|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 4:11 pm Předmět: |
|
|
Ted urcite ne :) mam skoro metrak a aerobku nedelam...ale kdyz jsem se ucastnil podobnejch soutezi (pul maratonu treba taky) tak jsem stabilne behal 21km za 1:52:00 - 1:56:00 :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Ted urcite ne :) mam skoro metrak a aerobku nedelam...ale kdyz jsem se ucastnil podobnejch soutezi (pul maratonu treba taky) tak jsem stabilne behal 21km za 1:52:00 - 1:56:00 :)) |
Tak jako já mám docela kondičku z té kanoistiky i když nějakej super běžec nejsem, spíš běhám kratší úseky do 5km. Ale myslím, že čas 1:52:00 vůbec nic neznamená.
Tohle mluví za vše:
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 4:17 pm Předmět: . |
|
|
Jsem na Vás neskutečně hrdý a moc gratuluju, já myslím, že je to krásný výsledek a moc mě mrzí, že jsem tam nemohl být a alespoň Vás podpořit, ale byl jsem v Krkonoších. Těším se na Bořetice :) !
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 4:32 pm Předmět: |
|
|
Diamonde za kolik jsi kdy ubehl 21km ?:) ja tu vubec neresim ze se nekdo precenil a posral to....psal jsem ze jestli za petihodinovy zdrzeni mohly krece, tak se s tim neda nic delat ale jestli se na to dotycnej proste vysral, tak je to napresdrzku....tak nechapu co resis
Btw na 24km zavod prevazne v behu je asi dobry pocitat s tim, ze by clovek mel mit spis odbehano nez odpadlovano, ale to je takovej muj soukromej nazor jenom _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Diamonde za kolik jsi kdy ubehl 21km ?:) ja tu vubec neresim ze se nekdo precenil a posral to....psal jsem ze jestli za petihodinovy zdrzeni mohly krece, tak se s tim neda nic delat ale jestli se na to dotycnej proste vysral, tak je to napresdrzku....tak nechapu co resis
Btw na 24km zavod prevazne v behu je asi dobry pocitat s tim, ze by clovek mel mit spis odbehano nez odpadlovano, ale to je takovej muj soukromej nazor jenom |
Ale jo, tak to si rozumíme - podle mě se na to nikdo od nás nevysral a jestli jo, tak to stejně ví jenom ten člověk. Jinak máš pravdu s tím, že pádlování s tím souvisí jenom na půl. U mě nebyl problém, že bych to neudýchal, ale prostě ty křeče a s tím se nedá nic dělat. Můj názor je ale takovej, že to je spíš ruleta s tím, že člověk ty křeče může a nemusí chytit. U mě to bylo umocněno akorát tím, že prostě tolik neběhám a tím potokem. Jak říkám kondičku jsem měl v pohodě
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Diamonde za kolik jsi kdy ubehl 21km ?:) ja tu vubec neresim ze se nekdo precenil a posral to....psal jsem ze jestli za petihodinovy zdrzeni mohly krece, tak se s tim neda nic delat ale jestli se na to dotycnej proste vysral, tak je to napresdrzku....tak nechapu co resis
Btw na 24km zavod prevazne v behu je asi dobry pocitat s tim, ze by clovek mel mit spis odbehano nez odpadlovano, ale to je takovej muj soukromej nazor jenom |
posral neposral.. u posledního velkého kopce jsem dostal křeče do hamstingů, které sem měl až do konce.. každým krokem...
Ano měl jsem hrozný čas 5 hodin .. Vím a Ronniemu se zároveň omlouvám.. Byla to výzva pro mě, několikrát jsem to chtěl vzdát .. Přípravu jsem podcenil, na dalším závodě bych to rád napravil. Samozřejmě, že to bude můj poslední, abych nedělal ostudu. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Grimley napsal: | Diamonde za kolik jsi kdy ubehl 21km ?:) ja tu vubec neresim ze se nekdo precenil a posral to....psal jsem ze jestli za petihodinovy zdrzeni mohly krece, tak se s tim neda nic delat ale jestli se na to dotycnej proste vysral, tak je to napresdrzku....tak nechapu co resis
posral neposral.. u posledního velkého kopce jsem dostal křeče do hamstingů, které sem měl až do konce.. každým krokem...
Ano měl jsem hrozný čas 5 hodin .. Vím a Ronniemu se zároveň omlouvám.. Byla to výzva pro mě, několikrát jsem to chtěl vzdát .. Přípravu jsem podcenil, na dalším závodě bych to rád napravil. Samozřejmě, že to bude můj poslední, abych nedělal ostudu. |
Kurva chlapi ja psal, že stát se to může :D tak se navezte do Ustinova a ne do mě _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Grimley napsal: | Diamonde za kolik jsi kdy ubehl 21km ?:) ja tu vubec neresim ze se nekdo precenil a posral to....psal jsem ze jestli za petihodinovy zdrzeni mohly krece, tak se s tim neda nic delat ale jestli se na to dotycnej proste vysral, tak je to napresdrzku....tak nechapu co resis
Ano měl jsem hrozný čas 5 hodin .. Vím a Ronniemu se zároveň omlouvám.. Byla to výzva pro mě, několikrát jsem to chtěl vzdát .. Přípravu jsem podcenil, na dalším závodě bych to rád napravil. Samozřejmě, že to bude můj poslední, abych nedělal ostudu. |
Blbce, nikdo te nejmenoval
nechci aby jsi koncil, chci aby jsi nepodcenoval pripravu
ja verim (protoze vim, co vsechno mas za sebou a jake zmeny jsi zvladl) ze mas na to, aby jsi (pri spravnem treningu a nasazeni) za tech 6 tydnu nahonil fyzicku, ze budes ve finalove ctyrce _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po srpen 18, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | flew napsal: | | Grimley napsal: | Diamonde za kolik jsi kdy ubehl 21km ?:) ja tu vubec neresim ze se nekdo precenil a posral to....psal jsem ze jestli za petihodinovy zdrzeni mohly krece, tak se s tim neda nic delat ale jestli se na to dotycnej proste vysral, tak je to napresdrzku....tak nechapu co resis
Kurva chlapi ja psal, že stát se to může :D tak se navezte do Ustinova a ne do mě |
já jen říkám jak to je a jak to bylo. Samozřejmě, že členové teamu mě tam chtít nebudou tak přenechám rád místo někomu jinému.
Ustinov má pravdu. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: út srpen 19, 2014 6:07 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Grimley napsal: | | Však jsem psal, že jsou věci co neovlivníš (psal jsem křeče, ptz to jednou potkalo mě i když jsme přípravě dal max...psychika je to samý)....pak už je na týmu jak tě hecne nebo pošle do prdele ....proto píšu, že je lepší si to kdyžtak posrat sám a těhle týmovejch soutěží, ještě ke všemu, když se tým skládá z cizích lidí , se neúčastním :) |
Hele dneska jsem to diskutoval i s trenérem a když jsem mu říkal, že za celou tu dobu tam bylo cca. 4-5 občerstvovaček, tak říkal, že to je docela málo především, pokud člověk není zvyklý běhat takové dálky (Protože já rozhodně zvyklý nejsem). Takže mi říkal, že se ani nedivil, že mě potom neustále chytali křeče. Jinak já jsem třeba posledních 8 - 9 km chytal křeče neustále každý krok a psychicky jsem byl uplně v hajzlu a nejradši jsem se na to chtěl vysrat, lehnout si na zem a ležet. Ale snažil jsem se, protože jsem věděl, že to neběžím za sebe, ale za tým a nechtěl jsem to zbytečně kazit, takže i tak jsem se vydal. Schválně si to zkus zaběhnout, můj tip je, že pod 4 hodiny bys to rozhodně teď nedal |
Ono je to možná důvod proč spousta lidí včetně mě měla na zádech camelbagy plný převážně vodou s hromadou magnezka a několik gelů .Těch občerstvovaček mělil všichni stejně. Za sebe musím říct, že jich oproti Valče byla spousta a byl sem nima hodně mile překvapen. _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 05, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
Mily tyme a vsichni ostatni,
vyhlasuju stav ohrozeni
natahl jsem si lytkovy sval
behat s tim zatim muzu, ale bojim se, ze na velke trenovani to nebude, pokud se zazrakem neuzdravim...
takze bych vas poprosil, aby jste nenapadne koukli po nekom, kdo by za me EVENTUELNE mohl v boreticich zaskocit
dekuji _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 2:17 pm Předmět: |
|
|
Po case ahoj,
zajimalo by mne, jestli by se tu nasli aspon 3 bezci co by se mnou zkusili pristi rok Spartan Race
Bez sponzoringu !
kazdej sam za sebe a s chuti vyhrat
ne zucastnit se pro par peknych fotek atd... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 11:20 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Po case ahoj,
zajimalo by mne, jestli by se tu nasli aspon 3 bezci co by se mnou zkusili pristi rok Spartan Race
Bez sponzoringu !
kazdej sam za sebe a s chuti vyhrat
ne zucastnit se pro par peknych fotek atd... |
Příští rok myslíš 2016? _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|