Ztuhlé trapézy

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ztuhlé trapézy  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Ztuhlé trapézy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alcatraz24

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2014 12:41 pm    Předmět: Ztuhlé trapézy Odpovědět s citátem

Čau, píšu protože mám už nějakou dobu cca měsíc a půl ztuhlý trapézy, stalo se mě to v posilovně při bicepsových zdvizích s velkou činkou, při posledních opakováních sem cejtil jako by mě v těch trapézách něco povolilo, ale nebral sem na to zřetel a tak 3 týdny cvičil dál bez nějakejch problémů...občas to ale trochu pobolívalo tak sem si s tím zašel k doktorce, ta mě řekla že je to zatuhlý a napsla na to dorsiflex ale to mě pomohlo jen na dobu co sem to bral a teď je to zas stejný. Na netu sem si hledal co by mohlo pomoct tak sem začal s teplejma koupelema že to prokysličuje svaly a uvolňuje je, koupil sem si hořčík že to má přinášet uvolněnost tkání ale pořád nijak velký zlepšení nevidím. Dost mě to štve, protože teď už kvůli tomu nemůžu cvičit, protože jak na to vyvinu nějakej tlak tak to začne bolet. Tak se chci zeptat jestli s tím někdo nemá nějaký zkušenosti nebo jestli by mě někdo prostě nemohl poradit co dělat aby to zas bylo OK nebo kam si s tím mám zajít. Předem dík za jakoukoliv radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
freshman

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2014 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najdi si opravdu kvalitního masera, nikoho kdo te bude jen tak sudlit, ale nekoho kdo se toho neboji a dokaze poradne pritlacit. Rozhodne lepsi jak do sebe prat leky.
Davson12

PříspěvekZaslal: út září 02, 2014 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, asi to bude chtít terapeuta, to nemusí jít jenom o příznaky, co potřebují "masáž"
freshman

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U terapeutu uz jsem byl, oni ti poradi co cvicit,ukazi par cviku a blablabla... Pokud to telo ale mas fakt v prdeli je treba ho i trochu uvolnit, napriklad tou kvalitni masazi (problem je najit masera ktery masiruje, vetsina maseru si neda tu praci a cloveka spise hladi). Ty ztuhle svaly ti pak meknou a lip se napravuji a protahuji. Kdyz mas ten sval jak sutrak tak se dost tezko protahuje. Chce to delat vice veci naraz. Me ty masaze treba pomohli neskutecne, a je to poznat, samozrejme ze k tem masazim ale pridavam protahovaci cviky treba od toho fyzio, cvicim core atd...
Číča

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám podobný problém,permanentně zatuhlý trapéz a svaly kolem krční páteře. Masáž pomáhá výborně,ale je to takové dočasné řešení. Důležité je protahovat komplet svaly kolem krku a lopatek,chce to najít někoho,kdo tomu opravdu rozumí a ukáže ti cviky,které budeš řejněme obden cvičit. Prášky jsou k ničemu,řeší jen akutní případy,když potřebuješ fungovat. Stejně tak najít kvalitního fyzioterapeuta není úplně jednoduchý,mně sice nějaká žena,co to dělá 20 let ukázala pár cviků,ale nebylo to úplně ono-nejvíc mi pomohl jeden kulturista/fyzioterapeut,co takhle napravuje lidi-Kdybys byl ze severních čech,mohu doporučit,maséra rovněž. Ale pokud To máš jen teď měsíc a půl,tak by ty masáže pomoct měly-2x týdně krční páteř,případně celá záda,pokud nemáš finanční nouzi.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st září 03, 2014 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Elliot Hulse má ve svým videu pár cviků na protažení svalů krku a trapézu, tak na to mrkněte, je to samozřejmě jen základ, chce to hledat víc.

zadejte "4 Critical Stretches that Cure Your Worst Imbalances" na youtube

Rychle na stránku:

Přejdi na: