Php programator?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Php programator?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Php programator?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: út září 02, 2014 10:57 am    Předmět: Php programator? Odpovědět s citátem

Zdravim,
hrabu se v php na svym diskuznim foru, ale uz je to asi nad moje sily. Jedna se o diskuzni forum zamereny na hokej a jede na phpBB platforme. Sehnal jsem dokonalej mod tipovacky, kdy si uzivatele mohou tipovat vysledky na jednotlivy zapasy, da se nastavit uzavirka tipu a po skonceni zapasu ja jakozto administrator zadam vysledek zapasu a automaticky se vyhodnotej spravny tipy presnyho skore nebo spravny tipy prohry/vyhry a uzivatelum se pripocte danej pocet bodu. Jako takovej bonus je tam pak tabulka tymu s porovnavanim vzajemnejch vysledku a bodu - tyto data jsou cerpany z mnou zadanejch vysledku zapasu. To vsechno funguje jak ma

Ted jde o to, ze mod je udelanej pro fotbal (pro hokej neexistuje) a uz jsem si ho celkem prizpusobil na hokejovy prostredi. Hlavni problem co potrebuju vyresit to, aby se tam k "vyhre za tri body", "plichte za jeden bod" a "prohre za nula bodu" pridal jeste sloupecek "vyhra v prodlouzeni za 2 body" jestli chapete. Podle me to nebude extra narocnej ukon, ale v php nejsem zas natolik zbehlej. Pokud by byl nekdo ochotnej, rad se rozepisu a pak se pripadne dohodnem na odmene :)
jachym

PříspěvekZaslal: út září 02, 2014 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože se taky momentálně zrovna hrabu ve svým PHP skriptu, tak bych na to klidně zkusil mrknout... jsem taky samouk ale třeba bych věděl. Písni mi do PM.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rybickaCZ

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klidne mi to posli do PM.Vsak to jsou jen upravy MySQL databazi a pridas 2-3 scriptiky ci upravis uz stavajici algoritmus pocitani :)
jachym

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s Grimleym sme to řešili celý odpoledne, bohužel to neni tak snadný a asi nereálný, ptž ten skript je od někoho jinýho, nedá se v tom vyznat a představovalo by to nutnost zásahu do mnoha vzájemně prpopojených souborů, je to v podstatě na míru redakční systém, který by se musel v řadě míst změnit a navíc tim že to neni ani pořádně okomentovaný, se v tom člověk dost ztrácí
rybickaCZ

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
s Grimleym sme to řešili celý odpoledne, bohužel to neni tak snadný a asi nereálný, ptž ten skript je od někoho jinýho, nedá se v tom vyznat a představovalo by to nutnost zásahu do mnoha vzájemně prpopojených souborů, je to v podstatě na míru redakční systém, který by se musel v řadě míst změnit a navíc tim že to neni ani pořádně okomentovaný, se v tom člověk dost ztrácí

Yay,vsak klasika no... :) stejnak posli a ja se na to podivam kdyz budu mit volno po vecerech.Stejnak pri kardiu na rotopedu nemam moc co delat
Grimley

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky chlape, ale už jsem to vyřešil jinak :) přešel jsem na joomlu a momentálně budu řeišt joomla - phpbb bridge a budu spokojenej :D teď přesouvám forum na subdomenu a na hlavní domeně nainstaluju joomlu, potom zpátky do joomly (do složky forum/) nainstalovat zpátky forum a po vejplatě koupit ten bridge a hurá budu už spokojenej :D
jirkovac

PříspěvekZaslal: út září 09, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proste chtel typek ukazat, co umi.. zadal pomoc a kdyz se naskytla z nekolika ruznych zdroju, tak ne..
jachym

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 1:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkovac napsal:
proste chtel typek ukazat, co umi.. zadal pomoc a kdyz se naskytla z nekolika ruznych zdroju, tak ne..

co to tady plácáš ty pako
Grimley

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 3:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neuveritelny nektery lidi tyjo
jirkovac

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem se jen zamyslel nad tim, ze grimley popsal svuj problem a chtel pomoct a kdyz mu ji rybicka nabidl, tak ji 2x odmitl a vyresil si to sam..
proste topic absolutne o nicem bez ohledu na nesouvislost s BB
Grimley

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém jsem řešil s jachymem když byl aktuální...teď už jsem se ho rozhodl řešit jinak - pohodlnějc, co jsem i napsal v odpovědi pro rybicku ... Nevím co na tom, že popíšu problém je předvádění se co umím.... Ale děkuju, že jsi tento topic zastal dvěma totálně zbytečný ma příspevkama ....gratuluju
jirkovac

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a doplním třetí a poslední... že to byl můj názor
jachym

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná bys mohl číst pozorně, psal jsem rybičce jasně, že jsme to tehdy s Grimleym řešili a navíc si všimni, že už je to víc jak týden, takže je vcelku logický, že Grimley mezitim přišel s jinym řešenim, kdybys napsal dotaz někam do poradny a nenašlo se řešení, asi bys taky neseděl další 2 týdny a nečekal, jestli náhodou si někdo dávno zapadlého topicu ještě nevšimne a mezitim zkusil něco dělat - naopak oceňuju, že se nevzdal a zkusil to řešit alternativně....
jirkovac

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok.. omlouvám se

Rychle na stránku:

Přejdi na: