Paleo strava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Paleo strava  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Paleo strava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubaz

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ja mel dycky z biologie trojku
nejen z ni
taky si pletu prostituci s restituci a revoluci s evoluci

starik jeden pomatlej, kdo ho naucil s tim arpanetem....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
evan

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, prosím které knihy ve spojitosti s paleem/primal atd... vyšly v češtině?

Teď nedávno vyšla Primal Blueprint od M. Sisson, taky myslím že stojí za zmíňku Jídlo na prvním místě. Ale další knihy jsem nenašel...
Někde jsem viděl myslím na FB Paleo fan page že by měly vyjít ještě nějaké knihy, nevíte někdo jaké?

Hlavně by zajímalo Paleo diet fot athletes nebo něco podobného - hodně jsem se setkal u lidí, že prostě neměli energii pro sport. Pro běžný provoz a nějaký běhání v pohodě, ale jakmile tam šlo o nějaké delší, dynamické tréninky (bojové sporty), tak energie nebyla a celkově byli takový pomalejší (reflexy atd...). Dokáže mě to někdo objasnit nebo doporučit jak na to?
Když to řeknu úplně ve zkratce, tak tuk = pomalá energie, sacharidy = rychlá... je v tom ta spojitost, tudíž pro takové sporty jak píši to paleo není to pravé ořechové?
shooter

PříspěvekZaslal: so srpen 02, 2014 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paleo dieta (moderní verze pravěké stravy) Loren Cordain ..plno receptů
Primal blueprint To si chci taky koupit, to si myslím bude hodně zajímavý čtení.

Jinak s paleo stravováním + náročné sporty nemám zkušenosti, ale podle mého pro náročné sporty to není ideální. Určité procento sacharidů potřebuješ. (mozek+červené krvinky)
Paleo jsem zamítl už z toho důvodu, že tam jsou zakázaný mléčné výrobky a bez těch bych to nevydržel. Jedu na primalu. Ať podá info kdo s tím má zkušenosti.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
krajtamen

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zejtra to bude tejden co se snazim stravovat dle paleo zasad, krom snidane to mám ovesny vlocky (hledam pro me vhodnou alternativu) jen mám ted mensi problem - behavku. Setkal se s tim nekdo? Nebo jsem jen něco spatnyho snedl ( neuvedomuju si co by to mohlo byt) diky
Pokedex

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus vynechat ty vlocky me to pomohlo na tu behavku dej si misto toho slaninu a vejce
krajtamen

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2014 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No spis na snidani dam nejaky ovoce a tohle az tak hodinu potom. Rano to do sebe proste nenatlacim. Ze by si telo po tejdnu zacalo zvykat... Je pravda ze si myslim ze mám rychlejsi metabolizmus, hlavne co se tyka traveni potravy :D
rudosh

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

krajtamen napsal:
jen mám ted mensi problem - behavku. Setkal se s tim nekdo?

Jo, vždycky když jsem najel na low carb stravu, tak jsem měl takový očistec :-)
krajtamen

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2014 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes už se to zdá být lepší.... Pokud je to běžný jev tak v cajku :)

Co teď průběžně jím

B: 150g
S: 100g
T: 150g

Koukám že pokud se budu řídit tím co jsem našel na netu ta je to akorát.

S kolem 100g při udržování váhy :)
B 1,6g/kg -> 85kg = 136g
T tam si nejsem jistej jestli méně nebo více.

Pohybu mám myslím dost. Tejdně v průměru 4x. Více zde: https://forum.ronnie.cz/krajtamenova-priprava-na-sezonu-t34731.html

Co myslíte ? Díky za odezvu
krajtamen

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si byl nakoupit mouky na nějaké ty sladkosti

Jaký máte názor na kukuřičnou a rýžovou mouku ?
KT

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krajtamen napsal:
Jaký máte názor na kukuřičnou a rýžovou mouku ?

Kukuřičná a rýžová mouka není paleo...a za mě ne, minimum vlákniny, takže jsou to spíš rychlé cukry..ale pokud se ti do jídelníčku hodí, klidně je tam zařaď..:)
magion

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

evan napsal:
Čau, prosím které knihy ve spojitosti s paleem/primal atd... vyšly v češtině?

Teď nedávno vyšla Primal Blueprint od M. Sisson, taky myslím že stojí za zmíňku Jídlo na prvním místě. Ale další knihy jsem nenašel...
Někde jsem viděl myslím na FB Paleo fan page že by měly vyjít ještě nějaké knihy, nevíte někdo jaké?

Hlavně by zajímalo Paleo diet fot athletes nebo něco podobného - hodně jsem se setkal u lidí, že prostě neměli energii pro sport. Pro běžný provoz a nějaký běhání v pohodě, ale jakmile tam šlo o nějaké delší, dynamické tréninky (bojové sporty), tak energie nebyla a celkově byli takový pomalejší (reflexy atd...). Dokáže mě to někdo objasnit nebo doporučit jak na to?
Když to řeknu úplně ve zkratce, tak tuk = pomalá energie, sacharidy = rychlá... je v tom ta spojitost, tudíž pro takové sporty jak píši to paleo není to pravé ořechové?

Tak to da rozum ne? Kdyz je glykogen hlavni palivo svalu v anaerobnim rezimu, do ktereho spada vetsina sportu. Paleo nikdy nebude optimalni strava pro lidi, co chcou podavat slusnejsi vykony. Pro lidi, co si jdou obcas zacvicit a nezenou se za nadprumernymi vykony mozna, ale rozhodne ne pro atlety, zavodniky mnoha ruznych sportu. kterym jde primarne o co nejlepsi vykon.
krajtamen

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já to našel někde jako alternativu pro mandlovou mouku . A jen na pár sladkostí, třeba na zahuštění banánových palačinek. který se mi prostě nedaří

No chystám se na pár sladkostí, tak pokud se povedou přidám je do paleo receptů tady.

IMHO: nechápu proč všude píšou o tom jak moc je mouka špatná (ano je), ale to že používájí do každého druhého pečení kypřící prášek to je v klidu.....

Na snídaně to stejně vidím tak že: vajíčko + protein + libovolné ovoce. než se mi to přejí...
Eror

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dragonetty

PříspěvekZaslal: st srpen 27, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

krajta: kokosová mouka je super , sice stojí trošku víc , ale mě s přítelkyní vydržela jedna krabice celkem dlouho.
hharo

PříspěvekZaslal: so září 06, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paleo/ primal stravování držím necelé 2 měsíce. Chci se optat jak se vám změnila na této stravě stolice (káko, bobek)? Krom toho, že trpím dost často neskutečně zapáchající plynatostí (Tuším, že za toto může velké množství konzumace bílkovin), tak barva stolice je žlutá. Což když pogugluji, není moc dobré. Jako nejmilejší volba se mi jeví stav, kdy mé tělo díky rychlému trávení není schopné vstřebat takové množství tuků.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Paleo strava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: