|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 6:19 pm Předmět: Kuřecí maso na pánvi s olivovým olejem |
|
|
No, celkem by mě zajímalo, jestli je to vhodné.. Nebo se to už řadí k smaženejm cholesterovejm sr*čkám:)
Díky za odpověď:)
Asi 2 čajové lžičky oleje:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Novic
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 7:15 pm Předmět: |
|
|
Neblbni, takováto kombinace způsobuje rakovinu traktu, lámání nehtů a žlutý zuby. Tento způsob úpravy (kuřecí maso osmahnutý na oleji) bych nedoporučil z uvedených důvodů, raději papej kuřátko za syrova (třeba i s peřím), z cholesterolu se křiví palce u nohou...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
Nevím jestli jsme to správně pochopil, ale ty na tom oliváči smažíš, nebo ho přileješ až potom na hotové maso? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
No já bych si to nelazjnul. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
Kup si kokosovej olej a nemusis nic resit.. muzes se tim mazat a zaroven na tom smazit maso _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 9:46 pm Předmět: |
|
|
Smažit maso na oleji  ... jen si zahrávej! Ale je to tvoje zdraví a tvůj život. Jen za nějakých 70-80 let tady nebreč!
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 5:02 am Předmět: |
|
|
Druh oleje na smažení - těsně vedle, ale v nejhorším ano. Množství oleje - málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 6:12 am Předmět: |
|
|
Hmmmm ovšem tohle už je šálek silné kávy  do toho už bych nešel _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 8:21 am Předmět: |
|
|
je to stejne ,,nezdrave,, jako grilovani, nejspis o neco mene...vzhledem ke zpusobu jak nekteri lide griluji. Takze pokud se tim nebudes cpat denne tak se nic nedeje
jen u toho olivoveho oleje je dobre koupit takovy, ktery se prave hodi na smazeni a snese vyssi teplotu a tak brzo se tim padem neprepaluje
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
Jíst tuky, no fuj  myslete na svoje zdraví lidi!
Strejda Arnošt taky jedl tuky a v šedesáti mu naměřili zvýšený cholstrelol
EDIT: Abych si jen netropil šprťouchlata. Oliváč je pro smažení vhodný, má poměrně dost vysokou teplotu, při které se začne přepalovat. Úplně nejvhodnější je podle mě kokosový olej a sádlo. Dělej to na takovém ohni, aby ti olej neprskal, víc se tím netrap :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: ne srpen 03, 2014 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Jíst tuky, no fuj myslete na svoje zdraví lidi!
EDIT: Abych si jen netropil šprťouchlata. Oliváč je pro smažení vhodný, má poměrně dost vysokou teplotu, při které se začne přepalovat. Úplně nejvhodnější je podle mě kokosový olej a sádlo. Dělej to na takovém ohni, aby ti olej neprskal, víc se tím netrap :) |
Ok díky, jsem celkem zmatenej z tolika ironií. Nevím co je pravda. Tak dík za ten edit. jinak ten kokosový olej jak to jako chutná? :D To chutná prostě jako kokos či co? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne srpen 03, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Lukáš Mužík napsal: | | Moocha napsal: | Jíst tuky, no fuj myslete na svoje zdraví lidi!
EDIT: Abych si jen netropil šprťouchlata. Oliváč je pro smažení vhodný, má poměrně dost vysokou teplotu, při které se začne přepalovat. Úplně nejvhodnější je podle mě kokosový olej a sádlo. Dělej to na takovém ohni, aby ti olej neprskal, víc se tím netrap :) |
Ok díky, jsem celkem zmatenej z tolika ironií. Nevím co je pravda. Tak dík za ten edit. jinak ten kokosový olej jak to jako chutná? :D To chutná prostě jako kokos či co? :D |
No když to do sebe nacpeš ze lžíce, tak jo..při smažení to ale nepoznáš, dělám na tom maso denně :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: ne srpen 03, 2014 9:25 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | Moocha napsal: | Jíst tuky, no fuj myslete na svoje zdraví lidi!
Ok díky, jsem celkem zmatenej z tolika ironií. Nevím co je pravda. Tak dík za ten edit. jinak ten kokosový olej jak to jako chutná? :D To chutná prostě jako kokos či co? :D |
No když to do sebe nacpeš ze lžíce, tak jo..při smažení to ale nepoznáš, dělám na tom maso denně :) |
A co spokojenost?:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne srpen 03, 2014 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Lukáš Mužík napsal: | | peetthemaster napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | Moocha napsal: | Jíst tuky, no fuj myslete na svoje zdraví lidi!
No když to do sebe nacpeš ze lžíce, tak jo..při smažení to ale nepoznáš, dělám na tom maso denně :) |
A co spokojenost?:) |
Ano :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: ne srpen 03, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | peetthemaster napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | Moocha napsal: | Jíst tuky, no fuj myslete na svoje zdraví lidi!
A co spokojenost?:) |
Ano :) |
Díky určitě koupím:) A nějaký obchod kde sháníš? Internet? Nebo k dostání v obchodech viz. Billa,Tesco atd.?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|