|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 6:37 am Předmět: Dálkové na ekonomce? |
|
|
Zdravím,
z důvodu toho, že končím se studiem na dosavadní škole (už mě nebaví házení klacků pod nohy a celkově první rok v práci byl dost náročnej, tak jsem rád, že se to posralo ve škole a ne v práci) hledám na příští rok ekonomiku nejlíp v HK / PCE / PRG. Jde mi o dálkové magisterské studium a hledám v podstatě jakýkoliv ekonomický obor. Jde mi o to, jestli nemáte někdo s nějakou školou zkušenosti. Upřednostňují klasický veřejný školy, soukromou bych nerad (to už rovnou nemusím ani studovat).
Díky za konstruktivní odpovědi. _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 3:16 pm Předmět: Re: Dálkové na ekonomce? |
|
|
| Grimley napsal: | | Jde mi o dálkové magisterské studium a hledám v podstatě jakýkoliv ekonomický obor. |
Nevím zda konstruktivně, ale přesto se zeptám .... co si od toho studia slibuješ, resp co od něj očekáváš? Protože od toho se odvíjí případný pokus o radu. Z výše uvedeného mi přijde ... a teď chraň Přírodo:-) abych to kritizoval, pouze to konstatuji ... že prostě chceš dálkově udělat na nějaké ekonomce papír na magistra. Jinak si tu nevyhraněnost, co se oboru týče, neumím vysvětlit. Ale třeba se pletu .... proto se ptám. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
K čemu titul z ekonomky (navíc dálkově)? To už má dneska každá druhá prodavačka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 10:35 am Předmět: |
|
|
No asi to bude znít zvláštně, ale potřebuju titul Ing/Mgr, abych mohl v práci postupovat :)) a protože nejsem příznivce soukromejch škol, tak si hledám nějakou veřejnou a protože jsem ekonom, tak bych rád studoval ekonomickej směr a ne třeba historii východoslovanských národů :))
V práci mám docela napilno, takže si nebudu hrát na něco na co nemám a nebudu se pouštět do nějakejch extra tězkejch oborů, když stačí i míň náročnej :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | No asi to bude znít zvláštně, ale potřebuju titul Ing/Mgr, abych mohl v práci postupovat :)) | Nebude to nějaká zkonstnatělá instituce založená na umělé autoritě? Nemá to něco společného třeba s vojákama? :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | K čemu titul z ekonomky (navíc dálkově)? To už má dneska každá druhá prodavačka. |
A to jsi zjistil jak? Škoda, že z 500 dotazovaných prodavaček/prodavačů (Albert, Tesco, Lidl...) mělo titul pouze 42 respondentů. Až se kamarádce zveřejní její bakalářská práce (elektronicky), hodím odkaz.
Podobný žvásty vycucaný z tvý hlavičky mě fakt fascinují. Nepodílíš se i na předvolebních průzkumech?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 11:35 am Předmět: |
|
|
Grimley má pravdu. Armáda není založená na tom, co umíš, ale na tom, jakej máš papír.
|
|
| nahoru |
|
 |
choper
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
A to tě nechají studovat vedoucí, aniž by ti házeli klacky pod nos? Teď začnu Mgr. na pol. akademii, a mam problém i jen s tím, abych mohl na zápis:D nehledě na to, že následující studium ni sežere veškerou dovolenou...
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 11:44 am Předmět: Re: Dálkové na ekonomce? |
|
|
| Grimley napsal: | Zdravím,
z důvodu toho, že končím se studiem na dosavadní škole (už mě nebaví házení klacků pod nohy a celkově první rok v práci byl dost náročnej, tak jsem rád, že se to posralo ve škole a ne v práci) hledám na příští rok ekonomiku nejlíp v HK / PCE / PRG. Jde mi o dálkové magisterské studium a hledám v podstatě jakýkoliv ekonomický obor. Jde mi o to, jestli nemáte někdo s nějakou školou zkušenosti. Upřednostňují klasický veřejný školy, soukromou bych nerad (to už rovnou nemusím ani studovat).
Díky za konstruktivní odpovědi. |
Grimley, jaké házení klacků pod nohy máš na mysli konkrétně (na UO) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: |
A to jsi zjistil jak? Škoda, že z 500 dotazovaných prodavaček/prodavačů (Albert, Tesco, Lidl...) mělo titul pouze 42 respondentů. Až se kamarádce zveřejní její bakalářská práce (elektronicky), hodím odkaz.
Podobný žvásty vycucaný z tvý hlavičky mě fakt fascinují. Nepodílíš se i na předvolebních průzkumech? |
Pokud si to nepochopil, tak to bylo myšleno obrazně, nikde jsem to nepočítal.
Nicméně prodavačky na kasách v super/hypermarketech jsou dost specifická skupina (většinou brigádníci atp.), pokud by si zahrnul širší skupinu lidí co něco prodávají a jsou tedy prodavači, potom by si podle mě dospěl k číslu daleko vyššímu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 12:52 pm Předmět: |
|
|
Neni to spis naopak? Kdyz z toho pruzkumu vyhodis brigadniky, kteri casto maji prave treba ten bakalarsky titul a dodelavaji si skolu, tak se to cislo naopak vyrazne snizi. Delal jsem taky behem skoly v hypermarketu, takze jsem potkaval celkem dost pokladnich, co to takhle delalo... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: |
V práci mám docela napilno, takže si nebudu hrát na něco na co nemám a nebudu se pouštět do nějakejch extra tězkejch oborů, když stačí i míň náročnej :)) |
V tom případě bych zvolil něco, kam se nejlépe jezdí .... takže ve tvém případě asi Pardubky/Hradec (stejně je to jedna ves:-), a obor, který se dá bez nějaké námahy okecat. To by se asi dalo nej zjistit od lidí co tam studují .... určo budou nějaké weby a fóra. Praha je pro tebe zbytečná, byť to tím rychlíkem na Hlavák věčnost netrvá a jako mladej voják tu půlku stanice dojdeš:-).
Že mi takový přístup přijde lehce nerozumný a nepochopitelný je sice pravda, ale že by to bylo nějak relevantní, to tedy není:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 4:23 pm Předmět: |
|
|
tak pokud máš ekonomku a jsi voják, tak se přihlaš na UNOB a tam si ing dodělej dálkově, volno z práce nebo ve svém volnu a máš klid. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|