|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
ja nevim, protoze jakmile tu padne kdekoliv zminka o AS, tak topik necekane rychle zmizi _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 8:03 pm Předmět: |
|
|
Já bych to tu nemazal (maximálně přesunul :o) ), vždyť jak píše Tom - ono to k tomu prostě určitým způsobem patří...
I nedávno si tu založil zajímavý log jeden člověk, který podstupoval 1. kůru atd. a po dni byl smazán... v tomhle mi to tu přijde trošku pozadu
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekl, že se to maže hlavně kvůli tomu, že to Ronniemu asi nedělá zrovna dvakrát dobrou reklamu, když se tady objevujou takový věci (přestože jak říkáte to k tomu svým způsobem patří) a taky proto, že sem chodí dost lidí <18, které by to taky mohlo k tomu navádět.
Naposledy upravil DiamonD123 dne ne srpen 24, 2014 9:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Já bych řekl, že se to maže hlavně kvůli tomu, že to Ronniemu asi nedělá zrovna dvakrát dobrou reklamu, když se tady objevujou takový věci (přestože jak říkáte to k tomu svým způsobem patří) a taky proto, že sem chodí dost lidí >18, které by to taky mohlo k tomu navádět. |
Jestli jsi chtěl napsat lidí pod 18, tak je to lidí < 18
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Já bych řekl, že se to maže hlavně kvůli tomu, že to Ronniemu asi nedělá zrovna dvakrát dobrou reklamu, když se tady objevujou takový věci (přestože jak říkáte to k tomu svým způsobem patří) a taky proto, že sem chodí dost lidí >18, které by to taky mohlo k tomu navádět. |
Jestli jsi chtěl napsat lidí pod 18, tak je to lidí < 18 |
No jo, chyba se občas vloudí
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út srpen 26, 2014 4:32 pm Předmět: |
|
|
| g3rtrud napsal: | tie ramená sú neskutočné... ako keby si tam napichal synthol |
keby?
|
|
| nahoru |
|
 |
we88by
|
|
| nahoru |
|
 |
Aleslamka

|
Zaslal: po září 01, 2014 7:30 am Předmět: |
|
|
Slušná práce! Jen tak dál
|
|
| nahoru |
|
 |
Aleslamka

|
Zaslal: út září 02, 2014 5:29 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, jmenuju se Aleš Lamka, zde je moje aktuální forma :)
Budu rád za názory všeho druhu :)
174cm, 81kg
24 let
[/img]
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|