Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.8. LEGDAY

Lýtka na stroji ve stoje

17x 80kg
15x 100kg
14x 120kg
14x 120kg
15x 100kg

Předkopy
17x 75lbs
15x 90lbs
12x 105lbs
14x 90lbs
13x 75lbs
napumpovaný nohy jak kráva

Výpady
V uličce v Olympii, kdo tam někdy byl tak ví jak zatraceně dlouhá ta mrcha je :D :D a Roman mě pěkně hecnul 1 serie je tam a zpátky
56x já
54x já ...fail nohou, rozklepaný
56x já jsem si napravila chut a brečela u toho :D aspon že se ostatní bavili .)
a 50x já POZPÁTKU!! Taky parádní výmysl :D

aniž bych měla šanci maličko vydechnout tak jsme jeli
Zákopy
16x 60lbs
15x 70lbs
10x 90lbs fakt jsem už brečela..opět
10x 80lbs

Donkey kicks na stroji

14x 50lbs
13x 50lbs
13x 50lbs
15x 50lbs
15x 50lbs
40x bez závaží... .umírá mi prdelka :D

Plus 35min kardio na kole .
Z Olympie dolů sice vede výtah, ale přeci jen na těch pár schodech mě naštěstí Roman chytil :D padla bych totiž jinak přímo a čuminu, jak se mi podlomily nohy. Nemůžu se dočkat ranního vstávání a sprintů na autobus :D

Po gymu jsem si zašla ještě na solárko na trošku relaxu

Musim říct, že takovejhle brutal tu dlouho nebyl, nepamatuji si jestli vůbec někdy. Byla jsem zničená totálně, unavená po darování plasmy, ty zas*aný ranní mi už taky lezou krčkem :D, 250g sacharidů jsem snad dodržela, pak jsem se jela podívat za Darkkillerem do Eaglu jak se mu tam daří na strongmanských disciplínách a skončili jsme na Bulovce..achju...srdce jsem měla až v krku v obavě, že bude mít rozdrcený kůstky v noze, ale překvapivě pád 100kilovýho kufru na nohu přežil v poho s hematomem :D Ten chlap mě nikdy nepřestane překvapovat.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D

Naposledy upravil Zlata dne so září 06, 2014 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za pomoc jeste jednou . Chtěl jsem pred tebou zamachrovat a nějak to nevyšlo no .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Venduli

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super trenink! S tema vypadama....ja jednou tydne zarazuju po nohach vypady kolem gymu ale nejedu na opakovani ale na nejakou dobu, vetsinou 20 min, tj kolem 600 vypadu...Je to strasnej masakr a dva dny potom nemuzu sedet ani na zadku doporucuju!
cipinek

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Díky za pomoc jeste jednou . Chtěl jsem pred tebou zamachrovat a nějak to nevyšlo no .

potřeba machrovat před holkama značí malé sebevědomí a psychickou nevyzrálost, ale to se časem určitě poddá...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Darkkiller napsal:

potřeba machrovat před holkama značí malé sebevědomí a psychickou nevyzrálost, ale to se časem určitě poddá...

Tyvole, už je i tady ... Poradne si jednou proctu pravidla fóra a určitě zjistím, ze slovní útoky jsou na ban, zavolám ronniemu a přejde te smích .
Zlata

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 5:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
Super trenink! S tema vypadama....ja jednou tydne zarazuju po nohach vypady kolem gymu ale nejedu na opakovani ale na nejakou dobu, vetsinou 20 min, tj kolem 600 vypadu...Je to strasnej masakr a dva dny potom nemuzu sedet ani na zadku doporucuju!

Děkuji Děkuji mockrát za pochvalu <3 !!! Wow to bych mohla zkusit :D ! 20 nejkrutějších minut..ale stále je to lepší než kardio (nesnášim) :D Nezdá se to, ale na ty výpady člověk nepotřebuje mít ani závaží, sám si příjde pak tunovej :D

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D

Naposledy upravil Zlata dne st srpen 13, 2014 5:18 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 5:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
cipinek napsal:
Darkkiller napsal:

Tyvole, už je i tady ... Poradne si jednou proctu pravidla fóra a určitě zjistím, ze slovní útoky jsou na ban, zavolám ronniemu a přejde te smích .

Whoa whoa :D klídeek...
Není za co děkovat ;)) jsem s Tebou ráda, hlavně mě zajímalo co s tim máš. A příště tu rovinku dáš jak nic Tomu věřim, už víš jak na to.

Ikee

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojda, fakt hezky makáš a budu držet palce na podiu.
Zlata

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Ahojda, fakt hezky makáš a budu držet palce na podiu.

Ahojky, děkuji mockrát :)) Jsi vážně milá.. a wow ! koukam, že i krom toho, jsi stronggirl...to je úžasný! Také držím palce ať jsou co nejlepší výkony a žádná zranění :))))

Ikee

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju, se strongmanem jsem koketovala, když bylo trošku vícero času. Ted se spokojím s pravidelnou posilkou pro radost a jsem spokojená. :)

Koukala jsem, že ti víc sedí větší počet opakování s menší vahou a pumpování, vyplácí se to? Pomáhá ti to s tvarováním a udržíš po všechny ty počty techniku? Kdyby trenér svolil a neremcal, taky bych si to schválně někdy vyzkoušela. :)
Zlata

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Děkuju, se strongmanem jsem koketovala, když bylo trošku vícero času. Ted se spokojím s pravidelnou posilkou pro radost a jsem spokojená. :)

Koukala jsem, že ti víc sedí větší počet opakování s menší vahou a pumpování, vyplácí se to? Pomáhá ti to s tvarováním a udržíš po všechny ty počty techniku? Kdyby trenér svolil a neremcal, taky bych si to schválně někdy vyzkoušela. :)

:D :D kdyby bylo na mě, tak jedu 6-8 opáček s brutální vahou, protože mě těžké váhy hodně baví :D ale neee a přesně jak řikáš, trenéři mají většinou jiný názor a drží nás zkrátka.
Právě dbá na dokonalost techniky a prostě do sacharidových vln trenuji takto nu. Dříve jsem ty svalíky měla zalite hodně vodou, tak to z toho musím dostat pryč, aby zhodnotil co dál je potřeba :)

Ikee

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
:D :D kdyby bylo na mě, tak jedu 6-8 opáček s brutální vahou, protože mě těžké váhy hodně baví :D ale neee a přesně jak řikáš, trenéři mají většinou jiný názor a drží nás zkrátka.
Právě dbá na dokonalost techniky a prostě do sacharidových vln trenuji takto nu. Dříve jsem ty svalíky měla zalite hodně vodou, tak to z toho musím dostat pryč, aby zhodnotil co dál je potřeba :)

Joo aha, takže tenhle režim máš jen do vln, oki. Btw. nemáme stejného trenéra? Nebo nejsou třeba bratři? Tak ať ti to hezky šlape, sleduju.
Zlata

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

Joo aha, takže tenhle režim máš jen do vln, oki. Btw. nemáme stejného trenéra? Nebo nejsou třeba bratři? Tak ať ti to hezky šlape, sleduju.

No..doufám, že to mám jen do vln :D Hahah :D Koukala jsem, že Tě Cizo pěkně péruje :D ale to je dobře :)) myslí to s Tebou nejlíp a máš úžasnou techniku dřepů... na tom tedka musim zamakat také :) Děkuji Ti mockrát, takéé budu sledovat tvé zápisky a držet palce ;)

Ikee

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2014 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
No..doufám, že to mám jen do vln :D Hahah :D Koukala jsem, že Tě Cizo pěkně péruje :D ale to je dobře :)) myslí to s Tebou nejlíp a máš úžasnou techniku dřepů... na tom tedka musim zamakat také :) Děkuji Ti mockrát, takéé budu sledovat tvé zápisky a držet palce ;)

Cizo nepéruje, spíš brzdí. A děkuju, milá. :)
Zlata

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.8. Ramena 350g ascharidů
Zadní delty na stroji
15x 10kg
14x 15kg
13x 15kg
18x 10kg

Upažování v sedě
15x 5kg
15x 5kg
14x 6kg vše pomaličku, procítěně do shoření
8x 6kg plus 7x 5kg

Tlaky na stroji
15x 25kg
13x 25kg ..auvííí!!
12x 25kg
12x 20kg
Po tom upažování uplně rozbitá ta ramena :D šílený masakr

Předpažování v leže se spodní kladkou

15x 15kg
15x 15kg pěkně nafouklý je to :D v Ice anerě maj super osvětlení a nějak prapodivná zrcadla, protože tam vždy vypadam uplně obrovská s uzoučkym pasem :D příště vyfotím, vypadá to komicky
6x 20kg plus 7x 15kg
14x 15kg

přítahy spodní kladky k bradě, širokým úchopem
18x 20kg
15x 30kg
13x 35kg kuurňa fix to to pálí :D
15x 25kg

Superserie biceps/triceps

Provaz ze spodní kladky na biceps vs horní kladka podhmatem na triceps
15x 25kg to samé na tric
13x 25kg
10x 30kg
10x 30kg

Parádní trénink, Roman vzal s sebou ještě jednoho klučinu tak byly delší přestávky, ale hecovali skvěle... Navíc mám nový protein Isoflex 90% od Allmaxu, kterej je chutově naprosto nejlepší co jsem kdy měla a né, že bych byla nějakej převelikej odborník, ale troufám si tvrdit, že jeden z nejkvalitnějších vůbec.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: