|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
potvurka77
|
Zaslal: st září 03, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | Nezlob se na mě,ale určitě tady nejsi jediná kdo poctivě dře a maká v práci...
Po úrazu tady lidi většinou ztrácí na váze a na hmotě... pár jedinců přibere..
Všechno je to vždycky jenom v hlavě a v odhodlání...
Bez pravidelného cvičení to nešlo udržet ...Jak nešlo? Ti to nekdo zakazal nebo co? |
Ano,lékař. Zakázal. Chůze a málo. pro bolesti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Woko_O

|
Zaslal: st září 03, 2014 9:50 am Předmět: |
|
|
sk: řešim tady nářek ženy která evidentně chce zhubnout ale neni pro to dostatečně odhodlaná a myslí si že to nejde... Tak tady radši všichni budem zbuzovat naději že to půjde bez tý "buzerace" a že to přijde samo..
To řeším.. Pani chtěla radu, tak jí radim, že bez odhodlání a vůle na to prostě nemá.. tečka.
EDIT: omlouvám se..neveděl jsem že dneska lekáři zakazují držet váhu dole pravidelným jezením zdravého jídla..
Naposledy upravil Woko_O dne st září 03, 2014 9:51 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st září 03, 2014 10:33 am Předmět: |
|
|
Tohle mě vždycky pobaví. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st září 03, 2014 11:34 am Předmět: |
|
|
| potvurka77 napsal: | | Woko_O napsal: | Nezlob se na mě,ale určitě tady nejsi jediná kdo poctivě dře a maká v práci...
Po úrazu tady lidi většinou ztrácí na váze a na hmotě... pár jedinců přibere..
Všechno je to vždycky jenom v hlavě a v odhodlání...
Bez pravidelného cvičení to nešlo udržet ...Jak nešlo? Ti to nekdo zakazal nebo co? |
Ano,lékař. Zakázal. Chůze a málo. pro bolesti. |
Fakta. Nemůžeš moc cvičit, nemáš disciplínu na dodržení jídelníčku. Nemáš ani velkou motivaci to držet.
Ono je to jednoduché. Sama nezhubneš. Nejsi v tom sama, takže si z toho nic nedělej. Jestliže něco nezvládáš, potřebuješ odbornou pomoc - dietologa. Ten ti poradí co se sebou dělat, případně doporučí podvázání žaludku či přemostění střev. Jenže i k tomu potřebuješ určitou disciplínu, protože třeba i podvázaný žaludek se dá znovu roztáhnout. Takže, dietologa.
Tady na webu můžeš dostat rady jak zhubnout, ale neporadíme ti jak si srovnat hlavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st září 03, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
| potvurka77 napsal: |
Děkuji. Zadat do google DM VitälDiet.. odkaz mi to nevezme,jsem tu krátce. |
nj nemecky neumim...ale ten vypis co jsi poslala vyse jsem pochopil :)
takze z koktejlu mas rano 18g sacharidu, 24g bilkovin
1x cottage + 1ks pecivo = 18g bilkovin, 6g tuku a 6g sacharidu + nejakych 30g sacharidu
1x obed maso (150g) + priloha (ryze 150g) = 20g bilkovin 10g tuku + 60g sacharidy
1x tvaroh polotucny (150g) + ovoce (banany, broskve...) = 25g bilkovin + nejakych 20+g sacharidu za kus
nejaka vajecina, nebo hemenex... 2vejce + 40g sunka = cca 25k bilkovin + 14g tuku + pecivo = 30g sacharidu
takze...je 18h...mas v sobe cca: 190g sacharidu, 100g bilkovin, 33g tuku - malo
a az dostanes na neco chut, tak si das zeleninovy salat s dresingem z olivoveho oleje ;] a zchroupes k tomu par obyc. mandli nebo vlaskych orechu = cca 20g
...................................
vynechas vsechny sladke vody, vcetne radoby ledovych caju a podobnych hruz, vsechny ty tycinky a cipsy a orisky a cokolady a zakusky a podobne
po mesici uvidis co se deje, pokud nebudes hubnout, tak ubrat sacharidy, ale divil bych se
s redukci vahy pak muzes redukovat mnozstvi bilkovin a az prestanes hubnout tak zase ubrat sacharidy...atd...
pokud zacnes cvicit, tak muzes sacharidy postupne zvysit
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 03, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
jenomze to ji prave nejde
jidelnicek je dobre, ale neudrzi chute na uzde _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
efnit
|
Zaslal: st září 03, 2014 11:20 pm Předmět: |
|
|
Tady je si třeba uvědomit, že přežírání se nesmyslem ti problémy ze kterých máš stres nevyřeší. Nevím z čeho stres máš a je mi to celkem jedno, v takových životních obdobích je ale důležité nastavit si tvrdý režim v něčem, v čem budou výsledky, které potěší - a tím vykompenzují stres, který máš. Což hubnutí pomůže, navíc se ti zvedne sebevědomí a třeba se díky tomu někam posuneš. Začátky jsou těžké ve všem, protože něco děláš a nevíš kam to směřuje.
A k tomu cvičení po ránu, když chceš, tak jdeš. Nejsi ranní ptáče, tak se jim staň. Já v práci stojím 11 hodin na nohách, do fitka chodím ráno a kolikrát si říkám, že to ustát prostě nepůjde. Že ráno nevstanu, protože jsem s tím měl vždycky taky problém. Ale ono to jde, protože ti nic jiného nezbývá, když ti na něčem záleží a jdeš si po tom.
Méně výmluv, více řešení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|