Zaslal: ne srpen 31, 2014 10:55 am Předmět: Khalafův silovo objemový log
Po 3 měsíční dietě a cvičení kalistheniky (cvičení s vlastní vahou) se opět vracím do posilky, tentokrát chci jet silovo-oběmový trénink, pár jsem si jich tady na fóru našel a přečetl si všelicos o různých silových trénincích a jako první bych chtěl zkusit tento:
během měsíce, nebo maximálně dvou uvidím výsledky a trénink obměním nejspíš za nějaký čište silový.
Moje cíle do konce tohoto roku jsou:
Zvednout aspoň 130kg na bench (teď je to něco okolo stovky), udělat shyb s 60-ti kily na závaží (teď zvládnu tak 30kg) a zvládnout klik na bradlech se 70-ti kily (teď okolo 40-ti), přitom bych samozřejmě chtěl taky nabrat nějakou slušnou hmotu ale s tím jsem nikdy neměl žádný zásadní problém takže počítám že to při správnym jídelníčku půjde samo aniž bych se na to nějak moc soustředil.
Jídelníček mám v pořádku a vím co jíst. Žádný doplňky neberu ani nechci.
Nikdy jsem necvičil mrtvej tah, millitary press ani veslování s velkou činkou, takže první tejden začnu s tím lehčím tréninkem a budu se u tědlech cviků soustředit hlavně na techniku s menšíma váhama, abych si to "zažil", další tejden už bych ten power week chtěl jet naplno.
Veslování s velkou činkou v předklonu
1x15 osa
1x10 20kg
6x6 40kg - měl jsem ještě rezervu ale začalo mě pobolívat zápěstí tak jsem se na to radši vykašlal (kámoš mě natočil takže si radši nechám zkontrolovat techniku v k tomu určenému topicu)
Mrtvý tah
1x15 osa
1x10 50kg
1x5 70kg
4x3 90kg - ještě byla rezerva ale cítim že mám ještě mezírku v technice, tak radši pěkně pomalu
Kliky na bradlech
1x20 BW
1x10 BW +20kg
1x8 BW +30kg
1x5 BW +40kg - bylo to furt nějak lehký, trochu jsem se podcenil když jsem počítal s tim že mám maximálku jen okolo 40 kg
4x3 BW +50kg - !PR!
Pro PU: technika těch "dipů" byla seriózní, i jsem trochu prolamoval úhel 90, (nebo jak psal ty, dostal ramena pod úroveň loktů), i když vím že s takovou váhou bych to radši moc dělat neměl.., nicvičil bych s vahou při který upadá na kvalitě techniky, rád Ti to i natočim
Hulkie: asi jsem mimo intence tvých tabulek jinak to že zvládám dipy s takovou vahou a bench s výrazně nižší vahou, bych vysvětlil asi tim že jsem je cvičil posledních 5 měsíců skoro každej den, oproti tomu benche jsem se za tu dobu dotkl tak 2x, to tělo a svaly jsou na ty dipy prostě zvyklý, ale jak jsem psal Petrovi nahoře, s radostí postnu po příštím tréninku video
Rád se mrknu. Jestli jsi blbnul na průlezkách tak by to možný bylo, ale v tom případě ti ten bench musí dřív nebo později poskočit. Řekl bych, že přenositelnost /carry-over/ těchhle dvou cviků nějaká je.
Tady je video těch kliků na bradlech 3x50kg, pro ty co by nevěřili mojí technice (i když zrovna tady to nebylo tak čistý jako když jsem to jel ve středu a měl jsem ty dipy jako 2. cvik v tréninku, každopádně dneska jsem cítil sílu už i na víc než jen na 3, ale nechávám to do dalšího tréninku, neměl jsem dnes po ruce nikoho kdo by mě natočil, tak se omlouvám že je to celkem špatně vidět, byl jsem rád že si mi to ale podařilo položit a natočit aspoň takhle)
edit: video mi sem do toho "okna" nějak nešlo vložit tak snad bude stačit odkaz...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru