Alternativni zdroje bilkovin

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Alternativni zdroje bilkovin  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Alternativni zdroje bilkovin
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co tofu?

V kauflandu maji 200 g za nejakych 18 - 19 Kc.

A curry s tofu je vynikajici .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wekman

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tofu mají v Kaufu? Paráda, zítra se po něm podívám!
Mablung

PříspěvekZaslal: ne srpen 03, 2014 9:25 pm    Předmět: Re: Alternativni zdroje bilkovin Odpovědět s citátem

Wekman napsal:

Myslel jsem to spíše tak, že jsem měl málo času na napsaní dotazu a navíc dlouhé topicky tady podle mě nikdo moc nečte...
Jinak díky za odpovědi! Tu vepřovou krev asi zkoušet nebudu, ale vnitřnosti mi ani tolik nevadí, takže sem tam zařadím. Sóju teď dělám celkem často a luštěniny taky sem tam.

Ono jde o to, že když něco napíšeš o sobě a svém jídelníčku, můžeš také zjistit, že víc bílkovin nepotřebuješ. Třeba.
Ale nevíme o tobě nic, ani o tvém jídelníčku, tudíž je to skutečně tápání jestli se někdo trefí.
Wekman

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 5:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jelikoz jsem pred 2 mesici startoval na M Moravy a Slezska v kulturistice a docela svedomite jsem se 4mesice pripravoval,rekl bych,ze nejakou kontrolu jidelnicku zvladnu i ja. Jde mi o to,ze pred soutezi jsem musel davat kazdej den maso a protoze jsem student a staly prijem nemam,ze 2/3 mi na ne davala mama. Tudiz ted,kdyz neco malo vydelam,chci i z toho vytezit marximum a dat svemu telu prostor pro rust po znicujicim cviceni.
KT

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 7:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono když si to přepočteš, tak tě třeba tofu vyjde kolikrát dráž než kuřecí prsa v akci (to bývá kolem 100,-/kg)
Takže asi vyjdou levněji jen ty luštěniny, vejce, tvaroh, protein..
Ale sóju bych moc nevolila..ta je vhodná spíš pro ženy..ale jsou na to různé názory a studie, zkus načíst něco o fytoestrogenech v ní obsažených a udělej si vlastní názor ;)
krajtamen

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem odborník na stravu, ale tohle je píčovina na entou..... Sýry - dražší jak maso. Kilo odtučněnýho tvarohu stojí cca tolik co kilo masa...

Stačí tomu věnovat trochu času. Hovězí krk 0,5Kg - 60kč, Vepřová plec 1kg v akci za 80kč, Krutá krůta je poměrně drahá 200kč/kg, hovězí přední 130kč/kg (teď jsem ho bral v penny) Krkovice v alberu teď za 85kč/kg.

Když mám čas zajdu do místnoho řeznictví tam se mrknu co zrovna mají v akci, když tam nic nenajdu tak po cestě dom billa, lidl, albert a tam vždy něco v akci je - kolem 100kč/kg -> 3 porce po 33kč.

Kolik tam je bílkovin si spočítej. Taky by šlo být jen na suplementech že
karlwanhov

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

krajtamen napsal:
Kilo odtučněnýho tvarohu stojí cca tolik co kilo masa...

no ne ze bych byl nejaky tvarohozrout, ale kdyz uz, tak v marketech kupuju dopohody vanu 250g/12kc - obsahem bilkovin to odpovida 1 porci masa

pokud levne kruti, tak u naseho reznika treba velkej kruti krk 50kc/kg nebo kruti orez 85kc/kg
krajtamen

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tak já to moc nežeru, teď skoro vůbec. Ceny jsem bral u nás v krámě přímo od krav, proto asi ta dvojnásobná cena.
Wekman

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda nevím jak u vás, ale u nás v marketech maso, i když je v akci, vyjde porád kolem 140ká. Máme tady teda řeznictví a tam mají kvalitní kuřecí za nějakých 130 (donedávna 120), ale teď už je to bída. Jo a to hovězí, nevím kde jsi tu cenu splašil, ale já vídávám běžně spíše cenu okolo 170-200ká, takže to bych asi taky moc neušetřil...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wekman napsal:
Já teda nevím jak u vás, ale u nás v marketech maso, i když je v akci, vyjde porád kolem 140ká. Máme tady teda řeznictví a tam mají kvalitní kuřecí za nějakých 130 (donedávna 120), ale teď už je to bída. Jo a to hovězí, nevím kde jsi tu cenu splašil, ale já vídávám běžně spíše cenu okolo 170-200ká, takže to bych asi taky moc neušetřil...

http://www.kupujete.cz/maso

albert plec 100, krkovice albert 85, albert kruti platek 120, ....
krajtamen

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody...

Ten krk jsem kupoval pul kila, proto ta cena (super maso na hambace, mekke a primerene tucne). Je jasny ze krk bude za par kacek skoro jako klizka, jina cena bude u vyzraleho spodniho salu...

Pokud jdes vylozene po cene tak jsou tady weby jak psal Ustinov. Všechno jde, ale musi se trochu chtit.

BTW: co papas do ted? Napis nam ten jidelnicek jak psali kluci.
karlwanhov

PříspěvekZaslal: po srpen 04, 2014 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska ve sparu sem zahlid plec za 80kg/kg,, ja si vzal na chutovky peknou falesnou svickovou za peknych 170kc/kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Alternativni zdroje bilkovin Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: