| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Barbar Conan

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
Taky nemužu za boha sehnat kokosovej olej, kde to kupujete? V Globusu jsem to nemohl najít...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Moocha

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
Paleo obchod u človíčka na internetu. Radši nebudu dávat odkaz, zkuste google :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: po srpen 04, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
hodně lidí to kupuje na netu ja to bohuzel nesehnal ani v liberci takze na netu ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
Na Brumlovce mám obchod se zdravou výživou. Nebo ho taky prodávají v DM. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po srpen 04, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: |
No když to do sebe nacpeš ze lžíce, tak jo..při smažení to ale nepoznáš, dělám na tom maso denně :) |
A co spokojenost?:)[/quote]
Ano :)[/quote]
Žel bohu, dobrý je, alespoň tedy pro mně, jen s kuřecím masem. Třeba hovězí steak bych
si na něm nelajznul.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
Dřív jsem na oliváči dělala všechno a žiju.  Pak mě ho muž zatrhnul, takže na smažení rýžový olej nebo občas kokosový a oliváč už jen na studenou kuchyni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nenech se utlacovat! |
Kde mi to žíly netrhá, tak ustoupím jako hodná ženuška. A chytře si to pak vybírám jinde .
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po srpen 04, 2014 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | Dřív jsem na oliváči dělala všechno a žiju. Pak mě ho muž zatrhnul, takže na smažení rýžový olej nebo občas kokosový a oliváč už jen na studenou kuchyni. |
Taky používám nejvíc olivový, kupuju sicilský od jednoho starýho taliána, co zaváží pizzérky.
I když je extra virgin, nemá tu typickou "stopu".
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 6:31 pm Předmět: |
|
|
ja jedu standart slunečnicovej a je mi to jedno..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | | ja jedu standart slunečnicovej a je mi to jedno.. |
Jseš můj člověk
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 8:33 pm Předmět: |
|
|
----- _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Naposledy upravil Tom3 dne út srpen 05, 2014 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
Já dávám jedině sádlo, skvěle to chutná _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út srpen 05, 2014 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st srpen 06, 2014 11:47 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Paleo obchod u človíčka na internetu. Radši nebudu dávat odkaz, zkuste google :) |
Jj taky sem tam objednával. Už je na cestě ke mě :-D. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |