Boty (převážně) na běh

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Boty (převážně) na běh  Úvodní stránka -> Ostatní -> Boty (převážně) na běh
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riku

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, ale hlavně si nekupuj Speedcross od Salomonu, ty jsou sice do terénu suprový ale podrážka vydrží tak měsíc :D prostě boty na jeden závod a vyhodit do koše.. no nebere to za 3k
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus si zaběhat na boso .. je to lepší než v botách
Valal

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitní boty za dobrou cenu jsou tady http://www.mizunostore.cz/ . Není to jen z mé zkušenosti, na spoustě jiných diskuzí ti hodně lidí poradí mizuno.
Valal

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kvalitní boty za dobrou cenu jsou tady http://www.mizunostore.cz/ . Není to jen z mé zkušenosti, na spoustě jiných diskuzí ti hodně lidí poradí mizuno.
Valal

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry nevím proč mi to tam skočilo 2x
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

joo není nad dražší boty než mizuno
Spazik

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
joo není nad dražší boty než mizuno

Nohy máš jen jedny A v posezónním výprodeji se dají koupit třeba i za polovinu. Osobně mám několik bot Asics a Mizuno (volejbal/běh) - vždycky tu nejvyšší řadu - a rozdíl mezi botou za litr a touhle za 3-4k (ve výprodeji +-2k) je propastný. Jde i o trvanlivost - mám halové Asicsy - asi 12 let rekreačně používané a stále jsou nositelné (bez jakýchkoli vad krom stáří materiálu a drobného opořebení).
JENDA10

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenomže ona není vůbec pravda, že v botách za 4k si nezničíš nohy. Naopak vídám denně, že si lidi bez sportovní průpravy, co neumí běhat (on běh totiž není až tak intuitivní, jak se může zdát), pořídí takový boty, který jim i přes tragickou techniku běhu poskytujou klamnej pocit pohodlí a bezpečnosti. :) Jinými slovy, kdo umí běhat, ten si nezničí nohy v žádnejch botách (pokud se nebude jednat o velký objemy tréninku, což u kondičáka nehrozí :)).

Mně samotnýmu se běhalo mnohem líp v obyč. Mizunech za 1100,- než v Asicsech za 3,8k. A co se týče trvanlivosti, vyšly úplně nastejno - 2 roky při objemu cca 150 km měsíčně. :)

Edit: Teď jsem si všimnul, že Valal obnovil starou diskuzi, zřejmě jenom kvůli reklamě na Mizuna, takže můj příspěvek postrádá smysl. Pardon. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Boty (převážně) na běh Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: