ACL, jizva vs sauna

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ACL, jizva vs sauna  Úvodní stránka -> Ostatní -> ACL, jizva vs sauna
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 12:27 pm    Předmět: ACL, jizva vs sauna Odpovědět s citátem

Jsem asi sedm týdnů po operaci křížového vazu a přemýšlím, že bych zašel do sauny. Ví někdo, za je sauna vhodná po operaci kloubů? Může sauna ublížit jizvě a nebo je naopak dobrá pro léčení?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
flew

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://www.google.cz/search?redir_esc=&client=ms-android-htc-rev&hl=cs-CZ&safe=images&oe=utf-8&q=sauna%20po%20operaci%20kolene&source=android-browser-suggest&qsubts=1409831076930[/url]

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Mablung

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
https://www.google.cz/search?redir_esc=&client=ms-android-htc-rev&hl=cs-CZ&safe=images&oe=utf-8&q=sauna%20po%20operaci%20kolene&source=android-browser-suggest&qsubts=1409831076930[/url]

http://justfuckinggoogleit.com/
Tos mi mohl rovnou napsat tohle. Poté co jsem projel první tři stránky českých a anglických výsledků, tak jsem se přišel raději zeptat sem. Protože,

1) Pokud formuluješ otázku příliš obecně či nesprávně, dostaneš příliš širokou škálu odpovědí a nebo nerelevantních

2) Internet je žumpa, takže se kurva nediv, že po dvacetiminutovém hrabání se ve zkurveným množství irelevantních dat mi došla trpělivost a raději jsem se šel zeptat sem.
ygg

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se jizvy týče, pokud je "zatažená", tak bych se toho nebál. Já vířivku přežil, a nemyslím, že by sauna byla horší.

Pokud se jedná o kloub, tak bych to sice nějak nepřeháněl, ale s rozumem mi to přijde ok ... max bych sledoval, zda díky horku nemá koleno tendenci se plnit/natékat. Také je možno v té sauně mít na tom operovaném koleni chladný obklad, pak už by to mělo být v pohodě.
Douglas

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
[

2) Internet je žumpa , takže se kurva nediv, že po dvacetiminutovém hrabání se ve zkurveným množství irelevantních dat mi došla trpělivost a raději jsem se šel zeptat sem.

A proc predpojkladas, ze je to tady jine? Tady si taky na internetu. Proc se neporadis s operaterem, nebo jinym odpovednym doktorem?
flew

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry spatnej link ... Na mobilu mi to blbne.... Každopádně bych se spíš poradil s doktorem než s internetem :)

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Mablung

PříspěvekZaslal: čt září 04, 2014 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Mablung napsal:
[

2) Internet je žumpa , takže se kurva nediv, že po dvacetiminutovém hrabání se ve zkurveným množství irelevantních dat mi došla trpělivost a raději jsem se šel zeptat sem.

A proc predpojkladas, ze je to tady jine? Tady si taky na internetu. Proc se neporadis s operaterem, nebo jinym odpovednym doktorem?

Tím bylo myšleno, že internet je obrovský bordel. Často ti to vyplivne adekvátní informaci hned, občas se prostě k relevantní informaci nedostaneš. Ne že by tam nebyla, ale v tom bordelu nahoru nevyplave.

Operatera uvidím za 14 dní a zdálo se mi to jako blbost mu volat kvůli tomuhle. Je to pro všechny stejné. Mě hodně překvapilo, že nejsem schopen takovou informaci najít. Čekal jsem tak dvě minuty, max.

Rychle na stránku:

Přejdi na: