|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Liv
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 4:28 pm Předmět: Předtréninkový a potréninkový nápoj |
|
|
Čau,
chtěl bych se zeptat ohledně nápoje před a po tréninku.
Je vhodné pít protein+maltodextrin? Udělat si prostě svůj gainer podle mé potřeby. Zkoušel jsem si něco o tom přečíst na fóru a lidé to doporučovali jako potréninkový nápoj. Je vhodný i jako předtréninkový? Nebo byste zvolili něco jiného?
Ještě bych se chtěl zeptat ohledně různých vitamínů. Jako hodně jsou důležité a popř. které výrobky byste doporučili?
Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
donkeydawg
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Liv
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
| donkeydawg napsal: | před tréninkem si dej pevné kvalitní jídlo, někdo dává hoďku před, někdo dvě, záleží na Tobě.
Po tréninku bych určitě nehrotil a dal si klasicky protein s rozmixovanýma vločkama, než vyhazovat peníze za všelijaké gainery.
Co se týče vitamínu
Ja beru Nexgen od Reflexu |
Proto jsem psal, jestli je v pořádku po tréninku do proteinu přidat maltodextrin, abych si udělal jakoby vlastní gainer. Mám 70kg/180cm, takže bych rád přibral. Nebo šlo by do proteinu přidal půl na půl rozmixované vločky a maltu? Nebude to moc?
Za odkazy na vitamíny díky, pročtu si to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Liv
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | Pokud máš 70 kg, tak by neměl být problém získat všechny živiny z běžné stravy. Až to teprve přestane stačit, tak pak můžeš řešit nějaký gainer |
To sice ano, ale já jsem takovej typ, že mi dělá problém do sebe dostat dostatek sacharidů. Nemám moc chutě na jídlo přes den (ne, že bych nejedl, ale nesním toho tolik prostě), proto jsem to chtěl lehce dohnat aspoň proteinem s maltou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 6:58 pm Předmět: |
|
|
A co budeš dělat pak, až to nebude stačit, zvýšíš množství množství maltodextrinu? Spíš vypiš svůj současný jídelníček a ono to určitě půjde upravit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Liv
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | A co budeš dělat pak, až to nebude stačit, zvýšíš množství množství maltodextrinu? Spíš vypiš svůj současný jídelníček a ono to určitě půjde upravit. |
Poslal jsem ti soukromou zprávu.
|
|
| nahoru |
|
 |
A la francaise

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Liv napsal: | | Big Muscle napsal: | | A co budeš dělat pak, až to nebude stačit, zvýšíš množství množství maltodextrinu? Spíš vypiš svůj současný jídelníček a ono to určitě půjde upravit. |
Poslal jsem ti soukromou zprávu. |
Nemůžeš do sebe narvat tolik sacharidů? Ááále vždyť ta rýže tam klouže sama ;-) přítel má 190cm a začínal s 63kg za dva měsíce přibral 7kg bez gainerů a bez proteinů.Hlavně jez,co ti chutná,cpi tam různý omáčky,aby ti to chutnalo a pokud i takhle je to obtížný doporučuju si pořídit estragon,který ti zvedne chuť k jídlu hned :-) já sama měla podvýživu,teď nabírám na 50kg (mám 155cm) a už se fakt těším do diety,až ta rozežranost skončí
|
|
| nahoru |
|
 |
Liv
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
| A la francaise napsal: | Nemůžeš do sebe narvat tolik sacharidů? Ááále vždyť ta rýže tam klouže sama ;-) přítel má 190cm a začínal s 63kg za dva měsíce přibral 7kg bez gainerů a bez proteinů.Hlavně jez,co ti chutná,cpi tam různý omáčky,aby ti to chutnalo a pokud i takhle je to obtížný doporučuju si pořídit estragon,který ti zvedne chuť k jídlu hned :-) já sama měla podvýživu,teď nabírám na 50kg (mám 155cm) a už se fakt těším do diety,až ta rozežranost skončí |
Rýži bych potřeboval něcim lehce dochutit (když ji mám k masu, tak je to bez problému, ale kdybych ji měl jíst samotnou tak nevím), nemáš nějaký návrh? Já bych jedl co mi chutná, ale to bych toho musel umět uvařit víc (zatím je to se mnou bída :D) Jinak díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Liv napsal: | | A la francaise napsal: | Nemůžeš do sebe narvat tolik sacharidů? Ááále vždyť ta rýže tam klouže sama ;-) přítel má 190cm a začínal s 63kg za dva měsíce přibral 7kg bez gainerů a bez proteinů.Hlavně jez,co ti chutná,cpi tam různý omáčky,aby ti to chutnalo a pokud i takhle je to obtížný doporučuju si pořídit estragon,který ti zvedne chuť k jídlu hned :-) já sama měla podvýživu,teď nabírám na 50kg (mám 155cm) a už se fakt těším do diety,až ta rozežranost skončí |
Rýži bych potřeboval něcim lehce dochutit (když ji mám k masu, tak je to bez problému, ale kdybych ji měl jíst samotnou tak nevím), nemáš nějaký návrh? Já bych jedl co mi chutná, ale to bych toho musel umět uvařit víc (zatím je to se mnou bída :D) Jinak díky :) |
Však nemusíš jíst jenom rýži, já třeba když jsem chtěl fakt přibrat a nekoukal jsem na to, jaká to je kvalita, tak jsem si koupil v obchodě ovesný vločky jako musli, takže tam byla nějaká čokoláda a tak a valil jsem to tam každej den s jogurtem x-krát, mimo to spousta vajíček a tvarohu, a šlo to nahoru krásně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Liv
|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 11:35 pm Předmět: |
|
|
Nechám se inspirovat a příště až půjdu nakoupit, tak toho vemu snad dost.
Když už jsem tu dělal tohle téma, chci se zeptat ohledně multivitamínu. Myslim si, že by se mi dost hodily, podle toho jakou jsem měl zivotosprávu poslední měsíce. Jak hodně důležitý jsou multivitamíny?Cítím se přes den unavený, i když spím dost, může to být nedostatkem vitamínu? přemýšlel jsem např. o tomhle: Multivitamín s minerály (42 složek) (kdyžtak si to najděte na eshopu, bohužel mi nejdou vkládat odkazy kvůli malému počtu příspěvků)
Další otázka, co do sebe dostat hned po tréninku? Rozhodl jsem se tedy na protein s maltou vykašlat. Cestu z fitka domu mám cca 35 minut, takže ideální by bylo mít ten "gainer", nicméně co tedy místo něho? Banány + něco na bílkoviny?
Díky moc za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so srpen 30, 2014 6:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Liv
|
Zaslal: so srpen 30, 2014 3:47 pm Předmět: |
|
|
Díky za odkaz, co ohledně těch multivitaminu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|