|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LexCZE
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 8:56 am Předmět: Potřebuju schválit lavici ACRA WB3500 |
|
|
Jsem student, tak si nemůžu dovolit kdo ví co, ovšem našel jsem tuto lavici, která má docela pěknou nosnost, je levná a hlavně má kladku na které cvičím rád.
Chtěl bych znát váš názor, jestli to je šmejd nebo ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 9:09 am Předmět: Re: Potřebuju schválit lavici ACRA WB3500 |
|
|
Nechci Tě zklamat, ale nekupuj ji. Lavice za 2500 Kč plus mínus nemůže být a ani nebude použitelná. Btw. ta kladka bude mít straně omezený rozsah pohybu a díky tomu uchycení tam dáš pidi zátěž. Stojany pro velkou činku příliš blízko u sebe. Bude to ta klasická lavice, co se kýve a není stabilní. V nouzi největší na ní asi odcvičíš, ale když už, tak vezmi jen lavičku s tím stojanem a ne ty ostatní věci navíc, které tam jsou stejně na nic a v praxi nepoužitelné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 9:13 am Předmět: |
|
|
Jestli nemáš peníze, kup velkou činku a kotouče. Jestli ti zbyde pár stovek, přidej hrazdu a máš vymalováno. Možná časem pár kousků KTB. To jsou věci, co můžeš předat dětem, prostě navždycky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 10:14 am Předmět: |
|
|
Když ji teda potřebuješ schválit tak schvalujeme :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
LexCZE
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 10:52 am Předmět: |
|
|
Můj názor je podobný, jaký prezentoval Moocha.
Abych svůj názor podpořil, něco napíšu. Už asi 4 roky cvičím jen doma a lavici vůbec nemám. Teď jsem nad tím přemýšlel a lavice je vlastně něco, co není vůbec potřeba.
Co potřeba je, je kvalitní stropní hrazda. Já osobně na stropní hrazdu věším i velkou činku a nahrazuje mi stojan na dřepy/pressy (pomocí ocelových háků). Co je dále potřeba je velká činka. Hrazda a velká činka jsou jediné věci věci, které pro trénink doma potřebuješ.
S tímhle je to ale jako s písničkama o lásce. Abys je pochopil, musíš mít něco odžité, tady odcvičené.
P.S.: z čistě fyzikálního hlediska nemůže tahle kladka vůbec fungovat. Jakmile se dostane úhel páky dole do úhlu menšího než 45° ke kolmici se zemí, přestane výrazně klást odpor. Pokud začneš pohyb dynamicky, připlácne se na stojnu. Rozsah pohybu je v případě té asi 40 cm páky a uvažování 1/8 kruhu asi 30-40cm. Kladka, aby fungovala jako kladka, musí tahat přímo, bez páky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
LexCZE
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
daymoon: Hrazda není možná vzhledem k sádrokartonovýmu podkroví. Mě jde o lavici :)
Jestli máte někdo nějaký doporučení ? Bude mi bohatě stačit něco podobného, bez té kladky, pultík na biceps výhodou.. klidně teda i něco dražšího, není problém
Naposledy upravil LexCZE dne čt červenec 31, 2014 12:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
Ano uživatel s nickem Pepa Ti vyrobí lavičku podle Tvých přání a požadavků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 1:53 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Můj názor je podobný, jaký prezentoval Moocha.
Abych svůj názor podpořil, něco napíšu. Už asi 4 roky cvičím jen doma a lavici vůbec nemám. Teď jsem nad tím přemýšlel a lavice je vlastně něco, co není vůbec potřeba.
Co potřeba je, je kvalitní stropní hrazda. Já osobně na stropní hrazdu věším i velkou činku a nahrazuje mi stojan na dřepy/pressy (pomocí ocelových háků). Co je dále potřeba je velká činka. Hrazda a velká činka jsou jediné věci věci, které pro trénink doma potřebuješ.
S tímhle je to ale jako s písničkama o lásce. Abys je pochopil, musíš mít něco odžité, tady odcvičené.
P.S.: z čistě fyzikálního hlediska nemůže tahle kladka vůbec fungovat. Jakmile se dostane úhel páky dole do úhlu menšího než 45° ke kolmici se zemí, přestane výrazně klást odpor. Pokud začneš pohyb dynamicky, připlácne se na stojnu. Rozsah pohybu je v případě té asi 40 cm páky a uvažování 1/8 kruhu asi 30-40cm. Kladka, aby fungovala jako kladka, musí tahat přímo, bez páky. |
A na čem cvičíš tlaky, bez lavice? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | daymoon napsal: | Můj názor je podobný, jaký prezentoval Moocha.
P.S.: z čistě fyzikálního hlediska nemůže tahle kladka vůbec fungovat. Jakmile se dostane úhel páky dole do úhlu menšího než 45° ke kolmici se zemí, přestane výrazně klást odpor. Pokud začneš pohyb dynamicky, připlácne se na stojnu. Rozsah pohybu je v případě té asi 40 cm páky a uvažování 1/8 kruhu asi 30-40cm. Kladka, aby fungovala jako kladka, musí tahat přímo, bez páky. |
A na čem cvičíš tlaky, bez lavice? :) |
nu na hrazdě, ta je přece nejdůležitěší a vše nahrazující. Daymoone, nemyslíš, že nějak moc dotyčnému vnucuješ svůj způsob cvičení? Hrazdu jsem 15 let nepotřeboval a klidně se bez ní další 15 let obejdu. :) Ať žije kladka! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 5:13 pm Předmět: |
|
|
kdyz ses tlustej a nepritahnes se
souhlasim s daymoonem:radsi hrazdu nez lavici
tlaky ve stoji a kliky na kruzich _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 5:23 pm Předmět: Lavice |
|
|
To ja ti ju muzu doporucit.Jenom nevim jestli to stahovani kladky bude v poho.Kdyz tady pisou o hrazde tak za 300 si ji muzus koupit do futer
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
ale i kdyz si dam na sebe 20kg kotouc (BW73) dam 8 hezkych a jeste dva uznatelne navic
ale smrdlat bench se 120 bych si pral
ja to mam naopak, me ramena boli z benche _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|