Kam v praze do posilky ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kam v praze do posilky ?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kam v praze do posilky ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
555SIMI555

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 7:39 am    Předmět: Kam v praze do posilky ? Odpovědět s citátem

Ahoj, chci se zeptat hlavně pražáků na vaše zkušenosti s posilovnama v Praze. Bude bydlet u chodova a zatím jsem měl v plánu začít chodit do BBC fitness, ale nevím jestli je to zrovna to pravé. Nejde mi o to že tam bude hodně lidí, nebo cokoliv jinýho, ale o to, abych si mohl v klidu zacvičit základní cviky, nebyla fronta o 10 lidech na olymp. osu a aby tam třeba nevadilo ani malinko drcnout s tou činkou o zem. Předem děkuji za vaše postřehy ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 8:32 am    Předmět: Re: Kam v praze do posilky ? Odpovědět s citátem

555SIMI555 napsal:
Ahoj, chci se zeptat hlavně pražáků na vaše zkušenosti s posilovnama v Praze. Bude bydlet u chodova a zatím jsem měl v plánu začít chodit do BBC fitness, ale nevím jestli je to zrovna to pravé. Nejde mi o to že tam bude hodně lidí, nebo cokoliv jinýho, ale o to, abych si mohl v klidu zacvičit základní cviky, nebyla fronta o 10 lidech na olymp. osu a aby tam třeba nevadilo ani malinko drcnout s tou činkou o zem. Předem děkuji za vaše postřehy ;-)

Fitklub Ludvík
Diana

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Další fitka v okolí:
www.fitnessstar.cz ( Chodov, Vojtíškova ulice )
www.fitnessgalaxie.cz ( Háje )
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
555SIMI555

PříspěvekZaslal: st září 17, 2014 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za rady, podívám se na ně
DeB

PříspěvekZaslal: ne září 21, 2014 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, chodíte někdo do BBC Na Stráži u Bulovky? Nějaké info? Slyšela jsem, že jsou tam dost neochotní.. Díky..
vagan

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chodím do BBC a je v pohodě :)
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DeB napsal:
Ahoj, chodíte někdo do BBC Na Stráži u Bulovky? Nějaké info? Slyšela jsem, že jsou tam dost neochotní.. Díky..

Parkrat jsem tam byl v nejake akci na volnaska. Nebylo to vylozene zle, svoje si tam clovek odcvici, ale jinak homopristup ala zakaz vlastni vody, smlouvy ala firma Beck a podobny veci me presvedcili, ze radeji budu mit cestu domu o 15 minut delsi, nez tohle, viz diskuse na netu.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chodím tam a v pohodě. Kdo je tam neprijemnej? Uklízečka, obsluha za barem? Ja ke cvičeni nepotrebuju kecat s uklizeckou . Btw pred měsícem jsem si prodloužil členství o rok, jsem tam spokojenej.

Rychle na stránku:

Přejdi na: