švadla 2015

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - švadla 2015  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> švadla 2015
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
švadla

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 3:03 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

12.8. 2014

RAMENA, TRICEPS

rotátory
+
dislokace ramene

military press:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 5 x 40kg
1 x 5 x 50kg
1 x 5 x 60kg
2 x 3 x 70kg
2 x 3 x 75kg

Nic moc. Spíš nic. Hodím ego stranou a pojedu od 60kg po 2,5kg a to tak dlouho, než se dostanu alespoň na 5x80kg.

klokov press:
1 x 5 x 10kg
1 x 5 x 20kg
1 x 5 x 30kg
1 x 5 x 40kg
1 x 5 x 50kg
1 x 5 x 60kg

Těch 60kg bylo znát, že jsem to tam nikdy neměl. Trojka šla, čtvrté opakování už na krev a s pátým mi sparing pomohl :-D.

přítahy EZ k bradě:
4 x 12 x 35kg

upažování vstoje:
4 x 16 x 10kg

zadní vleže:
4 x 10 x 10kg

benchpres úzkým úchopem:
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 10 x 70kg
1 x 6 x 90kg
1 x 6 x 100kg
1 x 6 x 110kg

Nechtělo se mi dneska jet 5 x 5 x 100kg+. I přes to, že jsem včera benčoval, to šlo docela OK.

bradla:
4 x 10 x BW
+
kliky mezi lavicema:
4 x 10 x +60kg

Po hodně dlouhé době jsem si to zkusil a nemůžu si to vynachválit. Když to člověk jede precizně pomalu a hodně nízko, jsou tricepsy v jednom ohni. A o tom to přeci je :-D.

Trénink super. Myslel jsem jak budu zdechlej po včerejšku a opak byl pravdou. Na trénink jsem se od rána neskutečně těšil a bylo dost energie a chuti i během něj. Teďka den až dva volno. To ale nezáleží úplně na mně ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
švadla

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
švadla napsal:
Díky moc. V brzké době se chystám do dřepovací poradny k panu doktoru CIZOvi :-)

Tak si dej na něj majzla ať tě nevypeče, poslední dobou hází lidi dřepovat ke mě.

Tak když tě nebude prdět, že po tvém dřepu se budou pořád sundavat kotouče, abych si mohl zacvičit i já, tak v tom takový problém nevidím :-DDD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Ikee

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

švadla napsal:
Tak když tě nebude prdět, že po tvém dřepu se budou pořád sundavat kotouče, abych si mohl zacvičit i já, tak v tom takový problém nevidím :-DDD

Jooo, kéž by! Okej, tak když tě odbude slovy - Žena ti to ukáže - tak si nějak poradíme, to je hlavní. Tak hlavně jen nekecej a taky se ukaž.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
švadla

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
švadla napsal:

Jooo, kéž by! Okej, tak když tě odbude slovy - Žena ti to ukáže - tak si nějak poradíme, to je hlavní. Tak hlavně jen nekecej a taky se ukaž.

My už jsme se viděli v Kutné Hoře na Strongmanech. Chvilku jsem tam s Michalem kecal. Utíkal pak točit. Počítám teďka se čtvrtkem nebo pátkem, podle toho jak vám to vyjde. Jo a napadá mě, že náš ten zloduch ani nepředstavil :-D
Ikee

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2014 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

švadla napsal:
My už jsme se viděli v Kutné Hoře na Strongmanech. Chvilku jsem tam s Michalem kecal. Utíkal pak točit. Počítám teďka se čtvrtkem nebo pátkem, podle toho jak vám to vyjde. Jo a napadá mě, že náš ten zloduch ani nepředstavil :-D

Však já vím, pamatuju si tě. A co bys chtěl, je to rebel, ani navigaci v autě neposlouchá.. Tak to je fajn, budu se těšit.
švadla

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 4:37 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

Tak zítra tu činku na dřepu rozlomíme! :-) Jinak se stále marně pokouším přemluvit přítelkyni, aby šla s námi :-)
Ikee

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 9:54 am    Předmět: Re: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

švadla napsal:
Tak zítra tu činku na dřepu rozlomíme! :-) Jinak se stále marně pokouším přemluvit přítelkyni, aby šla s námi :-)

Jen ať jde, může cvičit se mnou. Vidím to dneska na trhy JR, lehčí dřep a mrtvolu.. Každopádně do fitka se vejde, tak si může i pocvičit i po svém.

