|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lord_Ivory

|
Zaslal: ne červen 29, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, válí se mi tu nerozbalený Napalm. // prodáno
Název suplementu: FA Xtreme Napalm Pre-Contest (neotevřený)
Příchuť: Lemon and lime
Datum expirace: červen 2016
Váha: 500 g
Cena: osobní předání Kladno 350,- / poštou (předem na účet) 400,-
Důvod prodeje: nevyužiji ho
Naposledy upravil Lord_Ivory dne so srpen 09, 2014 10:56 am, celkově upraveno 9 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
StanoCZ
|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
PRODÁNO
[s]Název suplementu: Extrifit ActiNox
Příchuť: Citrón
Datum otevření: neotevřen
Datum expirace: 5/10/2015
Váha: 400g
Název suplementu: Extrifit HellNox
Příchuť: Jablko
Datum expirace: 17/09/2015
Váha: 620g
Název suplementu: Extrifit E.NOX
Příchuť: Višeň
Datum expirace: 12/03/2015
Váha: 690g
Naposledy upravil StanoCZ dne po září 15, 2014 8:38 pm, celkově upraveno 8 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
GeniuX
|
Zaslal: po červenec 14, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Mám na prodej pár suplementů, který už bohužel nebudu potřebovat.
2x Extrifit Long 80 7 Hours 2000 g
1x Extrifit BCAA 1800 mg Mega Tablets (300 tablet)
1x V 52 Vita Complex Forte (60 tablet)
4x Extrifit Hydro Protein Bar 31 % (80g - karamel - čokoláda)
4x Extrifit Hydro Protein Bar 31 % (80g - čokoláda - cookies)
VŠE NEOTEVŘENÝ!
Nutrend Mass Gain 14 - 6000g ( OTEVŘENÝ - 4940g)
Cca měsíc otevřený, stále čerství a v největším pořádku.
Přenechám komplet za 4000kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 23, 2014 6:43 pm Předmět: |
|
|
PRODÁM
MyoTec Royal Mass
příchuť: jahoda/banán
- velice kvalitní gainer, patří mezi špičku na trhu (společně s Palatinose Gain 20 Fair Power, Compress B.I.G, Go pro 30...)
Dostal jsem ho jako dárek a bohužel mi tato chuť tolik nesedí, radši volím klasiku (čoko), každopádně podle recenzí je prý výborná, takže záleží na člověku, já ovocné ne-e :-). Určen pro ty, kteří chtějí doplnit energetický příjem a přitom zbytečně nepřibrat tuk.
Pěnivost, stravitelnost, rozpusnost...všechno bez problému.
Původní hmotnost: 6000g
Nyní: kolem 5000g (ještě zvážím pro zájemce)
Původní cena: 1690Kč
Nyní: 1190Kč (v případě rychlého jednání cena 1090Kč)
Nejlépe osobní předání (Praha/Kladno/okolí).
Jaké jsou hlavní parametry?
ANABOLICKÁ PROTEINOVÁ FRAKCE: Hlavní složku tvoří bioaktivni syrovátkový izolát (WPI), který je v garantovaném poměru 3:1 vůči bioaktivnímu micelárnímu kaseinenu.
ANABOLICKÁ SACHARIDOVÁ FRAKCE: Vysokoenergetická formulace 3stage carbohydrateblend s garantovaným poměrem (vysokomolekulární kukuřičné polymery,glukózové polymery, glukóza monohydrát).
PREBIOTICKÁ LIPIDOVÁ FRAKCE: MCFA tuky v garantovaném poměru (60% kyselina kaprylová, 40% kyselina kaprinová)
Kombinace 10 nejdůležitějších vitamínů v plnohodnotných dávkách
Obsah nestravitelné laktózy, nižší než 1%!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út srpen 05, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil shooter dne po září 01, 2014 9:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
thopter
|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 9:33 am Předmět: Palatinose Gain 20 Fair Power - gainer |
|
|
Palatinose Gain 20 Fair Power - gainer
Příchuť: čokoláda
Datum otevření: cca květen 2014
Datum expirace: 21.2.2017
Váha/zbývající množství: váha gaineru včetně obalu (dozy) je - 3913 gramů
Cena: 500 Kč + 150 Kč poštovné / případně cena dohodou
Možnost osobního odběru v Praze (bez ceny poštovného)
[/u]
Naposledy upravil thopter dne so srpen 30, 2014 4:19 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
|
| nahoru |
|
 |
thopter
|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 1:57 pm Předmět: |
|
|
| doNny_ napsal: | Radši napiš kolik gramů nebo odměrek si odebral, než váhu včetně dózy |
Palatinose Gain 20 Fair Power - gainer
to už fakt netuším. V doze zbývá tak 75 až 80 % cca.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | PRODÁM
MyoTec Royal Mass
příchuť: jahoda/banán
- velice kvalitní gainer, patří mezi špičku na trhu (společně s Palatinose Gain 20 Fair Power, Compress B.I.G, Go pro 30...)
Dostal jsem ho jako dárek a bohužel mi tato chuť tolik nesedí, radši volím klasiku (čoko), každopádně podle recenzí je prý výborná, takže záleží na člověku, já ovocné ne-e :-). Určen pro ty, kteří chtějí doplnit energetický příjem a přitom zbytečně nepřibrat tuk.
Pěnivost, stravitelnost, rozpusnost...všechno bez problému.
Původní hmotnost: 6000g
Nyní: 5400g
Původní cena: 1690Kč
Nyní: 990Kč
Nejlépe osobní předání (Praha/Kladno/okolí).
Jaké jsou hlavní parametry?
ANABOLICKÁ PROTEINOVÁ FRAKCE: Hlavní složku tvoří bioaktivni syrovátkový izolát (WPI), který je v garantovaném poměru 3:1 vůči bioaktivnímu micelárnímu kaseinenu.
ANABOLICKÁ SACHARIDOVÁ FRAKCE: Vysokoenergetická formulace 3stage carbohydrateblend s garantovaným poměrem (vysokomolekulární kukuřičné polymery,glukózové polymery, glukóza monohydrát).
PREBIOTICKÁ LIPIDOVÁ FRAKCE: MCFA tuky v garantovaném poměru (60% kyselina kaprylová, 40% kyselina kaprinová)
Kombinace 10 nejdůležitějších vitamínů v plnohodnotných dávkách
Obsah nestravitelné laktózy, nižší než 1%!
|
PRODÁNO _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá srpen 29, 2014 11:41 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
tomashor
|
Zaslal: so srpen 09, 2014 7:15 pm Předmět: nadbytek několika produktů od Survivalu |
|
|
--
Smazáno na žádost uživatele. admin
Naposledy upravil tomashor dne po srpen 11, 2014 6:21 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
thopter
|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 9:10 am Předmět: Palatinose Gain 20 Fair Power - gainer |
|
|
--
Smazáno na žádost uživatele. admin
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 10, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
Topic jsem pročistil.
Prosím, neřešte tu věci mimo. Patří sem reálně jen soukromé nabídky na prodej suplementů, maximálně z pohledu případného zájemce upřesňující otázky (a i ty je lepší psát soukromou zprávou zadavateli). Určitě nemá význam to tu znepřehledňovat diskusemi o cenách. Pokud zadavatel cenu přestřelí, on to zjistí sám, když si to nikdo nekoupí a třeba ji upraví. Není ale potřeba tu v X příspěvkách zas a znova řešit, kdo si co o jaké ceně myslí. Z pohledu čtenáře zde platí "mám zájem, koupím, nemám zájem, nekoupím" (a nekoupím-li, netřeba to zdůvodňovat:). Z pohledu zadavatele pak "nikdo nekupuje, neupravím cenu?"
Jinak jen připomínám, jakmile je zboží prodané, nezapomeňte to k němu doplnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
P.Vac
|
Zaslal: po srpen 18, 2014 12:10 am Předmět: Prodám COMBAT POWDER a něco navíc |
|
|
PRODÁNO
Ahoj, opět PRODÁM pár proteinů , ale pouze vše dohromady
3x COMBAT POWDER od MP (VANILKA, C&C, banán)
(původní balení 1800g)
VANILKA - DMT: 11/2015 (zbývá 15 měsíců), váha: 1720g-350g= 1370g proteinu (dózy mají kolem 300g, ale odečítám ještě s rezervou 50g od celkové váhy), otevřeno letos v dubnu , cena: 370Kč
COOCKIES & CREAM - DMT: 12/2015 (zbývá 16 měsíců), váha: 1130g-350g= 780g proteinu , otevřeno letos v květnu, cena: 210Kč
BANÁN - DMT: 11/2015 (zbývá 15 měsíců), váha: 1320g-350g= 970g proteinu , otevřeno v letos v dubnu, cena: 260Kč
MILK DELITE od SCITEC
(původní balení 920g)
příchuť: Vanilla Very Berry (lesní směs)
váha: (prázdnou dózu od tohoto proteinu nemám, ale tipuju max 250g) 800g-250g= 550g proteinu
Datum min. trvanlivosti: 1/2015 ( zbývá 5 měsíců! )
otevřeno v říjnu 2013
Cena: Zadarmo
+Přebytečný vzorky navíc.
Fotka (moc veliká, takže odkaz):
http://www.imghosting.cz/images/9020140817_185429.jpg
Předání skrze balík ČP, ZDARMA .
Takže celkově 840kč.
Platba předem na účet.
O ceně můžem jednat, ale snažil jsem se Combaty spravedlivě ocenit, 50%ceny pořízení krát zbylá gramáž.
Prodám prvnímu kdo bude mít zájem.
Vše bylo správně až dokonale skladováno po celou dobu a při otevření vždy hygienicky zacházeno, žádné lovení odměrky mokrýma či špinavýma rukama, žádné přesypávání, žádné zapomenutí zavřít, doma žádný domácí mazlíček a nekuřácké prostředí. Prostě všechno na pohodu
Čekám na PM. Čůs
|
|
| nahoru |
|
 |
StanoCZ
|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 8:17 pm Předmět: Prodám Nutrend Whey Core 100,2250g |
|
|
Naposledy upravil StanoCZ dne po říjen 13, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 11 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 31, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
Zase tu mám několik drobností na zbavení se, tak kdybyste někdo chtěl, dejte vědět (přes PM tady ve fóru prosím). Zadarmo. Jediná podmínka (přes kterou nejede vlak:) - osobní odběr u nás v redakci, tj. Svahová 2, Praha 10.
BCAA 4:1:1 Fair Power - Survival - REZERVOVÁNO, ODNESENO:)
https://obchod.ronnie.cz/s-4147-bcaa-4-1-1-fair-power.html
- 150 tbl
- exp: 11. 03. 2015
- stav: nový, neotevřené, ale mají kompletně odstraněnou etiketu
Syne Thermogenic 10 mg Burner - Extrifit - REZERVOVÁNO, ODNESENO:)
https://obchod.ronnie.cz/s-2784-syne-thermogenic-10-mg-burner.html
- exp: 27. 06. 2015
- stav: otevřené, chybět tomu bude ale jen pár tablet (původně jich tam bylo 60, podle mě jich tam je >50)
Gelatina 1200 Fair Power - Survival - REZERVOVÁNO, ODNESENO:)
https://obchod.ronnie.cz/s-4660-gelatina-1200-fair-power.html
- exp: 17. 07. 2015
- stav: otevřené, je toho tam tak polovina dózy, podle váhy tak 200 kapslí
IsoBeef - Extrifit - REZERVOVÁNO, ODNESENO:)
https://obchod.ronnie.cz/s-5175-isobeef.html
- příchuť vanilka+karamel
- exp: 28. 10. 2015
- stav: otevřené, bude toho tam tak 700 g ještě
Tekutý kofein - Survival - REZERVOVÁNO, ODNESENO:)
https://obchod.ronnie.cz/s-5499-caffeine-jet-200-fair-power.html
- testovací várka v litrové lahvi, co mi poslal výrobce před uvedením do prodeje, už jsem někomu tady z fóra i dával, zbývá toho tam tak 300 ml; na mně výborně funguje (a docela chutná)
Tekutý karnitin+synephrine+chrom - Survival - REZERVOVÁNO, ODNESENO:)
https://obchod.ronnie.cz/s-5498-carnitin-jet-3000-fair-power.html
- testovací várka v litrové lahvi, co mi poslal výrobce před uvedením do prodeje, už jsem někomu tady z fóra i dával, zbývá toho tam tak 500 ml; na mně výborně funguje (a hodně mi chutná:)
Naposledy upravil Ronnie dne so září 13, 2014 10:59 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Inzerce na lide.ronnie.cz: | Zaujala Vás některé z nabídek zde v bazaru? Buďte při nákupu opatrní! V případě, že je autorem inzerátu někdo, koho neznáte, nebo kdo má v našem diskusním fóru jen velmi krátkou historii, neposílejte mu peníze dopředu na bankovní účet a preferujte osobní předání. I případné zaslání zboží dobírkou může mít svá úskalí (balík otevíráte až po zaplacení a může v něm být cokoliv jiného), tzn. i zde musí být opatrnost na prvním místě! |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|