|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 5:31 pm Předmět: Co změnit? |
|
|
Upravily by jste něco?? Vážim 95kg měřim 190 cm trénuju 4x týdně. Snažim se o objem
4:45 Ihned po probuzení kloubní výživa+ 500mg Vitamín C
4:55 150g ovesných vloček, 25g strouhaný kokos, 30g ořechy, 100g jalbko
sacharidy: 123g bílkoviny 27g tuky 33g
7:20 4-5ks vajíček na tvrdo (celý) zelenina
sachairdy 4g bílkoviny 30g tuky 25g
10:15 100g rýže, maso pokaždé jiná hmotnost ale většinou těch 150g (maso smažim většinou na pánvičce a na troše oleji ale tuky z oleje nepočítám), zelenina, hořčík, vápník, zinek, b-komplex)
sacharidy 78g bílkoviny ? podle toho jaké maso a hmotnost tuky 2g
13:15 400g bílého jogurtu 120g banánu, 60g vloček
sacharidy 92g 31g bílkoviny, tuky 2g
15:00-16:15 trenink
16:30 5g BCCA 5g glutamin,500mg vitamín C, 35g maltodextrinu, 15g glukopuru, 30g 80% protein
17:30 100g rýže maso pokaždé jiná hmotnost ale většinou těch 150g (maso smažim většinou na pánvičce a na troše oleji ale tuky z oleje nepočítám) zinek, horčík B-komplex
sacharidy 78g bílkoviny podle masa tuky 2g
20:30 250g tvarohu
sacharidy 9g bílkoviny 30g tuky 1g
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 5:51 pm Předmět: |
|
|
neni to spatne, aleBara treba propaduje (a me se to zamlouva) zacit protejnem, pripadne aminama nebo BCAA, teprve potom sacharidy
pocitat bilkoviny z vlocek (u snidane) mi neprijde uplne idealni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Milcek55
|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 5:55 pm Předmět: |
|
|
Proč doporučuje protein nebo bcca po probuzení má to nějaký význam?? Počítám bílkoviny ze všeho a schválně jsem nedával ke snídani žádnej zdroj bílkovin (šunka, sýr, vajíčka, jogurt, protein) abych mohl za 2 hodiny si dát ty vajíčka se zeleninou kde jsou už bílkoviny. Myslíte že mám přidat na tukách nebo je to takhle ok?? Že bych ubral sacharidy a nahradil tukama?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
protoze "obnovuje svaly"
jidelnicek neni exaktni veda, muzes mit smer, ale pak musi kazdy doladovat podle sebe, sveho traveni, svtych regeneracnich schopnosti, sveho treningu.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so srpen 09, 2014 6:38 am Předmět: |
|
|
Taky jsem pro začít bílkovinou nebo mixem bílkoviny sacharidy. Začít sacharidama + ta trocha bílkovin z vloček - to bych dělal jen jako hardgainer.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so srpen 09, 2014 9:55 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
pocitat bilkoviny z vlocek (u snidane) mi neprijde uplne idealni |
150g vlocek -> 20g bilkovin, davam ktomu 2 vajcka, doplnim limitni lysin -> whoala, 20g z vlocek se stava idealni
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so srpen 09, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
jaj to uz by sis musel pocitat kazdou aminokeselinu zvlast.. rekl bych ze do takovyho extremu uz ani kulturisti nezachazi, tohle je podle me az prehnane zbytecny reseni, radsi si spocitam zivocisny bilkoviny a treba trochu uberu ("necham misto") na ty neuplny.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so srpen 09, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
no a prome AMK u proteinu a vhodna kombinace stravy je to nejpodstatnejsi, ptze dlouhodobe u kulturisticke stravy je to o vyuzitelnosti, na tohle je treba se nedivat jen s takovou kratkozrakosti
toxicita proteinu, sracky ve strevech, ledviny a jatra ve stavu, ze by to ani slepice nezraly.. pri dobre vyuzitelnosti klesa potreba bilkovin, tim i napor pro organy a otom to je - nehede nato, ze se nemusi tupe jist kure za den
neni natom nic prehnanyho ani slozityho, staci mit zajetejch par zakladu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|