|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny.Fox

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | http://www.csfd.cz/film/290326-atlas-mraku/
docitam knizku, jak hodnotite film?
ma cenu na to koukat? |
Rozhodně ano... Jaká je knížka? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
Podle me je knizka vzdycky lepsi nez film
ale na porovnani bych musel videt oboji _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 10:10 am Předmět: |
|
|
ma cenu na to koukat? |
Určitě jo, mně se líbil moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
ma cenu na to koukat? |
Všichni okolo mi říkali jak je to super film že to musím vidět, no já u něj vydržel vždycky max půl hodiny pak jsem usnul nebo to vypl
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Peter Ustinov napsal: | http://www.csfd.cz/film/290326-atlas-mraku/
ma cenu na to koukat? |
Všichni okolo mi říkali jak je to super film že to musím vidět, no já u něj vydržel vždycky max půl hodiny pak jsem usnul nebo to vypl |
Možná jsem totálně emociálně plochý cynik bez uměleckého vnímání, ale také jsem vydržel půl hodiny a s pocitem "proč to kurva má na CSFD 88 %" jsem to vypnul. Připadalo mi to stejně nudné jako Nebe nad Berlínem a to jsem musel přetrpět celé
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 10:43 am Předmět: |
|
|
Film je rozhodně lepší než knížka, kde mi jednotlivé příběhy do sebe nezapadaly. Je to celkově zajímavé dílo, ale rozhodně ne nijak světoborné. Jsou i mnohem lepší knížky (teď čtu celého Nesbo a to je skvost) i filmy.
Teď před pár dny jsem si dal podruhé The secret life of Walter Mitty a to je tak nádherný film. Pro mě je přitažliví tím, jak smrdí člověčinou. A má geniální soundtrack. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Riku napsal: | | Peter Ustinov napsal: | http://www.csfd.cz/film/290326-atlas-mraku/
ma cenu na to koukat? |
Všichni okolo mi říkali jak je to super film že to musím vidět, no já u něj vydržel vždycky max půl hodiny pak jsem usnul nebo to vypl |
Možná jsem totálně emociálně plochý cynik bez uměleckého vnímání, ale také jsem vydržel půl hodiny a s pocitem "proč to kurva má na CSFD 88 %" jsem to vypnul. Připadalo mi to stejně nudné jako Nebe nad Berlínem a to jsem musel přetrpět celé |
Nevím zda jsi omocionálně plochý cynik ale nezlob se na mě, tohle je přesně ten film, z kterýho nemůžeš za půl hodiny pobrat absolutně nic. Když už tak dokoukat celý a pak třeba konstatovat že je to kravina já například po shlédnutí v kině jsem měl jasno, že to chci vidět hned znova
Je to skvělý film, mám rád tyhlety mozaikový skvosty (21 gramů, Babel) tohle nenatočí jen tak někdo, za mě 10/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 12:59 pm Předmět: |
|
|
Atlas Mrakov je skvelý film, jasných 9/10, užil som si mozaiku všetkých príbehov, hercov i celkovú výpravu a vizuál. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:34 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: |
Nevím zda jsi omocionálně plochý cynik ale nezlob se na mě, tohle je přesně ten film, z kterýho nemůžeš za půl hodiny pobrat absolutně nic. Když už tak dokoukat celý a pak třeba konstatovat že je to kravina já například po shlédnutí v kině jsem měl jasno, že to chci vidět hned znova
Je to skvělý film, mám rád tyhlety mozaikový skvosty (21 gramů, Babel) tohle nenatočí jen tak někdo, za mě 10/10 |
Myslím že jsem na to čumněl asi hodinu, ale stejně jsem nic nepobral. Od filmu očekávám děj a tohle ho mělo v určitých úsecích stejně jako Markéta Lazarová. Co si tak pamatuji. Koukal jsem na to myslím tak před dvouma rokama, takže už to je z paměti slušně vytlačené.
Mozaikové filmy mě nevadí. Naopak, dokáží filmu dodat něco navíc, pokud jsou správně udělány. Ale filmy jako Atlas Mraků mi prostě připadají jako onanie nad formou. Což je můj subjektivní dojem, který nikomu nehodlám cpát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:40 pm Předmět: |
|
|
Trailer k maxovi som vypol v polke, lebo to bolo tak parádne, že už chcem vidieť až v kine, skvelé, verím že hardy nesklame!
a Mablungu, ved Atlas mrakov nerieši nijaké filozofické traktáty, sú to v podstate dosť jednoduché a priamočiare príbehy. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
JerichoDMZ

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
Doufám , že Tom Hardy je dobrá volba , mám ho jako herce velmi rád jen myslím , že se zrovna jako Max nehodí ...uvidíme v traileru mu moc prostoru se ukázat nedali
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:49 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Judsone, to bys musel u filmu i přemýšlet což? |
Staci kdyz musim myslet v praci, u fimu chci vypnout
Ale abych nebyl za uplneho filmoveho ignoranta, tak vcera jsem si asi po 3ti, ale poprve v poradne kvalite, dal top film http://www.csfd.cz/film/2294-vykoupeni-z-veznice-shawshank/ .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|