|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Irminsul
|
Zaslal: so září 06, 2014 2:52 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,oživíme trochu tohle téma.
Bere ji někdo delší dobu?
Já jsem kustovnici zakoupil v lékárně za cenu 42kč za 100g a mě i ženě chutná.
Pijem každý den jako čaj po dobu zatím jednoho týdne.
Zde malé info o obsahu plodů.
18 aminokyselin, z nichž 8 je esenciálních,
vitamíny - A, C, B1, B2, B3, B6, E,
21 stopových prvků např. železo, měď, sodík, draslík, selen, zinek, mangan, germanium aj.,
minerály – vápník, hořčík, fosfor,
8 polysacharidů a 6 monosacharidů,
5 nenasycených mastných kyselin, včetně esenciálních, kyselina linolová, alfa linolenová, beta-sitosterol a další fytosteroly,
5 karotenoidů, beta karoten, zeaxantin, lutein, lykopen, kryptoxantin, xantofyl,
množství fenolových pigmentů s antioxidačními vlastnostmi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny.Fox

|
Zaslal: so září 06, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | Zdravím,oživíme trochu tohle téma.
Bere ji někdo delší dobu?
Já jsem kustovnici zakoupil v lékárně za cenu 42kč za 100g a mě i ženě chutná.
Pijem každý den jako čaj po dobu zatím jednoho týdne.
Zde malé info o obsahu plodů.
18 aminokyselin, z nichž 8 je esenciálních,
vitamíny - A, C, B1, B2, B3, B6, E,
21 stopových prvků např. železo, měď, sodík, draslík, selen, zinek, mangan, germanium aj.,
minerály – vápník, hořčík, fosfor,
8 polysacharidů a 6 monosacharidů,
5 nenasycených mastných kyselin, včetně esenciálních, kyselina linolová, alfa linolenová, beta-sitosterol a další fytosteroly,
5 karotenoidů, beta karoten, zeaxantin, lutein, lykopen, kryptoxantin, xantofyl,
množství fenolových pigmentů s antioxidačními vlastnostmi |
Ahoj, většinou si ji kupuju ve zdravé výživě, 1 kg za necelé 4 stovky. Čaj je z ní dobrý, dá se i do bílého jogurtu nebo jen tak třeba k televizi. Na BB.com jsem ji viděl i jakou součást potréninkového nápoje. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Loscarlos
|
Zaslal: so září 20, 2014 3:26 pm Předmět: |
|
|
Obecně semínka doporučuji. Každý den "hrst" namíchaných semínek: goji a chia. Doplní se tím minerály a Omega-3. Přijde mi to přirozenější než polykat mutlivitamíny s minerály...Jinak určitě doporučuji před jídlem, pořádně propláchnout v horké vodě - hlavně goji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ammazonic
|
Zaslal: st duben 15, 2015 7:32 am Předmět: Nabídka GOJI |
|
|
Můžete jen udělat něco pro své zdraví - koupí a užíváním juice z kustovnice čínské (goji). GOJI ORIGINAL 100% juice je přírodní, nezahušťovaná a ničím neupravovaná, živá tekutina bez jakýchkoliv přídavných látek lisovaná z výběrových plodů kustovnice čínské, které jsou skutečným elixírem mládí, zdraví a krásy. Můžete navíc zkusit i naše sušené plody z goji, a to ve dvou velikostech. Já a syn užíváme pravidelně. Dost se nám osvědčila:)) Na imunitu synovi skvěle, mně hlavně na únavu. Užíváme značku Himalyo. Když při registraci zadáte kód HIMALYO-4441, dostanete navíc slevu - 50 Kč na každou láhev a 20 Kč na sušené plody. Doporučuju zkusit:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|