|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Balista

|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 6:33 am Předmět: |
|
|
Středa 23.7.2014
trénink#138/14
Axa Gym, Praha
- protažení a mobilita
- tlak ve stoje + face pull
- bench-press (lehce) + shyby
- zdvihání nohou vleže
- protažení
trénink#139/14
Polabí
- běh
13,83km
Z červencové výzvy uběhnout 100km za měsíc zbývá 3,1km  Snad to dám, už na to mám jen týden!  Na srpen asi bude muset být výzva víc motivační, takže přihodíme.. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 6:19 am Předmět: |
|
|
Čtvrtek 24.7.2014
volno
Po práci škola, takže bez tréninku. Dneska nějaký kratší výběh nebo intervaly, ještě to musím rozplánovat a zakomponovat do víkendu _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 6:50 am Předmět: |
|
|
Pátek 25.7.2014
volno
Sobota 26.7.2014
volno
Neděle 27.7.2014
trénink#140/14
Polabí a Pojizeří
- kolo
29,33km _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 6:16 am Předmět: |
|
|
Pondělí 28.7.2014
volno
Kino s kamarádi..
Dneska mám sto chutí nejít do školy, ale na trénink _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: st červenec 30, 2014 6:57 am Předmět: |
|
|
Úterý 29.7.2014
trénink#141/14
Polabí
- běh
3,70km
Cíl uběhnout za červenec 100km splněn!  On to taky byl dost podsazenej cíl  Běhal jsem 15 dní s tím, že ještě dnes nebo zítra se půjdu proběhnout. Do budoucna plánuji častější běhání a zaměření na delší vzdálenosti. Ideální stav by byl jednou týdně delší běh, jednou týdně kratší rychlejší běh a jednou týdně intervaly a k tomu nějaké neměřené pobíhání po okolí  Na srpen si cíl nedávám, protože budu část měsíce na dovolené a tam sice budu běhat po horách, ale nebudu to měřit.. Víc budeme stejně s pani na kolách.. Během srpna mě taky čekají dva závody na 10km, kde bych si rád zapsal zlepšení a čeká mě i pomalý návrat k železu, ale trošku jinak, než jsem byl zvyklý
EDIT: Nějakou dobu si povedu log jen u sebe a sem zapisovat nebudu na ty internety.. Takže dovi a dopo! _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|