|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: út září 02, 2014 10:57 am Předmět: Php programator? |
|
|
Zdravim,
hrabu se v php na svym diskuznim foru, ale uz je to asi nad moje sily. Jedna se o diskuzni forum zamereny na hokej a jede na phpBB platforme. Sehnal jsem dokonalej mod tipovacky, kdy si uzivatele mohou tipovat vysledky na jednotlivy zapasy, da se nastavit uzavirka tipu a po skonceni zapasu ja jakozto administrator zadam vysledek zapasu a automaticky se vyhodnotej spravny tipy presnyho skore nebo spravny tipy prohry/vyhry a uzivatelum se pripocte danej pocet bodu. Jako takovej bonus je tam pak tabulka tymu s porovnavanim vzajemnejch vysledku a bodu - tyto data jsou cerpany z mnou zadanejch vysledku zapasu. To vsechno funguje jak ma
Ted jde o to, ze mod je udelanej pro fotbal (pro hokej neexistuje) a uz jsem si ho celkem prizpusobil na hokejovy prostredi. Hlavni problem co potrebuju vyresit to, aby se tam k "vyhre za tri body", "plichte za jeden bod" a "prohre za nula bodu" pridal jeste sloupecek "vyhra v prodlouzeni za 2 body" jestli chapete. Podle me to nebude extra narocnej ukon, ale v php nejsem zas natolik zbehlej. Pokud by byl nekdo ochotnej, rad se rozepisu a pak se pripadne dohodnem na odmene :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: út září 02, 2014 10:59 am Předmět: |
|
|
Protože se taky momentálně zrovna hrabu ve svým PHP skriptu, tak bych na to klidně zkusil mrknout... jsem taky samouk ale třeba bych věděl. Písni mi do PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
rybickaCZ
|
Zaslal: út září 09, 2014 4:14 pm Předmět: |
|
|
Klidne mi to posli do PM.Vsak to jsou jen upravy MySQL databazi a pridas 2-3 scriptiky ci upravis uz stavajici algoritmus pocitani :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út září 09, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
s Grimleym sme to řešili celý odpoledne, bohužel to neni tak snadný a asi nereálný, ptž ten skript je od někoho jinýho, nedá se v tom vyznat a představovalo by to nutnost zásahu do mnoha vzájemně prpopojených souborů, je to v podstatě na míru redakční systém, který by se musel v řadě míst změnit a navíc tim že to neni ani pořádně okomentovaný, se v tom člověk dost ztrácí
|
|
| nahoru |
|
 |
rybickaCZ
|
Zaslal: út září 09, 2014 4:50 pm Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | s Grimleym sme to řešili celý odpoledne, bohužel to neni tak snadný a asi nereálný, ptž ten skript je od někoho jinýho, nedá se v tom vyznat a představovalo by to nutnost zásahu do mnoha vzájemně prpopojených souborů, je to v podstatě na míru redakční systém, který by se musel v řadě míst změnit a navíc tim že to neni ani pořádně okomentovaný, se v tom člověk dost ztrácí |
Yay,vsak klasika no... :) stejnak posli a ja se na to podivam kdyz budu mit volno po vecerech.Stejnak pri kardiu na rotopedu nemam moc co delat
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út září 09, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
díky chlape, ale už jsem to vyřešil jinak :) přešel jsem na joomlu a momentálně budu řeišt joomla - phpbb bridge a budu spokojenej :D teď přesouvám forum na subdomenu a na hlavní domeně nainstaluju joomlu, potom zpátky do joomly (do složky forum/) nainstalovat zpátky forum a po vejplatě koupit ten bridge a hurá budu už spokojenej :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jirkovac

|
Zaslal: út září 09, 2014 8:24 pm Předmět: |
|
|
proste chtel typek ukazat, co umi.. zadal pomoc a kdyz se naskytla z nekolika ruznych zdroju, tak ne..
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st září 10, 2014 1:47 am Předmět: |
|
|
| jirkovac napsal: | | proste chtel typek ukazat, co umi.. zadal pomoc a kdyz se naskytla z nekolika ruznych zdroju, tak ne.. |
co to tady plácáš ty pako
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st září 10, 2014 3:40 am Předmět: |
|
|
Neuveritelny nektery lidi tyjo _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jirkovac

|
Zaslal: st září 10, 2014 7:36 am Předmět: |
|
|
ja jsem se jen zamyslel nad tim, ze grimley popsal svuj problem a chtel pomoct a kdyz mu ji rybicka nabidl, tak ji 2x odmitl a vyresil si to sam..
proste topic absolutne o nicem bez ohledu na nesouvislost s BB
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st září 10, 2014 8:12 am Předmět: |
|
|
Problém jsem řešil s jachymem když byl aktuální...teď už jsem se ho rozhodl řešit jinak - pohodlnějc, co jsem i napsal v odpovědi pro rybicku ... Nevím co na tom, že popíšu problém je předvádění se co umím.... Ale děkuju, že jsi tento topic zastal dvěma totálně zbytečný ma příspevkama ....gratuluju _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jirkovac

|
Zaslal: st září 10, 2014 8:46 am Předmět: |
|
|
a doplním třetí a poslední... že to byl můj názor
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st září 10, 2014 9:44 am Předmět: |
|
|
Možná bys mohl číst pozorně, psal jsem rybičce jasně, že jsme to tehdy s Grimleym řešili a navíc si všimni, že už je to víc jak týden, takže je vcelku logický, že Grimley mezitim přišel s jinym řešenim, kdybys napsal dotaz někam do poradny a nenašlo se řešení, asi bys taky neseděl další 2 týdny a nečekal, jestli náhodou si někdo dávno zapadlého topicu ještě nevšimne a mezitim zkusil něco dělat - naopak oceňuju, že se nevzdal a zkusil to řešit alternativně....
|
|
| nahoru |
|
 |
jirkovac

|
Zaslal: st září 10, 2014 10:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|