|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Aleslamka

|
Zaslal: út září 02, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Ten double biceps je pěknej, sice nedisponuješ žádnýma vrcholkama ale to vůbec nevadí. To torzo je moc pěkný a symetrický. Z tý druhý fotky jde prd vyčíst, je to moc z blízko, zkus to drobet z dálky |
Ruce jsou jedna z mých slabin, snad jí časem vyřeším :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: st září 03, 2014 8:23 am Předmět: |
|
|
pekny alesi... co pouzivas za filtr? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Aleslamka

|
Zaslal: st září 03, 2014 8:28 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | pekny alesi... co pouzivas za filtr? |
:D Různě, podle toho jak to vypadá, ale většinou jen barvičky, světlost, tmavost, podsvětlení a zaostření :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st září 03, 2014 8:47 am Předmět: |
|
|
| Aleslamka napsal: | Ahoj, jmenuju se Aleš Lamka, zde je moje aktuální forma :)
Budu rád za názory všeho druhu :) |
Pokud nemas nejake soutezni ambice a podobne priteplenosti, tak muzu jen rict, ze tohle je perfektni symetricka postava a rekl bych ze tak idealni stav 95% tohohle fora.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st září 03, 2014 8:59 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Hezká forma...snad to Hulkie ustojí |
neztrácej čas kravinama a radši napiš jaký nový spotřebič se chystáš pořídit do domácnosti:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 03, 2014 9:38 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Deadlift napsal: | Hezká forma...snad to Hulkie ustojí |
neztrácej čas kravinama a radši napiš jaký nový spotřebič se chystáš pořídit do domácnosti:-) | Nerozptyluj se, ať nespadneš ze štaflí pane mistr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aleslamka

|
Zaslal: st září 03, 2014 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Aleslamka napsal: | Ahoj, jmenuju se Aleš Lamka, zde je moje aktuální forma :)
Budu rád za názory všeho druhu :) |
Pokud nemas nejake soutezni ambice a podobne priteplenosti, tak muzu jen rict, ze tohle je perfektni symetricka postava a rekl bych ze tak idealni stav 95% tohohle fora. |
Díky, super slova :)
Noo a s tím soutěžěním bych "bohužel" chtěl zkusit men's physique příští rok :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st září 03, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: |
Takové zatím nic moc říkající fotky po dlouhé době, v průběhu týdne půjde konečně cvičit s někým tak udělám celé postavy, 21 let 98kg tuku netuším, 198cm výška, |
No podle reakcí jsem nejspíš jediný, ale ty ramena mi přijdou trošku komicky velké ke zbytku postavy. Měl by jsi je na chvíli vynechat než se dotáhne zbytek
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st září 03, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Hulkie napsal: | | Deadlift napsal: | Hezká forma...snad to Hulkie ustojí |
neztrácej čas kravinama a radši napiš jaký nový spotřebič se chystáš pořídit do domácnosti:-) | Nerozptyluj se, ať nespadneš ze štaflí pane mistr. |
Já jsem teď na pracáku, ale hlásil jsem na na místo řidiče "Výzkumného pracovníka v oblasti mikroorganismů", tak mně snad vemou
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st září 03, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
Řidiče bych potřeboval - na tři dny v týdnu. Pokud jsi z Ostravska, tak Tě snad jak ty píšeš "vemou" (pokud umíš ve Vemě, bylo by to plus kvůli docházkám).
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Aleslamka

|
Zaslal: čt září 04, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
Makej makej! Dokud to jde dobře :D:D Jen tak dál
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|