|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Číča

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 10:04 pm Předmět: |
|
|
Hele nevíte někdo,kde by se dalo pořídit větší množství ořechů za lepší finance než pytlíčky v globusu,atd.? Zajímají mě hlavně mandle,lískáče...případně kešu,pistácie na zpestření. Do Makra kartu nemám a google mi s obchodama moc nepomohl :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
KT
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 7:16 am Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Hele nevíte někdo,kde by se dalo pořídit větší množství ořechů za lepší finance než pytlíčky v globusu,atd.? Zajímají mě hlavně mandle,lískáče...případně kešu,pistácie na zpestření. Do Makra kartu nemám a google mi s obchodama moc nepomohl :-/ |
Tohle řeším neustále, ale bohužel jediné, kdy se dají sehnat levněji jsou akce a ty bývají hlavně až kolem Vánoc...to si vždy udělám zásoby... (jinak tesco mělo akci na mandle a lískáče 500g asi před 3 týdny, Albert má zas na kešu teď, ale to je 150g balení) ty ceny, kam se to vyšplhalo, už jsou nehorázné a je to čím dál horší...
a internetové obchody mám prolezlé a když připočteš poštovné, vyjde to i dráž než supermarket..
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 8:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
No vida. Minulý rok to zdražily manle i lískáče tak o 2-3kc na 100g.
JInak teď je losos v Lidlu v akci
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | snad to tu vydrží
asi nej ceny na ořechy i másla, co jsem na netu našel
|
A to se "vyplatí" :D stojí 41,- a když k tomu ještě připočteš poštovné 139,-..navíc v tescu mají mandle 100g za 25,-
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
| KT napsal: | | elrubio napsal: | snad to tu vydrží
asi nej ceny na ořechy i másla, co jsem na netu našel
|
A to se "vyplatí" :D stojí 41,- a když k tomu ještě připočteš poštovné 139,-..navíc v tescu mají mandle 100g za 25,- |
tak zrovna sis vybral BIO mandle, výborné porovnání.
A mandle jsou levný, porovnával bych třeba kešu, para, lískové...
např. arašídové máslo 1kg za 195 Kč není špatná cena
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: |
tak zrovna sis vybral BIO mandle, výborné porovnání.
A mandle jsou levný, porovnával bych třeba kešu, para, lískové...
např. arašídové máslo 1kg za 195 Kč není špatná cena |
Vše je tam dražší než v marketech, to vím jistě, na ořeších "ujíždím" ;)
A arašídové máslo si dělám doma sama - cena mi vyjde o polovinu méně..ale chápu, že někdo si raději připlatí, než aby si s tím dal práci to vyrobit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Candyman
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | např. arašídové máslo 1kg za 195 Kč není špatná cena |
V Kauflandu mají 300g běžně za 29,90Kč (což je asi 100Kč za kilo)
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 1:33 pm Předmět: |
|
|
OK, chápu, nechte to být..
btw. to Kauflandové je pěknej hnus
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
Ořechy jako takový se levně sehnat nedaji nikde, maximálně tak když máte vlastní strom nebo si k někomu zajedete nasbírat...
Nejlepší je koupit arašídy někde v Kauflandu nebo Tescu za 30Kč/500g a během 5 minut z toho doma udělat vynikající ar. máslo za pakatel...
Jinak když už kupovat ořechy kvůli zdravým tukům, pak pokud chci levně, tak opravdu nejlepší ty arašídy nebo různé semínka, tam je cena kolem 10-15Kč/100g, což je taky relativně v pohodě - a nutričně podobný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 3:21 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | Ořechy jako takový se levně sehnat nedaji nikde, maximálně tak když máte vlastní strom nebo si k někomu zajedete nasbírat...
Nejlepší je koupit arašídy někde v Kauflandu nebo Tescu za 30Kč/500g a během 5 minut z toho doma udělat vynikající ar. máslo za pakatel...
Jinak když už kupovat ořechy kvůli zdravým tukům, pak pokud chci levně, tak opravdu nejlepší ty arašídy nebo různé semínka, tam je cena kolem 10-15Kč/100g, což je taky relativně v pohodě - a nutričně podobný. |
Většinou se ale ořechy jí na nízkokalorických dietách a arašídy mají právě těch sacharidů dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 5:35 pm Předmět: |
|
|
A ještě k tomu - arašídy nejsou ořechy ;) _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: čt září 04, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
citrony 90,-/kg
na mě si nepřijdou..kupuji grepy 16,-/kg
máte někdo podobné vychytávky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 04, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|