A co ty máš dneska za trénink?
švadla

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 2:14 pm    Předmět: Re: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
švadla napsal:

Jen ať jde, může cvičit se mnou. Vidím to dneska na trhy JR, lehčí dřep a mrtvolu.. Každopádně do fitka se vejde, tak si může i pocvičit i po svém.

A co ty máš dneska za trénink?

Normálně bych jel GM+čelní dřepy, mrtvolu a věci na záda, biceps + břicho

Dneska pojedu klasické dřepy, mrtvolu - oboje kvůli kontrole techniky po delší době a pak dojedu zlehka nohy a záda spolu s pár cvikama na břicho.
švadla

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 2:20 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

15.8. 2014

PRSA

rotátory

benchpress:
1 x 20 x 20kg
1 x 10 x 40kg
1 x 10 x 60kg
1 x 6 x 80kg
1 x 6 x 100kg
1 x 6 x 120kg PR

Šel jsem si k sobě do posilky pro botky na dřep, mrtvolku a opasek a postavil se mi do cesty benchpress. A protože už se nemůžu dočkat večerního tréninku s CIZOpasníkovými něco jsem si zvednul. To je deload jak Brno...
Ikee

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 2:27 pm    Předmět: Re: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

švadla napsal:
A protože už se nemůžu dočkat večerního tréninku s CIZOpasníkovými něco jsem si zvednul.

Blázen.. Už kutíme rozpis na stojan, abychom se řádně vystřídali. A protože je pro nás Tvá návštěva čest, budeš mít samozřejmě přednost! ...než tě přeperu...
švadla

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 3:00 pm    Předmět: Re: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Blázen.. Už kutíme rozpis na stojan, abychom se řádně vystřídali. A protože je pro nás Tvá návštěva čest, budeš mít samozřejmě přednost! ...než tě přeperu...

Je mi jasný jak to je. Úplně slyším CIZA. Nech mu stojan, fail přijde rychle a alespoň tam budeš mít na rozehřívací série už váhu připravenou :D
CIZO

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj Ikee tě nebude rušit, bude stát nenápadně opodál, nervózně okusovat nějaký malý kotouč a hypnotizovat stojan

Derek Poundstone
Ikee

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muži!! Náhodou na mě platí různá šidítka v podobě krmení a pochutin. Takže stačí mít plné kapsy a házet různě kolem.

Néé, Švadlo neboj, dřepuješ náhodou pěkné váhy. Poupravíš techniku, já mezitím budu hodná a slušně vychovaná mladá dáma a ještě ti to povyskočí.
švadla

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 9:32 pm    Předmět: švadla - síla a dynamika Odpovědět s citátem

SportCentrum Nové Butovice

15.8. 2014

NOHY, ZÁDA, BICEPS

dřep:
up to 140kg

Dřepy klasicky průser. CIZO mi doporučil přeorientovat se na lifterský styl (osa položená níže). Zkusím to teďka nějakej čas a uvidíme jak to půjde. Celkově mi řekl i pár super připomínek k technice. Je potřeba snížit váhu a maximálně klást důraz na techniku.

mrtvý tah:
up to 180kg

Tahá mě to dopředu. Je potřeba více tahat zadek dozadu. Stahovat ramena od uší atd. Povede to ke snížení váhy.

Pak už jsem neměl sílu cokoliv ukazovat, abych s železem neskončil. Tak jsem si odšmrdlal něco podle chuti.

předkopávání:
5x12

zakopávaní vleže:
5x12

stahování kladky za hlavu:
5 x 10

přítahy spodní kladky:
5 x 10

scottovka:
4 x 12

kladiva:
4 x 10

Ikee funguje jako hydraulický píst. Ukáže se na jakoukoliv zátěž a ta pak s precizní technikou lítá nahoru dolu a v případě dřepu zase naopak...

CIZO lítal od jednoho k druhému, mezitím makal a ještě stíhal pokecat :-D Naprosto ideální sparing/trenér.

Jediné co mě prdí je to, že vždycky když se vrátím z Butovic, začínám od znova. Jezdit tam každej měsíc, tak jsem na všem na 50kg :D

Naposledy upravil švadla dne st srpen 20, 2014 7:30 pm, celkově upraveno 1 krát
CIZO

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2014 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsme moc rádi, že se ti s náma na tréninku líbilo a oba moc děkujeme za pochvalu :) Ikee se červená, že jsi ji prý přechválil :)
Jinak to nebude tak zlé s tím snižováním váhy a tipl bych si, že za dva měsíce dáš na dřepu nová maxka. Bude to trochu nezvyk pro vnitřek stehen, ale to se během 2 - 3 týdnů poddá.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - švadla 2015 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: