nestíhám jídelníček po tréninku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - nestíhám jídelníček po tréninku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> nestíhám jídelníček po tréninku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
czechgym

PříspěvekZaslal: čt srpen 28, 2014 9:29 pm    Předmět: nestíhám jídelníček po tréninku Odpovědět s citátem

Zdravím všechny zkušené a chytré lidi. S kámošem se tenhle rok připravujeme na soutěž a máme problém s po tréninkovým jídlem. Protože kvůli práci, ve které končíme v 8, nám vychází, že trénink končíme někdy kolem 10. Takže pevná strava se dá někdy v 11 až půl 12. Bohužel chodíme ještě do školy a vstáváme v 6:15.
No a tak nevíme jak vyřešit tuhle situaci, aby jsme nezanedbávali regeneraci a nebo stravu, neboť oboje je velmi důležité.
Tak pokud vás napadne nějaká situace, jak jí vyřešit. Prosím vás, šup sem. :)

Předem děkuji za odpověď. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FritzH

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediné co mě napadá když nechceš dát pevnou stravu....hned po trenálu bcaa...doma před spaním protein....a ještě bych se ve tři budil bud též na protein a nebo zase bcaa
Wekman

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych vicemene souhlasil s predchozim, akorat bych hned po treninku dal bud gainer (mas~li) nebo jinej rychlej curk (banan,piskoty) a jak dojdes domu,tak protein,nebo nocni protein a k tomu treba i par orechu.
člověk

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já většinou jím tvaroh v 22:00 - 23:00 a snídám někde v 5:45 (taky mi zase začíná škola :o)
Ale dlabat maso s rýži v 11 hodin by se mi už taky nechtělo...řešil bych to asi po tréninku nějakým rychlejším proteinem (hydro, izolát), pokud jsi v dietě, tak bych sachry rozhodně nepřidával.
V době po té 11 bych dal asi znova protein, spíše s pomalejším vstřebáváním a pokud možno přidat rozemleté (instantní) vločky (jako náhrada rýže - pokud ji dáváš)

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá srpen 29, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Těžko radit, nevíme jak trénuješ a co je Tvým cílem. Pokud je to nějaký split 3+1 a více a chceš nabrat, nebránil bych se sacharidům na závěr dne. Po tréninku bych dal do 50 g sacharidů z ovsa nebo něco podobného a hydro. Před spaním pomalejší protein.
Jinak nevidím nic na tom dát po desáté maso a přílohu, když jdeš spát kolem půlnoci. Před spaním bych dal pomalejší protein a den zahajoval hydrem.

Rychle na stránku:

Přejdi na: