|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
555SIMI555
|
Zaslal: st září 17, 2014 7:39 am Předmět: Kam v praze do posilky ? |
|
|
Ahoj, chci se zeptat hlavně pražáků na vaše zkušenosti s posilovnama v Praze. Bude bydlet u chodova a zatím jsem měl v plánu začít chodit do BBC fitness, ale nevím jestli je to zrovna to pravé. Nejde mi o to že tam bude hodně lidí, nebo cokoliv jinýho, ale o to, abych si mohl v klidu zacvičit základní cviky, nebyla fronta o 10 lidech na olymp. osu a aby tam třeba nevadilo ani malinko drcnout s tou činkou o zem. Předem děkuji za vaše postřehy ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st září 17, 2014 8:32 am Předmět: Re: Kam v praze do posilky ? |
|
|
| 555SIMI555 napsal: | | Ahoj, chci se zeptat hlavně pražáků na vaše zkušenosti s posilovnama v Praze. Bude bydlet u chodova a zatím jsem měl v plánu začít chodit do BBC fitness, ale nevím jestli je to zrovna to pravé. Nejde mi o to že tam bude hodně lidí, nebo cokoliv jinýho, ale o to, abych si mohl v klidu zacvičit základní cviky, nebyla fronta o 10 lidech na olymp. osu a aby tam třeba nevadilo ani malinko drcnout s tou činkou o zem. Předem děkuji za vaše postřehy ;-) |
Fitklub Ludvík
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 17, 2014 8:51 am Předmět: |
|
|
Další fitka v okolí:
www.fitnessstar.cz ( Chodov, Vojtíškova ulice )
www.fitnessgalaxie.cz ( Háje ) _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
555SIMI555
|
|
| nahoru |
|
 |
DeB
|
Zaslal: ne září 21, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, chodíte někdo do BBC Na Stráži u Bulovky? Nějaké info? Slyšela jsem, že jsou tam dost neochotní.. Díky..
|
|
| nahoru |
|
 |
vagan
|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 2:40 pm Předmět: |
|
|
chodím do BBC a je v pohodě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
| DeB napsal: | | Ahoj, chodíte někdo do BBC Na Stráži u Bulovky? Nějaké info? Slyšela jsem, že jsou tam dost neochotní.. Díky.. |
Parkrat jsem tam byl v nejake akci na volnaska. Nebylo to vylozene zle, svoje si tam clovek odcvici, ale jinak homopristup ala zakaz vlastni vody, smlouvy ala firma Beck a podobny veci me presvedcili, ze radeji budu mit cestu domu o 15 minut delsi, nez tohle, viz diskuse na netu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá listopad 21, 2014 4:51 pm Předmět: |
|
|
Chodím tam a v pohodě. Kdo je tam neprijemnej? Uklízečka, obsluha za barem? Ja ke cvičeni nepotrebuju kecat s uklizeckou  . Btw pred měsícem jsem si prodloužil členství o rok, jsem tam spokojenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|