|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
V.comT
|
Zaslal: čt září 11, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | V.comT napsal: | Mablung:Jj, já vím, že chrupavka už nedoroste. Mi bylo řečeno, že díky vhodné kloubní výživě ta chrupavka zpevní a nebude tak náchylná na obrušování. A vidím, že máš taky dobrou zkušenost s Animal Flexem, tak snad jsem neprohloupil s výběrem. |
Dva doktoři, nezávisle na sobě, ortoped a revmatolog, mi doporučili Piascledine. Zkus se podívat i po tomhle. Je to na předpis, ale mě to teď předepisuje obvodní. Stejně si to totiž platíš sám |
Diky, zitra na kontrole se na to zeptam. Každá informace dobrá. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Natural95
|
Zaslal: pá září 12, 2014 1:43 pm Předmět: Re: výživa pro chrupavku |
|
|
| urbyucko napsal: | Dobrý den přeji a chtěl bych Vás poprosit o radu.
Bohužel mě začalo v této době bolet hodně koleno, doktor mě poslal na magnetickou rezonanic a tam zjistili, že mám v koleni nízkou chrupavku.Bohužel se chrupavka neobnovuje, tak mi v 22 letech hrozí do budoucna výměna kolenního kloubu za umělý.Chtěl bych Vás tedy poprosit o Vaší radu, jestli nemáte s tímto někdo podobné zkušenosti nebo popř. jaká výživa by byla dobrá "skoro pro žádnou" chrupavku.Zda by něco mohlo pomoci nebo ne.Děkuji za odpověď |
Mohu se ze zvědavosti zeptat, čím sis přivodil opotřebení chrupavky v pouhých 22 letech??? Vždyť to snad ani není možné, že v tak mladém věku by mohlo dojít k předčasnému opotřebení. Nespletli se doktoři?
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: pá září 12, 2014 4:43 pm Předmět: kontrola |
|
|
Tak jsem po kontrole, stehy vytaženy a teď mě čeká 6 -týdenní rekonvalescence s rehabilitací. Dozvěděl jsem se,že jsem měl na chrupavce místo vel. 1,5 x 1,5 cm, ktere jsem mel vylomene resp. vydrolene a to mi museli zahladit. Poskozeni v tomto místě je prý ve stadiu 2 -3 ze 4. Bylo mi výslovně doporučeno užívání kloubní výživy a byl jsem upozorněn, že ne každá komerční kloubovka je vhodná. Zmínil jsem Animal Flex a jehp složení a ten mi byl schválen. :) Dnes mi přišel, tak jsem ho hned nasadil. Nohy teď zatěžovat nesmím, doporučili mi rotoped a plavání. Ptal jsem se, jestli bych mohl třeba alespoň nějaké lehké předkopy a prý na to ať teď těch 6 týdnů ani nemyslím. Za těch 6 týdnů mám přijít na kontrolu a bude následovat série 3 injekcí s kys. Hylauronovou (Erectus). Také mi nabídli léčbu kmenovými buňkami z krevní plazmy, údajně opravdu funguje. Prý si to mám rozmyslet, ta léčba není hrazena pojišťovnou a vyjde na cca 10,5k. Tak nevím. Musím pozjišťovat informace. Ptal jsem se na Piascledine a to je prý protizánětlivý lék, dobrý, ale ten prý můj problém nevyřeší. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: po říjen 27, 2014 11:34 pm Předmět: koleno |
|
|
Dobral jsem jedno balení Animal Flexu. Subjektivně jsem cítil mírné zlepšení, nicméně jsem byl nucen v práci jít do zákroku proti agresivnímu pacientovi s maniodepresivní psychózou a po tomto cítím v koleni zas pichlavou bolest a při ohýbání kolene je v něm slyšet zase ten divný praskavý zvuk, jak kdyby tam něco dřelo. Teď v pátek jsem dostal první injekci Erectusu (kys. Hyaluronové) a Condrosulf 800 1 tbl. denně. Už prý můžu vykonávat veškerý "předo-zadní" pohyb a výslovně mi byl doporučen rotoped jako nejvhodnější pohyb. Vyzkouším tedy lehké předkopy a zákopy...co to udělá. Jakékoliv běhání, dřepy, tlaky mám striktně zakázány. : ( Jsem fakt zvědav na další průběh a doufám, že to budu mít co nejdřív ok. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
Honza3
|
Zaslal: út říjen 28, 2014 9:30 am Předmět: |
|
|
Z kloubni vyzivy doporucuji jeste Cissus (s obsahem 5-10% ketosteronu nejlepe). Hodne lidi prave uziva animal flex + cissus.
Minimalne doporucuji si o tom neco precist, jedno baleni koupit a vyzkouset.
|
|
| nahoru |
|
 |
migel11

|
Zaslal: ne listopad 02, 2014 7:57 pm Předmět: výživa |
|
|
ahoj všem,
jsem po operaci kolene, před zákrokem jsem měl kůru 5 injekcí do chrupavky, ale efekt nula. Pak operace, měsíc po operaci nějaký speciální injekce za 4 500 Kč (dělal mi to ortoped z centra pohybové medicíny) a navíc teď na doporučení jím výživu pro koně:
lavis-triple-blend-700g
a zatím to vypadá dobře, hraju tenis, basket
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|