Objemovka - suplementy, trenink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemovka - suplementy, trenink  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objemovka - suplementy, trenink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 9:28 am    Předmět: Objemovka - suplementy, trenink Odpovědět s citátem

Ahojky chci se zeptat, zda je možné kombinovat hmb s kreatinem? Protein, glutamin, bcaa samozřejmost :-) Je dobré v objemovce i zařazovat kardio? Den fitko - druhý den kardio - den fitko atd? Nebo je to pitomina? A jak je to s jídělníčkem? Vážím 58kg, výška 173cm. Dávám do cca 120g bílkovin, cca 200g sacharidů a 30g tuků. Nebo mám někde přidat? Potřebuju přidat svaly, u mě to nejde tak jednoduše no
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyhodit HMB, BCAA a glutamin. Koupit si maso bílkoviny přijímat z něj ( ty bílkoviny stačí, klidně můžeš jít i níž. Sacharidy dle tělesného tuku). S Tvojí hmotností je investice do dopl%nků úplně zbytečná záležitost. Trénink 1+1 je vhodný. Kardio musíš posoudit sama - záleží co od něj čekáš. Pokud vyšší aerobní trénovanost - proč ne. Pokud chceš přibrat, bude to kontraproduktivní.

Pokud jsi ale žena, což dle nicku jsi - tak tu aerobku dej.:o)
Vhodný je podle mě běh nebo rychlá chůze do kopce/hor. Jsi z Ostravy, tak máš Lysou za městem:o)
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Vyhodit HMB, BCAA a glutamin. Koupit si maso bílkoviny přijímat z něj ( ty bílkoviny stačí, klidně můžeš jít i níž. Sacharidy dle tělesného tuku). S Tvojí hmotností je investice do dopl%nků úplně zbytečná záležitost. Trénink 1+1 je vhodný. Kardio musíš posoudit sama - záleží co od něj čekáš. Pokud vyšší aerobní trénovanost - proč ne. Pokud chceš přibrat, bude to kontraproduktivní.

Pokud jsi ale žena, což dle nicku jsi - tak tu aerobku dej.:o)
Vhodný je podle mě běh nebo rychlá chůze do kopce/hor. Jsi z Ostravy, tak máš Lysou za městem:o)

Tak ty suplementy mam a vyuzivam, teda ted zatim bcaa, glutamin, protein....pred tim i kreatin a hodlám jej zase zařadit :-) Nejsou to pro mě vyhozené peníze, ale dobří pomocníci, makám vážně hodně. Tuk mám teď minimální. Jezdím mimoto ještě na koni závodně parkur. Takže není vyjimkou, že po skokovém tréninku fičím do fitka ještě, nebo po tréninku si zajedu na brusle na hodinu a půl.....
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK - co od každého jednotlivého suplementu Tebou vyjmenovaného očekáváš, kdy a v jakém dávkování ho bereš?
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
OK - co od každého jednotlivého suplementu Tebou vyjmenovaného očekáváš, kdy a v jakém dávkování ho bereš?

Tak máme to sestavené s trenérem....bcaa půl hodinky před tréninkem a poté ihned po tréninku (větší výdrž, proti rozpadu svalové hmoty, svalová výživa a budování svalu...myslím, že k čemu bcaa slouží do detailu vypisovat nemusím :-D), glutamin ihned po tréninku a před spaním v netréninkový den po některém z jídel (proti přetrénování, lepší zásobení svalů....), protein myslím že nemusím řešit ;-)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak v tom případě ok - a jídelák? (zajímalo by mě dávkování BCAA, Glu a HMB když už jsme u toho). Jinak - když máš trenéra-tak co to tu řešíš?:o)) Nekaž mu jeho práci a pokud mu věříš a je to dobrý trenér - nenech se nahlodat radami co Ti tu dáváme
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Tak v tom případě ok - a jídelák? (zajímalo by mě dávkování BCAA, Glu a HMB když už jsme u toho). Jinak - když máš trenéra-tak co to tu řešíš?:o)) Nekaž mu jeho práci a pokud mu věříš a je to dobrý trenér - nenech se nahlodat radami co Ti tu dáváme

Jídelák mám hooodně pestrý, ale např.:
snídaně: 60g ovesné vločky, 10g protein, vlašské ořechy 15g, mléko polo 100 ml, nějaké ovoce podle chuti :-)
svačina: jogurt bílý + ovoce nebo musli, nebo pečivo + šunka + zelenina apod.
oběd: maso 150g (kuřecí, vepřové libové, hovězí, ryby, 50 g soja, 2 vejce...) + rýže, brambory, občas celozrnné těstoviny, zelenina (nesmažím nic, vše na páře, dušené, pečené na vodě, vlastní šťávě...)
svačina: před tréninkem - pečivo + šunka, syr + zelenina nebo vločky s jogurtem, tvarohem apod., po tréninku: protein + ovoce + ovesné vločky namočené v mléce + med
večeře: pečivo, rýže + ryba, šunka, maso, vejce.... + zelenina
druhá večeře: tvaroh s proteinem, zeleninka

Bcaa beru od amixu elite rate 5 cps před + 5 po, glutamin odměrka od amixu, odměrka večer, hmb zatím neberu, kreatin jsem brala před létem podle nasycovací fáze 20 g denně a postupně snižovat měsíc....

S trenénem se nevídám každý den, suplementy mi schvaluje, ale zajímá mě třeba i názor ostatních :-) Proč ne? Nenahlodávám se.....spíše mě zajímají i názory a zkušenosti ostatních
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20 g kreatinu je na Tebe asi zbytečně moc...ale pokud s tím nemáš trávící problémy, tak proč ne. Jídelák je dobrý - pokud se nemíníš věnovat kulturistice. Za mě dobrý:o)
VeruseOstrava

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
20 g kreatinu je na Tebe asi zbytečně moc...ale pokud s tím nemáš trávící problémy, tak proč ne. Jídelák je dobrý - pokud se nemíníš věnovat kulturistice. Za mě dobrý:o)

No trávení ok :-)
papaya

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2014 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, dej si BCAA, aby se ti ta svalová hmota nerozpadla, protože bez nich to nejde, obzvláště v objemu Bože, někteří lidi si fakt myslí, že bez doplňků to nejde.. V tvým případě by sis vystačila s jedním doplňkem, a to je nějaký hydrolyzát.. Ale kdo chce kam..

Rychle na stránku:

Přejdi na: