|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 8:55 pm Předmět: Fitko Poděbrady, Nymburk, Sadská |
|
|
Víte tam o něčem? Je někdo odtamtud? Budu teĎ týden v téhle oblasti a rád bych si šel někam zacvičit :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Notrax
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 4:03 am Předmět: |
|
|
Fitclub evo je ok, ale jestli chceš spíš bušírnu kde je víc crossfitoveho načini a různejch takovejch srandiček, tak Fitness studio L v poděbradech. Jde o to co preferuješ. Ve fitclub Evo je lepší trenér a je tam čistějš, ale mí%n náčiní...Já jsem zrovna ted na zélandu, jinak bych zašel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | Fitclub evo je ok, ale jestli chceš spíš bušírnu kde je víc crossfitoveho načini a různejch takovejch srandiček, tak Fitness studio L v poděbradech. Jde o to co preferuješ. Ve fitclub Evo je lepší trenér a je tam čistějš, ale mí%n náčiní...Já jsem zrovna ted na zélandu, jinak bych zašel... |
Na to jsem koukal, vypadá to moc pěkně. A ty lana a všechny ty serepetičky může člověk normálně využívat, nebo jen v rámci těch společných tréninků? _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 11:04 pm Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Fitclub evo je ok, ale jestli chceš spíš bušírnu kde je víc crossfitoveho načini a různejch takovejch srandiček, tak Fitness studio L v poděbradech. Jde o to co preferuješ. Ve fitclub Evo je lepší trenér a je tam čistějš, ale mí%n náčiní...Já jsem zrovna ted na zélandu, jinak bych zašel... |
Na to jsem koukal, vypadá to moc pěkně. A ty lana a všechny ty serepetičky může člověk normálně využívat, nebo jen v rámci těch společných tréninků? | Jestli reaguješ na to Fitness L studio-tak tam to můžeš používat kdykoliv. Netušim jak to tam tedka je, kdyby vecer byla nejaka zumba nebo tak neco, ale to ted moc nebývá. A ve Fitclub Evo taky kdykoloi, akorát je tam více tréninků pod vedením trenéra, více boxu a občas je to tudíž zavřené...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 8:02 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | | peetthemaster napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Fitclub evo je ok, ale jestli chceš spíš bušírnu kde je víc crossfitoveho načini a různejch takovejch srandiček, tak Fitness studio L v poděbradech. Jde o to co preferuješ. Ve fitclub Evo je lepší trenér a je tam čistějš, ale mí%n náčiní...Já jsem zrovna ted na zélandu, jinak bych zašel... |
Na to jsem koukal, vypadá to moc pěkně. A ty lana a všechny ty serepetičky může člověk normálně využívat, nebo jen v rámci těch společných tréninků? | Jestli reaguješ na to Fitness L studio-tak tam to můžeš používat kdykoliv. Netušim jak to tam tedka je, kdyby vecer byla nejaka zumba nebo tak neco, ale to ted moc nebývá. A ve Fitclub Evo taky kdykoloi, akorát je tam více tréninků pod vedením trenéra, více boxu a občas je to tudíž zavřené... |
Myslel jsem to L studio. Díky moc za rady :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st srpen 27, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem dnes v tom L-Studiu a moc pěkný, dobře jsem se tam vyřádil. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|