|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
švadla

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 3:03 pm Předmět: švadla - síla a dynamika |
|
|
12.8. 2014
RAMENA, TRICEPS
rotátory
+
dislokace ramene
military press:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 5 x 40kg
1 x 5 x 50kg
1 x 5 x 60kg
2 x 3 x 70kg
2 x 3 x 75kg
Nic moc. Spíš nic. Hodím ego stranou a pojedu od 60kg po 2,5kg a to tak dlouho, než se dostanu alespoň na 5x80kg.
klokov press:
1 x 5 x 10kg
1 x 5 x 20kg
1 x 5 x 30kg
1 x 5 x 40kg
1 x 5 x 50kg
1 x 5 x 60kg
Těch 60kg bylo znát, že jsem to tam nikdy neměl. Trojka šla, čtvrté opakování už na krev a s pátým mi sparing pomohl :-D.
přítahy EZ k bradě:
4 x 12 x 35kg
upažování vstoje:
4 x 16 x 10kg
zadní vleže:
4 x 10 x 10kg
benchpres úzkým úchopem:
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 10 x 70kg
1 x 6 x 90kg
1 x 6 x 100kg
1 x 6 x 110kg
Nechtělo se mi dneska jet 5 x 5 x 100kg+. I přes to, že jsem včera benčoval, to šlo docela OK.
bradla:
4 x 10 x BW
+
kliky mezi lavicema:
4 x 10 x +60kg
Po hodně dlouhé době jsem si to zkusil a nemůžu si to vynachválit. Když to člověk jede precizně pomalu a hodně nízko, jsou tricepsy v jednom ohni. A o tom to přeci je :-D.
Trénink super. Myslel jsem jak budu zdechlej po včerejšku a opak byl pravdou. Na trénink jsem se od rána neskutečně těšil a bylo dost energie a chuti i během něj. Teďka den až dva volno. To ale nezáleží úplně na mně ;) _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
švadla

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
| švadla napsal: | | Tak když tě nebude prdět, že po tvém dřepu se budou pořád sundavat kotouče, abych si mohl zacvičit i já, tak v tom takový problém nevidím :-DDD |
Jooo, kéž by! Okej, tak když tě odbude slovy - Žena ti to ukáže - tak si nějak poradíme, to je hlavní. Tak hlavně jen nekecej a taky se ukaž.
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 3:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út srpen 12, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
| švadla napsal: | | My už jsme se viděli v Kutné Hoře na Strongmanech. Chvilku jsem tam s Michalem kecal. Utíkal pak točit. Počítám teďka se čtvrtkem nebo pátkem, podle toho jak vám to vyjde. Jo a napadá mě, že náš ten zloduch ani nepředstavil :-D |
Však já vím, pamatuju si tě. A co bys chtěl, je to rebel, ani navigaci v autě neposlouchá.. Tak to je fajn, budu se těšit.
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 4:37 pm Předmět: švadla - síla a dynamika |
|
|
Tak zítra tu činku na dřepu rozlomíme! :-) Jinak se stále marně pokouším přemluvit přítelkyni, aby šla s námi :-) _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 9:54 am Předmět: Re: švadla - síla a dynamika |
|
|
| švadla napsal: | | Tak zítra tu činku na dřepu rozlomíme! :-) Jinak se stále marně pokouším přemluvit přítelkyni, aby šla s námi :-) |
Jen ať jde, může cvičit se mnou. Vidím to dneska na trhy JR, lehčí dřep a mrtvolu.. Každopádně do fitka se vejde, tak si může i pocvičit i po svém.
A co ty máš dneska za trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 2:14 pm Předmět: Re: švadla - síla a dynamika |
|
|
| Ikee napsal: | | švadla napsal: | | Tak zítra tu činku na dřepu rozlomíme! :-) Jinak se stále marně pokouším přemluvit přítelkyni, aby šla s námi :-) |
Jen ať jde, může cvičit se mnou. Vidím to dneska na trhy JR, lehčí dřep a mrtvolu.. Každopádně do fitka se vejde, tak si může i pocvičit i po svém.
A co ty máš dneska za trénink? |
Normálně bych jel GM+čelní dřepy, mrtvolu a věci na záda, biceps + břicho
Dneska pojedu klasické dřepy, mrtvolu - oboje kvůli kontrole techniky po delší době a pak dojedu zlehka nohy a záda spolu s pár cvikama na břicho. _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 2:20 pm Předmět: švadla - síla a dynamika |
|
|
15.8. 2014
PRSA
rotátory
benchpress:
1 x 20 x 20kg
1 x 10 x 40kg
1 x 10 x 60kg
1 x 6 x 80kg
1 x 6 x 100kg
1 x 6 x 120kg PR
Šel jsem si k sobě do posilky pro botky na dřep, mrtvolku a opasek a postavil se mi do cesty benchpress. A protože už se nemůžu dočkat večerního tréninku s CIZOpasníkovými  něco jsem si zvednul. To je deload jak Brno... _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 2:27 pm Předmět: Re: švadla - síla a dynamika |
|
|
| švadla napsal: | A protože už se nemůžu dočkat večerního tréninku s CIZOpasníkovými něco jsem si zvednul. |
Blázen.. Už kutíme rozpis na stojan, abychom se řádně vystřídali. A protože je pro nás Tvá návštěva čest, budeš mít samozřejmě přednost! ...než tě přeperu...
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 3:03 pm Předmět: |
|
|
Neboj Ikee tě nebude rušit, bude stát nenápadně opodál, nervózně okusovat nějaký malý kotouč a hypnotizovat stojan _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 3:12 pm Předmět: |
|
|
Muži!!  Náhodou na mě platí různá šidítka v podobě krmení a pochutin. Takže stačí mít plné kapsy a házet různě kolem.
Néé, Švadlo neboj, dřepuješ náhodou pěkné váhy. Poupravíš techniku, já mezitím budu hodná a slušně vychovaná mladá dáma a ještě ti to povyskočí.
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 9:32 pm Předmět: švadla - síla a dynamika |
|
|
SportCentrum Nové Butovice
15.8. 2014
NOHY, ZÁDA, BICEPS
dřep:
up to 140kg
Dřepy klasicky průser. CIZO mi doporučil přeorientovat se na lifterský styl (osa položená níže). Zkusím to teďka nějakej čas a uvidíme jak to půjde. Celkově mi řekl i pár super připomínek k technice. Je potřeba snížit váhu a maximálně klást důraz na techniku.
mrtvý tah:
up to 180kg
Tahá mě to dopředu. Je potřeba více tahat zadek dozadu. Stahovat ramena od uší atd. Povede to ke snížení váhy.
Pak už jsem neměl sílu cokoliv ukazovat, abych s železem neskončil. Tak jsem si odšmrdlal něco podle chuti.
předkopávání:
5x12
zakopávaní vleže:
5x12
stahování kladky za hlavu:
5 x 10
přítahy spodní kladky:
5 x 10
scottovka:
4 x 12
kladiva:
4 x 10
Ikee funguje jako hydraulický píst. Ukáže se na jakoukoliv zátěž a ta pak s precizní technikou lítá nahoru dolu a v případě dřepu zase naopak...
CIZO lítal od jednoho k druhému, mezitím makal a ještě stíhal pokecat :-D Naprosto ideální sparing/trenér.
Jediné co mě prdí je to, že vždycky když se vrátím z Butovic, začínám od znova. Jezdit tam každej měsíc, tak jsem na všem na 50kg :D _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
Naposledy upravil švadla dne st srpen 20, 2014 7:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so srpen 16, 2014 8:42 am Předmět: |
|
|
Jsme moc rádi, že se ti s náma na tréninku líbilo a oba moc děkujeme za pochvalu :) Ikee se červená, že jsi ji prý přechválil :)
Jinak to nebude tak zlé s tím snižováním váhy a tipl bych si, že za dva měsíce dáš na dřepu nová maxka. Bude to trochu nezvyk pro vnitřek stehen, ale to se během 2 - 3 týdnů poddá. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|