|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZacDan
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 12:02 pm Předmět: Ektomorf, jak zlepšit jídelníček? |
|
|
17 let / ektomorf / cvičím 2 měsíce / dříve 64kg, teď 66kg
Čaute, chtěl bych poradit, jak vylepšit stravu, jelikož se mi zdá, že nenabírám nejvíc, spíš hodně málo oproti ostatním
Moje strava je většinou asi takto :
Snídaně - vločky, med, banán, voda
Svačina - Kaiserky 2 kusy, eidam
Oběd - Rýže/těstoviny/brambory + kuřecí/vepřové maso + někdy také paprika a okurek
Hodinu před posilkou - Pečivo nebo špagety
Po posilce hned - Nějaké ty banány
Večeře - Stejné jako oběd
Byl bych rád, kdybyste mi nějak poradili
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ikee

|
Zaslal: út červenec 22, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
Klidně bych ještě přitlačila tuky a bílkoviny: vajíčka, cottage, parenicu, tvarůžky, kvalitní 90%+ šunky, řecké a poctivé jogurty, tvaroh, oříšky, semínka, oleje, tučné ryby..
Taky záleží, čeho si ta dvě kila (kilo měsíčně) nabral a čemu říkáš málo za tu chviličku.
Naposledy upravil Ikee dne út červenec 22, 2014 12:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út červenec 22, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
2kg za 2 mesice je super.
E: ty si vcpulce kvetna mozna cekal ze na prazdniny udelas formucco? ...udelas ...ale do dalsich...nebo az za 2 roky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
jako kilo za mesic v tomhle veku...to mas za rok +12kg...za 2 roky budes mit 90 :) podle me uplne pohoda...pokud to jsou teda svaly :D
jinak na prvni svacinu prihod treba sunku nebo nejaky ten cottage
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
JerichoDMZ

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:36 pm Předmět: |
|
|
Jak psal Ikee
Přidej ryby , vejce a kvalitni olivovy olej + hrst orechu např po večeri/po cvicení
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 1:40 pm Předmět: |
|
|
| JerichoDMZ napsal: | Jak psal a Ikee
Přidej ryby , vejce a kvalitni olivovy olej + hrst orechu např po večeri/po cvicení | _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|