|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daspy
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 4:03 pm Předmět: objemový jídelníček kontrola a názory + pár otázek |
|
|
čau lidi..
cvičím 8 měsíců a konečne sem se přimněl k tomu že již nějaké zkušenosti mám se stravou a můžu si poskládat vlastní objemový jídelníček a chtěl bych vědět váš názor..
snídaně : 3 vejce na tvrdo + balíček rýže/100 g vloček/ 8 racio chlebíčků + 1kus ovoce
svačina : zelenina (rajčata, okurky,cibule) + cottage/plechovka tunáka/100g šunky + oliv.olej
oběd : práce ( maso 150 g + rýže nebo brambory)
svačina : protein koktejl + balíček rýže/100 g vloček/ 8 racio chlebíčků
večeře : 100 g kuřecího + zelenina (rajčata, okurky,cibule + oliv.olej
2 večeře : 150 g tvarohu dochuceného proteinem nebo 3 celá vejce nbeo casein
v tréninkové dny si po cvičení dávám protein + 25 gramu neslazených burizonů
-----------------------
otázky :
1.Otázku na Vás mám pouze tu, zda jde dohromady a zda bude mít nějaký efekt když mám objemový jídelníček a k tomu jíst splalovač? Jednoduše, jestli spalovač funguje i v objemovém jídelníčku, nebo pouze v redukčním? Díky
2. Můžu racio chlebíčky nahradit takovýma těma grahamovýma chlebíčkama ? Jíte je někdo ?
3. Ohledně tréninku ... chodím cvičit 3x týdně.. rozdělil jsem si splity na :
záda,ramena,biceps
nohy,prsa,triceps
a takto to pořád opakuji.. myslíte že to je v pořádku ? díky za odpovědi
---------------------------
jinak celkově si myslím že jídelníček mám kvalitní jak na tuky tak sachry tak bilkoviny..jen me zajima napr vas nazor nebo nake rady..zmeny.. jinak pred 8 mesici jen vazil 67 kg..momentalne vazim 78
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
ahoj,
no, podle mě to špatný určitě neni, pár věcí jen k tomu.
Nejvíc se mi asi "nelíbí" ta večeře, nevim přijde mi to hrozně málo, píšeš objemový jídelníček a na večeři máš vlastně jen 100g masa - což neni ani jedna normální porce a k tomu příloha taky neni. Tam večer bych určitě zařadil nějakou přílohu. Možná by stálo za to taky obměnit tu rýži, někdo to tu zrovna včera rozebíral a i nedávno se to tu řešilo, nechápu proč všichni jsou tak ulítlí na rýži, cenově a pokud nejíš celozrnnou i výživově, vyjdou mnohem líp třeba brambory a semtam bych klidně dal i těstoviny, to je v podstatě to stejné jako rýže po stránce nutriční. Jíst jen rýži mi přijde hodně stereotypní.
No a dál jinak nevím jak to přesně vychází na ty hodnoty B/S/T, ale na první pohled mi přijde, že tam máš možná až moc těch bílkovin, sacharidů možná spíš málo a každopádně tam v podstatě nemáš tuky... což je samozřejmě chyba a kór v objemu jsou i zdravý tuky důležitý. Je otázkou co máš na mysli pod tím "olivový olej", ale předpokládám, že to spíš tak zakapeš, čili to je minimum a kromě toho už vlastně tam máš jen ráno ty 3 vajíčka kde nějaký ten tuk je, ale to rozhodně nestačí. Maso určitě jíš hlavně libový, v racio taky žádný tuky nejsou a tvaroh předpokládám nizkotučný, takže tohle bych ještě změnil.
P.S. Sorry teď koukám, že na oběd tam máš i ty brambory, ale stejně mi to přijde hodně fádní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 5:04 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | ahoj,
no, podle mě to špatný určitě neni, pár věcí jen k tomu.
Nejvíc se mi asi "nelíbí" ta večeře, nevim přijde mi to hrozně málo, píšeš objemový jídelníček a na večeři máš vlastně jen 100g masa - což neni ani jedna normální porce a k tomu příloha taky neni. Tam večer bych určitě zařadil nějakou přílohu. Možná by stálo za to taky obměnit tu rýži, někdo to tu zrovna včera rozebíral a i nedávno se to tu řešilo, nechápu proč všichni jsou tak ulítlí na rýži, cenově a pokud nejíš celozrnnou i výživově, vyjdou mnohem líp třeba brambory a semtam bych klidně dal i těstoviny, to je v podstatě to stejné jako rýže po stránce nutriční. Jíst jen rýži mi přijde hodně stereotypní.
No a dál jinak nevím jak to přesně vychází na ty hodnoty B/S/T, ale na první pohled mi přijde, že tam máš možná až moc těch bílkovin, sacharidů možná spíš málo a každopádně tam v podstatě nemáš tuky... což je samozřejmě chyba a kór v objemu jsou i zdravý tuky důležitý. Je otázkou co máš na mysli pod tím "olivový olej", ale předpokládám, že to spíš tak zakapeš, čili to je minimum a kromě toho už vlastně tam máš jen ráno ty 3 vajíčka kde nějaký ten tuk je, ale to rozhodně nestačí. Maso určitě jíš hlavně libový, v racio taky žádný tuky nejsou a tvaroh předpokládám nizkotučný, takže tohle bych ještě změnil.
P.S. Sorry teď koukám, že na oběd tam máš i ty brambory, ale stejně mi to přijde hodně fádní. |
NO oliv. olej jim 10 gramu ke kazdymu jidlu.. + 3 vajicka rano + brambory.. sachry na veceri nedavam protoze nechci aby mi to slo do pasu..proste si myslim ze vecer kdyz uz se nebudu hybat a posilovat tak do sebe nechic cpat nake vetsi mnozstvi sachru.. radsi tuky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 7:39 pm Předmět: |
|
|
Popravde sem si myslel ze se vyjadri vice lidi a rekne svuj nazor a odpovi mi na moje otazky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Daspy napsal: | | Popravde sem si myslel ze se vyjadri vice lidi a rekne svuj nazor a odpovi mi na moje otazky :) |
No já ti odpovím na tu první otázku: Nevím, jak tě to napadlo, ale brát spalovač v objemovce?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 28, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
tak treba ja, vecere je slaba, ale i jinak mi to prijde malo, ale jde o to, jaky mas vydej celkove, nekomu to stacit muze, nekomu ne, jestli u toho nabiras, tak to je asi dobre
nechapu, proc zrat spalovace a pritom se snazit pribrat, podle me je to konina
pokud jedes 8 mesicu ten samej split, je cas na zmenu
jed 3x tydne FB, udelej si split na tri dny v kuse, pak dej dva dny volna a znovu, rozhod jinak partie.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Daspy
|
Zaslal: po červenec 28, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
ja nevim prave s tim spalovacem..myslel sem si ze treba tim omezim aby se mi neukladal tuk v oblastni bricha..nejsem tak zkusseny proto se ptam lidi co o tom vi vice jako ja.. nic vic nic min
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 29, 2014 10:26 am Předmět: |
|
|
cele je to komplikovanejsi
uz jenom z hlediska toho, ze telo ma tendence ukladat prebytecnou energii
ale ze by byl pripravek, aby ji ukladalo jinam,nez do bricha?
o tom si nech zdat
spalovace si nech do diety (osobne na ne nejak extra neverim) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|