálně po žrací dovolené 60kg/36let.
svalů: 26,8kg
tuků: 17%
stačí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
kliiid, ja ti tu klidne napisu omluvu na celou stranku
ale neudelam nic s ti, ze u holky povazuju za nezbytne minimum tak 20-25% tuku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 3:48 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | kliiid, ja ti tu klidne napisu omluvu na celou stranku
ale neudelam nic s ti, ze u holky povazuju za nezbytne minimum tak 20-25% tuku |
Hlavně v horní polovině těla co
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|