| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DeathFish
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 4:09 pm Předmět: Křeče při treningu |
|
|
zdravim
mam dotaz dneska sem mel LEG day asi po tydnu a nerekl bych ze byl nejak hardcore ale v prubehu cviceni me chytly neskutecne krece v hamsech a byl sem pak rad ze sem vubec chodil ...nechapu proc to mivam castej i tak celkove nohy kdyz odjedu poradne nebo po delsi dobe mivam na druhy den takove svalovky ze si nekdy musim dat na noc brufen ( ktery jinak zasadne nepouzivam) a bych bolesti vubec usnul..  priznam se ze vrch tela cvicim tvrdej ale nikdy svalovky nebo tak exttremni problemy nemivam....pritom strava rekl bych velice kvalitni tuky bilk sachry horcik cecko je automaticke...takze nechapu co semnou je uz mam i strach dat noham zabrat opravdu poradne abych se vubec vyspal a byl ready do prace... za pripdane odpovedi dekuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 06, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
Horčík. Každý den aspoň doporučenou denní dávku.
Já beru tohle http://www.drmax.cz/produkty/115-dr-max-magnesium-b6-100-tbl a to jsem od mládí vždycky trpěl na křeče, vzpomínám si na křeče do obou nohou několikrát za noc, kdy jsem ani nemohl vstát z postele. Dlouhodobě bez problémů s pravidelným dodáváním hořčíku. Zkoušel jsem i chelátovou formu, ale kromě toho, že je výrazně dražší, tak tyhle výše doporučené nijak nepřekonává (dle subjektivních projevů). _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kane

|
Zaslal: st srpen 06, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
zkus přidat na chvíli b-komplex forte
|
|
| nahoru |
|
 |
DeathFish
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
horcikem to nebude davam denne a kdyz je heavy day dam 2x tolik .
k te soli natm mozna taky neco bude pac skoro vubec nesolim a skoro jim jen jidla co si varim maso vajicka ryze atd atd.. coz skoro nesolim takze s jinama tu sul neprijmu...
akorad me stve ze trpim opravdu jen na NOHY extremne ale :) rikam zbytek tela i kdyz pretahnu mam svalovku ale da se stim poho zit.. kdyz pretahnu nohy mam strach abych vubec prezil praci apo praci sem nefunkcni a mam chut jen lezet
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: st srpen 06, 2014 6:26 pm Předmět: |
|
|
kolik davas toho horciku?
co pijes pro treninku? nejaky iontak?
|
|
| nahoru |
|
 |
DeathFish
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
iontak? ani ne davam kreatin bcaa protein a gainer nebo maltu ..
1 tableta 420mg
(ekvivalentni 252elementarnuiho horciku ¨) tak nevim je tam psano jednu denne ale davam jednu a v tezsi den dve
|
|
| nahoru |
|
 |
Viper007
|
Zaslal: čt srpen 07, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
sorry, preklep, chtěl jsme napsat při treninku
toho horciku je, zda se, dost
když solis minimalne, zkusil bych dat při treninku nejaky iontak, Isostar nebo něco podobnyho, klidne pro cyklisty
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 7:34 am Předmět: |
|
|
Mé teorie které mi stejně nikdo nebude věřit:
Může být málo vody + hodně kreatinu (lidi to dávkují dneska jako čuňata)
Málo minerálů celkově (draslík, hořčík, vápník, sodík) pokud normálně jíš měl bys jich mít dost. Pokud se soli nějak výrazně nevyhýbáš.
Moc tvrdý trénink stylem shazovaček nebo vynucených sérií apod + tělo nemusí být zvyklé. Zkus ubrat v tréninku a dej ho 2x týdně. Když začnu partii cvičit třeba každé 3-4 dny tak pak skoro nebolí ani když ji zrasíš jako blázen. Naopak pokud dám něco jednou za týden a dýl tak mám pak dlouho svalovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 7:49 am Předmět: |
|
|
Voda, sůl, hořčík, selen...
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 9:03 am Předmět: |
|
|
ono to nemusí být přece jenom nedostatkem vitamínů... Třeba jen málo rozehřáté svaly..
Zkus delší intenzivnější rozcivčku.. 10x10 EMOM burpee je fajn _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |