20 Rep Squat Project (20RSP)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 20 Rep Squat Project (20RSP)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> 20 Rep Squat Project (20RSP)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mentzers boy

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen pro zajímavost,tady je The Super Squat Routine – The Original:

Press behind neck – 3 x 12
Squat – 1 x 20 supersetted with Pullover – 1 x 20
Bench press – 3 x 12
Rowing – 3 x 15
Stiff legged deadlift – 1 x 15
Pullover – 1 x 20
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo ale to je jen jedna z verzi, okopcena Randallem Strossenem takze je dost diskutabilni cemu chces rikat original.. ja beru jako original ty co byly nejdrive vymyslene Markem berrym a Peary raderem v letech okolo 1920-1930, a ty jsou z jisteho a moudreho duvodu take vice osekane s nizsi frekvenci treninku...
mentzers boy

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje plány do budoucna:

Cyklování tréninku a to:

4 týdny 20 rep Dřepy+Bench (1 set)
4 týdny Dřepy (1 set-do pozitivního selhání bez intenzifikačních metod)+Bench (1 set)
poté 10 dnů volno-regenerace a opět začátek cyklu

Naposledy upravil mentzers boy dne pá srpen 01, 2014 3:34 pm, celkově upraveno 1 krát
mentzers boy

PříspěvekZaslal: pá srpen 01, 2014 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31/7
ČTVRTEK

1.DŘEPY 80 kg
x 8 (ne do selhání)

2.BENCH 60 kg
x 9

3.ZDVIHY NOHOU NA ŠIKMÉ L.
x do selhání

Včera jsem si dal oraz od 20 rep dřepů,naložil jsem jen 80 kg a provedl revizi/kontrolu cviku,pohyb jsem zpomalil a šel zadkem až na dotek k lýtkům=>1 sekundová pauza ve spodní pozici,poté jsem si uvědomil.že jsem trochu i šidil techniku,z tohoto provedení mám skvělý pocit takže při dalším tréniku,který bude v Neděli uberu váhu cca kolem 90 kg a pojedu tímto stylem,na Neděli už budu mít nachystané dva 0.6 kg kotouče,takže budu se snažit každý trénink přidávat zátěž o 1.2 kg,ale za předpokladu perfektního provedení popsaném výše, tzn. že od Neděle začnu 1. 4tydenní cyklus viz. upravený příspěvek o řádek výše,očekávám od toho skvělé výsledky.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. CYKLUS (1.-4. TÝDEN)
3/8
NEDĚLE

PŘED/TRÉNINKEM :
RAZOR 8 BLAST ALLMAX NUTRITION 1 ODMĚRKA

1. DŘEPY 90 kg
x20

2. INCLINE BENCH 60 kg
x7

3. MRTVÝ TAH 1.set 120 kg => 2.set 140 kg
x9 => x4

4. BICEPS VČ 35 kg
x 7

PO/TRÉNINKOVÝ SHAKE :

PLNOTUČNÉ MLÉKO 1L
BANÁNY 2 ks
PROTEIN 2x 3/4 ODMĚRKY

PŘED KAŽDÝM CVIKEM KROMĚ BICEPSŮ 2-3 ZAHŘÍVACÍ SÉRIE.

Včera jsem od 11.00 => 19.00.hod měl prasečí/cukrovací den (600-700g sach.+spousta tuků) a dnes ráno jsem dal trénink na lačno => předtréninkem akorát razor 8 od ALLMAX NUTRITION => a při tréninku ten cukrovací den byl hodně znát v síle.Jel jsem hluboké dřepy ala Platz,skvělé procítění a napumpování => příště přidám buď 2x0.6 kg kotouče nebo 2x1.25kg kotouče,uvidím,teď už to nechci uspěchat,mrtvý tah jsem cvičil hodně po dlouhé době a na mě jsem měl vážně velkou sílu,dal jsem se 120kg 9 op.,což není nějaký světoborný výsledek,ale na mě velký výkon protože jsem myslel,že dám max. 6 op.,tak jsem dal druhý set asi 2 min. po prvním setu naložil jsem 140 kg a udělal 4 op.,což je u mě vážně neuvěřitelné ,příště dám jned 140 nebo 150k,vážně mám po dnešku radost a včerejší cukrovací den vážně asi udělal své+trénink nalačno+předtrénináč.

Takže stahuju trénink na 1x/týdně vždy v neděli po carb up dnů,snad to bude pokračovat v podobném duchu.
Hulkie

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 6:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl jsi vyzkoušet HST, to by se ti mohlo líbit. Dokonce se to dá cvičit s jednou sérií na partii,
to by se líbilo i nebožtíkovi Mentzerovi. A vysoké počty opakování jsou tam taky.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 20 Rep Squat Project (20RSP) Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: