|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
alpha1
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 6:34 pm Předmět: Prostorné fitko Praha |
|
|
Víte o nějaké prostorné tělocvičně v Praze (kdekoliv, nebo spíše centrum)? Fitka co jsem navštívila mi prostě nestačí (Kentoya, MTV, Slavia, AxaGym) vždy jen samý stroj na stroji, málo místa a prostě se tam nevejdu :-D Cvičím s vlastní vahou těla. Potřebuju spoustu prostoru (trénuju i akrobacii - stojky,...) + žebřiny, hrazda, činky, kettlebell, gymnastický míč, podložka na zem. A hlavně aby tam byl volný vstup, často by mi vyhovovaly i aerobní sály, ale ty jsou furt plné skupinovým cvičením. Děkuji za rady :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 6:54 pm Předmět: Re: Prostorné fitko Praha |
|
|
| alpha1 napsal: | | Víte o nějaké prostorné tělocvičně v Praze (kdekoliv, nebo spíše centrum)? Fitka co jsem navštívila mi prostě nestačí (Kentoya, MTV, Slavia, AxaGym) vždy jen samý stroj na stroji, málo místa a prostě se tam nevejdu :-D Cvičím s vlastní vahou těla. Potřebuju spoustu prostoru (trénuju i akrobacii - stojky,...) + žebřiny, hrazda, činky, kettlebell, gymnastický míč, podložka na zem. A hlavně aby tam byl volný vstup, často by mi vyhovovaly i aerobní sály, ale ty jsou furt plné skupinovým cvičením. Děkuji za rady :-) |
Pokud jsi ochoten dojíždět, možná by ti vyhovoval Eagle gym. Ne že bys měl místo v posilce, ale aerobní sál je většinou volný. Mají tam i prostor na box, takže pokud si zjistíš rozvrh, měl bys mít alespoň jednu místnost prakticky vždy pro sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 7:06 pm Předmět: Re: Prostorné fitko Praha |
|
|
| alpha1 napsal: | | Víte o nějaké prostorné tělocvičně v Praze (kdekoliv, nebo spíše centrum)? Fitka co jsem navštívila mi prostě nestačí (Kentoya, MTV, Slavia, AxaGym) vždy jen samý stroj na stroji, málo místa a prostě se tam nevejdu :-D Cvičím s vlastní vahou těla. Potřebuju spoustu prostoru (trénuju i akrobacii - stojky,...) + žebřiny, hrazda, činky, kettlebell, gymnastický míč, podložka na zem. A hlavně aby tam byl volný vstup, často by mi vyhovovaly i aerobní sály, ale ty jsou furt plné skupinovým cvičením. Děkuji za rady :-) |
Balance Club Brumlovka. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 7:22 pm Předmět: Re: Prostorné fitko Praha |
|
|
| peetthemaster napsal: | | alpha1 napsal: | | Víte o nějaké prostorné tělocvičně v Praze (kdekoliv, nebo spíše centrum)? Fitka co jsem navštívila mi prostě nestačí (Kentoya, MTV, Slavia, AxaGym) vždy jen samý stroj na stroji, málo místa a prostě se tam nevejdu :-D Cvičím s vlastní vahou těla. Potřebuju spoustu prostoru (trénuju i akrobacii - stojky,...) + žebřiny, hrazda, činky, kettlebell, gymnastický míč, podložka na zem. A hlavně aby tam byl volný vstup, často by mi vyhovovaly i aerobní sály, ale ty jsou furt plné skupinovým cvičením. Děkuji za rady :-) |
Balance Club Brumlovka. |
Ale připrav se na pořádnou pálku.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
Sály jsou i třeba v BBC na Evropské (a asi i jinde) nebo WCF na Václaváku, chce to jen vychytat kdy tam nejsou skupinovky a popřípadě se domluvit, zda není problém si tam cvičit sama sólo.
EDIT ... v Axe bývala i taková malá volná tělocvična, to už tam nefunguje? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
Fuj, co to bylo _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Naposledy upravil ygg dne ne srpen 24, 2014 9:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 8:13 pm Předmět: Re: Prostorné fitko Praha |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | peetthemaster napsal: | | alpha1 napsal: | | Víte o nějaké prostorné tělocvičně v Praze (kdekoliv, nebo spíše centrum)? Fitka co jsem navštívila mi prostě nestačí (Kentoya, MTV, Slavia, AxaGym) vždy jen samý stroj na stroji, málo místa a prostě se tam nevejdu :-D Cvičím s vlastní vahou těla. Potřebuju spoustu prostoru (trénuju i akrobacii - stojky,...) + žebřiny, hrazda, činky, kettlebell, gymnastický míč, podložka na zem. A hlavně aby tam byl volný vstup, často by mi vyhovovaly i aerobní sály, ale ty jsou furt plné skupinovým cvičením. Děkuji za rady :-) |
Balance Club Brumlovka. |
Ale připrav se na pořádnou pálku. |
To jo, platím tam dost. Ale je tam všechno :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|