|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Possum
|
Zaslal: so září 06, 2014 6:45 pm Předmět: Liposukce žena 46 let |
|
|
Ahojte,
dnes mi mamka oznámila, že 18. září podstoupí liposukci stehen a břicha. Když jsem ji říkal, že musí hlavně změnit stravu, protože vůbec nejí a když už si něco dá, tak je skoro v každém jídle bílé pečivo, argumentovala tím, že to má vrozené a nechce si nechat poradit. Je to sice její věc, věřím, že po operaci bude cítit lépe, ale chtěl bych po vás pár rozumných argumentů, jak by se mi ji mohlo ještě pokusit přesvědčit. Věřím, že pokud uvidí stejný názor od více lidí, začne nad tím aspoň trochu více přemýšlet. Její výška je cca 165, aktuální váhu nevím, má sice větší stehna a břicho, ale pořád je to řešitelný stav a nejedná se o žádný extrém.
Díky za vaše tipy a rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Endo
|
Zaslal: so září 06, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so září 06, 2014 6:59 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že to, že jí bílý pečivo, bude ten nejmenší problém v její životosprávě :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so září 06, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
1) je to operace.....určitá rizika s tím spojená
2) pokud nezmění stravování, bude přibírat pořád, ale už jinde..... v jejím případě např. břicho apod, což teda není zrovna výhra
3) stojí to dost peněz, jdou využít líp
4) když se začne hejbat a líp jíst, zhubne celkem všude, bude se cítit líp, mít lepší fyzičku, posílí kardiovaskulární systém _________________ Narodily jsme se, abychom byly šťastné. Ne normální. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so září 06, 2014 8:06 pm Předmět: |
|
|
tak chyba, když si nechá odsát i břicho, půjde to jinam....boky, záda atd....
no, já bych nešla ani omylem, mám se ráda _________________ Narodily jsme se, abychom byly šťastné. Ne normální. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so září 06, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
Je to jen dočasné řešení, jaké má pracovní vypětí čí kolik volného času denně má?!
Když prostě změní stravování a začne rozumně s pohybem, zhubne celkově, zpevní tělo a hlavně si oblíbí jednu významnou věc - bude mít víc energie a sebejistoty.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so září 06, 2014 8:52 pm Předmět: |
|
|
Čistě ze zvědavosti, tohle má být topic o tom jak se maminka (ne)má stravovat PO operaci, nebo jak jí tu liposukci nejlépe rozmluvit?
Zatím si z některých reakcí nejsem moc jist ..... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so září 06, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
Když nechce poslouchat nikoho jinýho, tak s tím asi nic nenaděláš. Mám takový neodbytný pocit, že asi moc na neznámé lidi na fórum o kulturistice moc nedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: ne září 07, 2014 3:17 am Předmět: |
|
|
Moje prarodice meli zdravotni problemy z toho jak se stravovali, nenechali si poradit a byli strasne tvrdohlavi. Moji rdice na tom nejsou o moc lepe a jsou take tvrdohlavi, nenechaji si poradit a melo porad do kola totex (ano jako deti). Cast me rodiny je na tom hodne zle. Ja jsem take tvrdohlavi a snazim se obhajit si svoje. Nic noveho pod sluncem.
Nejhorsi, co se muze stat je, ze se ji to budes snazit vsemozne rozmluvit, vysvetlit veci ohledne jidla (na ktere predpokladam nejsi zadny expert) a nakonec to dopadne tak, ze budes ty ta zla a jeste si pokazite vztahy v rodine.
Doporucuji napriklad tento dokument:
http://www.csfd.cz/film/302405-forks-over-knives/
Mel by jit dat stahnout s ceskymi titulky. A zaverem toho filmu (bohuzel dost jednostranneho) neni to, aby vsichni prestali jist maso :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: ne září 07, 2014 7:19 am Předmět: |
|
|
Nic bych nerozmlouval. Iracionální volba liposukce nejde vyvrátit racionálními argumenty. Chce si zaplatit za nějakou iluzi, chce si koupit chiméru - nad tím se nedá vést žádná rozumná diskuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 07, 2014 10:55 am Předmět: |
|
|
| Runner napsal: | | Nic bych nerozmlouval. Iracionální volba liposukce nejde vyvrátit racionálními argumenty. Chce si zaplatit za nějakou iluzi, chce si koupit chiméru - nad tím se nedá vést žádná rozumná diskuze. |
Proč by to měla být samo o sobě irac volba? Považovat to zázrak sám o sobě na věčné časy je samozřejmě hloupost, ale liposukce nemusí být vůbec špatná volba. Ano, je MNOHEM lepší nejprve změnit životní styl+životosprávu a teprve pak začít uvažovat o zákroku, ale svět není ideální a lidé taky ne.
Já bych jí nic nerozmlouval, naopak bych se ji snažil motivovat k tomu, aby to pojala jako začátek změny, a když už jde do tohoto .... a investuje nemalé prostředky, čas, nervy, diskomfort .... tak by byla škoda k tomu nepřidat nějaké pohybové aktivity či lepší stravování, protože efekt toho všeho se násobí. A pokud by rozhodnutí o liposukci bylo prvním krokem na cestě k celkové změně, tak je to fajn a rozhodně plus.
Na druhou stranu to pojmout negativisticky, tedy že ta liposukce je/bude stejně nakonec na hovno a že to celé dělá blbě a podobně .... to je tak na ránu, protože to nepomůže ničemu a nikomu, max to nasere.
Další věcí je to, že takovéhle věci je optimální řešit ve vztahu partner-partnerka, ve vztahu matka-syn je to asi poněkud komplikovanější. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Possum
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 07, 2014 4:31 pm Předmět: |
|
|
Rádo se stalo, s ohledem na můj věk podobné problémy řeší každá druhá známá/kamarádka. :-) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 08, 2014 11:59 am Předmět: |
|
|
Bez změny životosprávy a jídelníčku se NIKDY žádná dlouhodobá pozitivní změna nedostaví.
Liposukce může být jeden dílek té změny, ale pokud bude jediný, bude to spíš ke škodě než k užitku.
Mám jednu známou, která občas zkouší taky různé "hubnoucí zázraky", ale po pár týdnech se vždy vrátí ke svému běžnému prasícímu životnímu stylu a tím pádem vypadá čím dál hůř a hůř.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po září 08, 2014 12:21 pm Předmět: |
|
|
Já bych ji upozornil na problémy, které liposukce přináší, estetické a zdravotní. U štíhlé vysportované holky, která má tu smůlu, že se jí nedaří zhubnout poslední zbytky tuku na bocích nebo stehnech, to tolik nevadí, ale pro někoho, u koho existuje riziko, že opět přibere, tentokrát na nejméně vhodných místech, včetně dutiny břišní, liposukce fakt není nejlepší nápad.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|