Pokud vím, tak registrace jsou na jméno. A jak píší na FB závodu v jedné z odpovědí "Přeregistrace jsou možné jen ve výjimečných případech." ...
_________________ "Úspěchy ve formování postavy představují nepřetržitý proces poznávání sebe sama, neustálé zapojování zpětné vazby, citlivého vnímání reakcí vlastního těla na trénink a výživu" Ivan Rudzinskyj
Pokud vím, tak registrace jsou na jméno. A jak píší na FB závodu v jedné z odpovědí "Přeregistrace jsou možné jen ve výjimečných případech." ...
A já jsem přesně ten případ. Lístky jsem si koupil za plnou cenu a pak jsem dostal registrace zdarma přímo od pořadatele. Pořadatel nebyl schopen mi vrátit peníze, ale nabídl možnost refundace v podobě změny registrace. Takže tak. Příště podobné zprávy, které akorát ničí inzerát do soukromé zprávy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru