_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
hehe, presne o tomto som mal aj status na fb, tento rok sa konečne jonesík vykašlala na tú svoju fake svätú osobu a trolluje a ide full heel mode, úplne si to užívam, Dana si musí medliť ruky, hned stúpnu ppv buys, o to žiadne strachy
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
jo tak Klitschko nikoho nezajímá hlavně za oceánem. Proto to bude asi naskriptovaný :-) a chtějí zarobit ještě nějaký ten dolar na stará kolena. Je mi líto těch zarytých boxing fans co jsou proti MMA...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zaslal: út srpen 26, 2014 3:20 pm Předmět: Re: ...
SFUCC napsal:
Jestli Vitor vyhraje, tak budu čumět ne protože už nemá TRT, ale že Weidman je real deal stejně tak doufám že McGregor porazí Poiriera
a na konci roka conor o titul, hehe a jeho vízia sa naplní, ale ja som za:)
"Conor Bless"
Po sto rokoch som si vsadil, len nejake drobne, na Nelsona proti Huntovi a Cormiera proti Jonesovi, hodilo to slusny kurz 5,75. Z prdele som vsadil aj na prekvapko, ze tentokrat Chisora zotne Furyho, kurz 2,75....
Este som poskuloval po zapase Overeem vs Rothwell, ale ked Alistair je nepredvidatelny s tou jeho formou....
- lauzon vs chiesa, skvelý súboj dvoj sub majstrov, ktorý skončil riadnou prestrelkou, škoda toho cutu, veril som meverickovi, že to dá
- mittrione je v mojich očiach jeden z naj uderrated hw fighter v ufc, osobne sledujem každý jeho zápas od tufka a nebyť pomerne nešťastnej prehry s shaubom či royom, tak by bol v top ten dávno, lebo má skvelý pohyb, ko power aká sa len tak nevidí a explozivitu aj v 36 na rozdávanie, nebol v nfl pre nič za nič, dnes to len opäť potvrdil, jeho post fight speech som si užil ako vždy hehe, zábavný chlapík, ktorý má inak už 7. knockout v ufc.
- reem, čo dodať, kde sú časy nasypaného ubera, holt dávno preč, máme tu undereema, ktorý aj s odpáleným mirom musí hrať na body a kto sa mu dotkne hlavy, tak ho vypína skoréo rovnako...
- jacare je monštrum, neskutočné ako sa posunul od príchodu do ufc, kontroloval moussasiho celý čas a aj v postoji mal navrch, škoda, no:)
"Conor Bless"
Už podle velikosti souboru na pirate mi bylo jasné že padaly hlavy :-D
Turakam napsal:
- mittrione je v mojich očiach jeden z naj uderrated hw fighter v ufc, osobne sledujem každý jeho zápas od tufka a nebyť pomerne nešťastnej prehry s shaubom či royom, tak by bol v top ten dávno, lebo má skvelý pohyb, ko power aká sa len tak nevidí a explozivitu aj v 36 na rozdávanie, nebol v nfl pre nič za nič, dnes to len opäť potvrdil.
100% souhlas...obrovský potenciál už byl vidět na TUFe hlavně v stand-upe, akorát podle mě jeho vzestup nejvíce ovlivnil boring zápas s Kongem...ale můj nejoblíbenější zápas kdy totálně zdemoloval Kimbo Slice :-D
Turakam napsal:
- reem, čo dodať, kde sú časy nasypaného ubera, holt dávno preč, máme tu undereema, ktorý aj s odpáleným mirom musí hrať na body a kto sa mu dotkne hlavy, tak ho vypína skoréo rovnako...)
Doby kdy měl Overeem žvýkací svaly větší než někdo biceps jsou dávno pryč :-D Nyní to vypadá na gatekeepera a tímto končí title run a nejspíš i reem online documentary :-D A to jsem chvíly věřil že těch pár pěkných body shotů mohlo Rothwella posadit, ale stačil jeden cross-counter za ucho
_________________ "We're not here to take part... We're here to take over."
ja to nepochopim kurva fix, ako byvaly sampion K1, perfektny stand up fighter nastupi s takym kusom vola ako rothwell, ktory je cely cas otvoreny jak kniha, a nedokaze ho nie ze poslat spat jednou kombinaciou, ale reem dokonca posobil ze nevie co ma robit. on od kedy menej sype evidentne aj zabudol boxovat. je to strasna skoda. ale fighter ktory sa posklada jak domcek z karat zakazdym ked sa niekto dotkne jeho hlavy nema co robit v ufc. ked si spomeniem jaky naklad vydrzal fedor, nogueira .....
Mittrione ma k.o. power od boha, silu ako kon. Vzhladom na to, ze je to pre mna jeden z najnesympatyckejsich fighterov ever, zelam mu vsetko najhorsie :)
No ako som pisal, Overeem je nevyspytatelny, ratal som s tym, ze moze prehrat s Rothwellom, ale takto...na hanbu.
Gegardovi som inak predpovedal uspesnejsiu karieru, pacil sa mi jeho styl, ale asi taky zazrak to uz nebude
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru