Tom.K. ende šlus

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 27, 28, 29  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tom.K. ende šlus
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HOT NEWS:

23.8. Bench a Deadlift Cup Vrchlabí. Neskutečně našlapaná soutěž.

Já:

raw benč 190 kg soutěžní raw OR
equip benč bomb out
mrtvola 312,5 kg OR

Světlomet:

raw benč 65 kg OR
mrtvola 150 kg OR

podrobnosti zítra... jsme ko :-)
Turakam

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2014 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ste dobrí!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji Tome,parádní výsledky
e-witch

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... máš doma tahač, gratuluji ! :D
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dík Bejci a paní Bejková!

BENCH A DEADLIFT CUP VRCHLABÍ 2014

Na soutěž jsme odjeli v pátek odpo a ještě jsme stihli večerní vážení. Ja navážil 117,9 kg, Světlomet 69,9 kg. Oba jsme se přihlásili do všech disciplin, tzn. ženy měli raw benč a mrtvolu, tu šla Svět taky raw a my měli raw benč, equip benč a mrvolu, tu jsem šel sumem v dresu. Kameru jsme zapoměli doma, takže videa zatím jen co kdo natočil...

Nejprve šla na řadu Světluš na benče.

1. pokus 60 kg ok
2. pokus 65 kg ok OR už ztěžklo
3. pokus 67,5 kg no lift, ale moc nechybělo

4. místo

Pak já na raw benč

1. pokus 180 kg ok lehký
2. pokus 190 kg ok taky pohoda, soutěžní raw OR
3. pokus jsem vynechal, 195 by šlo stopro

6. místo

Rozhodl jsem se tak proto, abych šetřil síly na benč v dresu, kde jsem chtěl zkusit novej metal. Byl jsem v něm zatím 3 krát v tréninku a vůbec nic mi nešlo, tak jsem to chtěl prubnout na soutěži, jestli se to nezlomí. 195 kg by mi už stejně ve výsledku nepomohlo, protože na 5 místě skončil Petr Bolf s 220 kg a 7 za mnou měl pro změnu ,,jen" 175, takže mě ohrozit nemohl.

Equip benč

1. pokus 240 kg nepoloženo
2. pokus 250 kg nepoloženo
3. pokus 255 kg nepoloženo

No, bude to chtít ještě sakra potrénovat.

Pak šli opět ženy na mrtvolu.

Musím zdůraznit to, že Svět minulý týden na tréninku totální tragédie, necítila se vůbec dobře a neodlepila asi 130 kg, tak jsem měl fakt obavy jak to dopadne.

1. pokus 120 kg ok lehký
2. pokus 130 kg ok OR ještě lehčí než 120 :-)
3. pokus 150 kg ok big OR pořád rezerva

3 místo za Verčou Strolenou se 152,5 kg a Evčou Vyhlídalovou se 160 kg!

Se 130 kg po druhém pokusu byla na 4 místě za Leonou Mikuláškovou, která dala druhým 107,5 kg ale při asi 50 kilech TH jí to házelo strašlivý body. Leona nahlásila na třetí 112,5 kg a aby jsme jí přeskočili, museli jsme dát 150! Ani jsem v to nedoufal a úplná brnkačka. Nechápu nic. Co to mám doma za terminátora???

Video 150 kg:

A nakonec šli na řadu muži +100 kg mrtvý tah.

1. pokus 290 kg ok lehký
2. pokus 307,5 kg ok ale nahoře divnej zádrhel
3. pokus 312,5 kg ok OR

5. místo

4 přede mnou skončil jeden z nejlepších českých pozvedařů historie Luboš Šos se 327,5 kg, na místě třetím extrémě silnej, pouhých 107 kg vážící Jaroslav Zelený se 330 kg, který jen tak tak nedotáhl 340!!! Na místě 2 pak mistr světa a absolutní mistr evropy v mrtvém tahu Vladimír Keba Jeřábek se 342,5 kg a první místo bral momentálně nejsilnější čech a rekordman Čestmír Šíma se 375 zvednutými kilogramy. I s pátým místem jsem velice spokojenej, protože jsem měl možnost si zazávodit s těma nej tahařema u nás. Byla to pro mě čest!

290 kg

307,5 kg

312,5 kg OR

Nějaký shrnutí... Poradatelé Luďěk a Tomáš Kalenští připravili perfektní soutěž po všech stránkách. Marně pátrám v paměti, co bych udělal jinak, nebo co by mi v ten den nevyhovovalo, prostě vše na jedničku a za to jim patří obrovský dík! I přes nepovedenej equip benč jsme si odvezli jen ty nejlepší zážitky!! Obří dík patří hlavně Kebovi, Michalu Kotlanovi, Evče Vyhlídalové a Filipu Szotkowskému, kteří nám pomáhali celý den jak se dalo!!! Bylo to fakt super!!!

Na závěr musím poděkovat opět celému Ronnie.cz a hlavně Survival u za podporu! Za celý soutěžní den jsem dal rovných 500 gramů gaineru https://obchod.ronnie.cz/s-5063-palatinose-gain-20-fair-power.html a kromě pozávodní klobásy a švestkovýho koláče ke kafíčku nic jinýho! Už si nedovedu představit, co bych dělal na soutěži bez tohodle pro mě naprosto geniálního produktu! Z normálního jídla jsem v soutěžní den vždy odrovnanej a jiných gainerů jsem vyzkoušel desítky a vždy jsem po nich měl hlad. Survival palatinose gain je dle mýho názoru fakt jedinej dokonale vyváženej produkt na trhu, kterej přesně splňuje moje potřeby tzn. dostatek energie, perfektně stravitelný a dobré 2 hodiny po něm pořád nemám hlad! Jednoduše perfektní!
keba

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrá práce Tomus a ty benche poladíme a bude to taky obludný!
Patokras

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jednou Gratulace tobě i Světlometu. Hodně nad mé očekávání. A tvůj výkon je pro mě hozená rukavice :-)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík parťáci!

A Páťo vhozená o 2,5 kg tak to nějak horký zrovna není.
Houmí

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2014 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ti říkal,že u benčovýho trika ti musí koukat pupík z výstřihu aby to dávalo
Mrtvola super,gratuluju ;)
spekounP

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super výkony Tome

respekt k tvojí výkonnosti, ale musím říci, že hlavně tvoje drahá polovička mě hodně překvapila s tou mrtvolou. Je vidět, že má velkej potenciál
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Pajas a Houmí. Překvapila ten den všechny včetně mě. Do teď to moc nechápu. :-)

Pár fotek ze soboty...

Turakam

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sú niekde komplet výsledky a Cesta celý trojboj? Inak Tome vyzeráte obaja parádne!
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

výsledky benč:

https://onedrive.live.com/view.aspx?cid=DDDA1BB01018E8B3&resid=DDDA1BB01018E8B3%214601&app=WordPdf&authkey=%21APSRwT4YiT1zoS4

výsledky tah:

https://onedrive.live.com/view.aspx?cid=DDDA1BB01018E8B3&resid=DDDA1BB01018E8B3%214602&app=WordPdf&authkey=%21APSRwT4YiT1zoS4

Byl to pohárovka jen v benči a tahu, ale doufám, že Česťa nasoupí jednou i do trojboje. Bavili jsme se o tom a láká ho to. Věřím, že uvidíme 1000+ raw!
Turakam

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ako čítam, mal najvyšší benč súťaže, inak Jelínek váha pod 70 a 155 benč, má silu chlapec, nech už trénuje akokoľvek.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2014 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Tak ako čítam, mal najvyšší benč súťaže, inak Jelínek váha pod 70 a 155 benč, má silu chlapec, nech už trénuje akokoľvek.

jo jo a to ho prý dobré 3 měsíce netrénoval. :-) Svět je strašně nespravedlivej. Jelínek je dobrej, ale tady Venca ho sfoukne jako svíčku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. ende šlus Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 27, 28, 29  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: